Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben carsamba iğne yaptırcam çok heyecanlıyım bu beklemek çok zor![]()
Ben kendim yaptim. Hic acimadi korkulcak bi sey degil.Evet ilk olucak bakalımnasıl yaptılar iğneyi canınız acıdı mı
Ilk denemem. Başarısız.Merhaba bu ay ilk kez catlatma ignesi vuruldum. Benim gibi olan var mi? İlk seferde hamile kalan yada gelin burda dertleselim![]()
İgneden kac gun sonra adet oldunuzIlk denemem. Başarısız.
İgneden kac gun sonra adet oldunuzBende geçen ay yaptırdım tutmadı bu ay gene denedik bakalım 2 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı bekliyoruz![]()
Henuz olmadim ama kesin negatifİgneden kac gun sonra adet oldunuz
Henuz olmadim ama kesin negatif
13. gündeyim canım ama negatif cıktı. Olsaydı çıkardı testte adeti bekliyorum. Duphaston kullanıyorum aynı zamanda o da yarın bitiyor ilaç bittikten sonra 3 4 gün içinde olurum. Sen test yaptın mı inşallah bebiş vardır sendeKacinci gundesiniz peki. Benim 15. Gunum hala olmadim.
İğneden 16 gün sonra adet oldum tutmassa eğer erken adet görürmüşsün dediler doğruymuşİgneden kac gun sonra adet oldunuz
Evet oyleymis ben 13-14 de test yaptim bi sey cikmadi. 17.gunumMerhaba bayanlar konusmanizi gorunce bir sey eklemek istedim 10.gunu doldurmadan sakin test yapmayin ignenin etkisiyle pozitif cikiyor hayal kirikligina ugramayin.
Belkide daha sonra tutmustur 10 gun vucutta kaliyor igne ve yumurtlamaya devam ediyorsun galiba bugun benim 12.gunum hala kasiklarim agriyo sonradan tutma ihtimalide oluyor. Doktor iliskiye girin ki yumurtalarin etrafinda sperm olsun demisti banaEvet oyleymis ben 13-14 de test yaptim bi sey cikmadi. 17.gunum
Bitiyo hala adette olmadim
Bilmiyorum eczaneler kapaliydi test almadim ama 19.20. Gun adet olanda olmus. 20 gune kdr normalmis sanirim bilemiyorum bakalim insallah sizin tutarBelkide daha sonra tutmustur 10 gun vucutta kaliyor igne ve yumurtlamaya devam ediyorsun galiba bugun benim 12.gunum hala kasiklarim agriyo sonradan tutma ihtimalide oluyor. Doktor iliskiye girin ki yumurtalarin etrafinda sperm olsun demisti bana