Klomen ve çatlama iğnesi

Nesrin Okyay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
1
0
1
1 senedir evliyim. 13 haziran da adet oldum. 26 günlük döngüm var ve 7 gün sürüyor. 24 haziranda yumurtalık takibine gittim sol 10 sağ 17 di 26 haziranda ovitrelle iğnesi vuruldum. 2. denemem oluyor. 3. deneme yaparız olmazsa rahim filmi dedi doktor. Ama eşim tayine gidiyor. Kışa gelir. 2. denemede hamile kalan var mı? Benim için ve bütün hamile kalmak isteyenler için dua edermisiniz.

1 senedir evliyim. 13 haziran da adet oldum. 26 günlük döngüm var ve 7 gün sürüyor. 24 haziranda yumurtalık takibine gittim sol 10 sağ 17 di 26 haziranda ovitrelle iğnesi vuruldum. 2. denemem oluyor. 3. deneme yaparız olmazsa rahim filmi dedi doktor. Ama eşim tayine gidiyor. Kışa gelir. 2. denemede hamile kalan var mı? Benim için ve bütün hamile kalmak isteyenler için dua edermisiniz.
Canım merhaba.Bende seninle aynı süreçleri yaşıyorum öncelikle Allah yardımcımız olsun. Bende 2 ay klomen letu Çatlatma ignesi kullandm fakat olmadı. Bu 3. Ay doktorum rahim filmi istedi cuma günü çektirdim sonuclarm raporlanmadi yarın gidicem tekrar hastaneye.Bu süreç çok uzun ve yıpratıcı farkındayım.Ama her bünye aynı değil bunu unutma. Bı arkadasm var o da ilaç tedavisi aldı fakat olmadı . Daha sonra ilk aşılamasinda tuttu. Kimisi de İlaç tedavisinin ilk ayında tutuyo. İnşallah süreç çok uzamaz da minik mucizelerimize bir an önce kavuşuruz 😍

Back