Bu ay neden boyle oldu adetim

Varbirumudum24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
45
9
1
35
Merhabalar her ay düzenli adet oluyorum hiç şaşmaz ama bu ay hastalığım iki buçuk gün sürdü ve bitti her ay düzenli beş gün idi ve bittikten sonra kasik ağrılarım bı iki gün devam etti neden böyle olmuş olabilir ki ya dun test verdim negatif çıktı.erken menapoz aklıma geldi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Benimde son 2 ay 4 5 gun gecikti 2 3 gun oldum normalde 7 gun olurum. Bu ayda 29 temmuzda adet olacaktim dün oldum 2 hafta erken yani. Ama bugun kesildi bende anlamadım öfffff nolacak böyle

Merhabalar her ay düzenli adet oluyorum hiç şaşmaz ama bu ay hastalığım iki buçuk gün sürdü ve bitti her ay düzenli beş gün idi ve bittikten sonra kasik ağrılarım bı iki gün devam etti neden böyle olmuş olabilir ki ya dun test verdim negatif çıktı.erken menapoz aklıma geldi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ay valla benim bazen 4 gün bazen 3 gün sürer hatta ilk gün çok kanama olmaz ikinci gün kanamam artar filan mevsim geçişi de olabilir hava sıcaklığı, stres her şey etkiliyor galiba 😄 Bak mesela bu ay 5 gün gecikti reglim ama kıstım var ondan galiba

Doktorum kısa sürmesine takılmamam gerektiğini, bir pedi dolduracak kadar kanamanın yeterli olduğunu söylemişti. Gayet normal yani.

Ben iki kere çektirdim ikinci çok kolay ve acısız idi çok memnun kaldım benim doktorum en başında istedi benden çünkü herşey cikiyo orda
Bende cektirecektim 29 unda adetim baslayacakti güya , bende baslar baslamaz ararim hastaneyi gün verirler diye dusunuyodum dun adet olunca kaldi yarin arayacagim bakalm gün verirlerse isin garip yani adette olamiyorum

Back
X