Aşılama Bu ay ilk kez catlatma ignesi ovitrelle vurulanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
Merhaba bu ay ilk kez catlatma ignesi vuruldum. Benim gibi olan var mi? İlk seferde hamile kalan yada gelin burda dertleselim🙈

Bende vuruldum canım ilk sefer tutmadı adet olunca gittim kistim oluşmuş şimdi doğum kontrol hapi kullaniyom ikinci ay 2. Denemem olucak

Bende geçen ay yaptırdım tutmadı bu ay gene denedik bakalım 2 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı bekliyoruz😍

Kacinci gundesiniz peki. Benim 15. Gunum hala olmadim.
13. gündeyim canım ama negatif cıktı. Olsaydı çıkardı testte adeti bekliyorum. Duphaston kullanıyorum aynı zamanda o da yarın bitiyor ilaç bittikten sonra 3 4 gün içinde olurum. Sen test yaptın mı inşallah bebiş vardır sende💕🤰😍

İgneyi vuruldugun gunu sayarak mi 13.gundesin. Ben 15.gun bugun dun ve onceki gun negatifti ama burda cok okudum 16. Gune kadar negatif olup 16. Gun pozitif goren🙈 bi umut zorluyorum yani suan bakma

Merhaba bayanlar konusmanizi gorunce bir sey eklemek istedim 10.gunu doldurmadan sakin test yapmayin ignenin etkisiyle pozitif cikiyor hayal kirikligina ugramayin.

Merhaba bayanlar konusmanizi gorunce bir sey eklemek istedim 10.gunu doldurmadan sakin test yapmayin ignenin etkisiyle pozitif cikiyor hayal kirikligina ugramayin.
Evet oyleymis ben 13-14 de test yaptim bi sey cikmadi. 17.gunum
Bitiyo hala adette olmadim

Evet oyleymis ben 13-14 de test yaptim bi sey cikmadi. 17.gunum
Bitiyo hala adette olmadim
Belkide daha sonra tutmustur 10 gun vucutta kaliyor igne ve yumurtlamaya devam ediyorsun galiba bugun benim 12.gunum hala kasiklarim agriyo sonradan tutma ihtimalide oluyor. Doktor iliskiye girin ki yumurtalarin etrafinda sperm olsun demisti bana

Belkide daha sonra tutmustur 10 gun vucutta kaliyor igne ve yumurtlamaya devam ediyorsun galiba bugun benim 12.gunum hala kasiklarim agriyo sonradan tutma ihtimalide oluyor. Doktor iliskiye girin ki yumurtalarin etrafinda sperm olsun demisti bana
Bilmiyorum eczaneler kapaliydi test almadim ama 19.20. Gun adet olanda olmus. 20 gune kdr normalmis sanirim bilemiyorum bakalim insallah sizin tutar❤️

Back
X