- 17 Temmuz 2022
- 45
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Varbirumudum24
-
Ay valla benim bazen 4 gün bazen 3 gün sürer hatta ilk gün çok kanama olmaz ikinci gün kanamam artar filan mevsim geçişi de olabilir hava sıcaklığı, stres her şey etkiliyor galibaMerhabalar her ay düzenli adet oluyorum hiç şaşmaz ama bu ay hastalığım iki buçuk gün sürdü ve bitti her ay düzenli beş gün idi ve bittikten sonra kasik ağrılarım bı iki gün devam etti neden böyle olmuş olabilir ki ya dun test verdim negatif çıktı.erken menapoz aklıma geldi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ya bebek için bir acaba mi oluyorum sonra test negatif çıkınca çok kötü oluyorumBenimde son 2 ay 4 5 gun gecikti 2 3 gun oldum normalde 7 gun olurum. Bu ayda 29 temmuzda adet olacaktim dün oldum 2 hafta erken yani. Ama bugun kesildi bende anlamadım öfffff nolacak böyle
Bende ayni vallaYa bebek için bir acaba mi oluyorum sonra test negatif çıkınca çok kötü oluyorum
Tam artık uzulmeyecegim nasılsa tüp bebek kesin zaten diyorum ama o umut beni mahvediyor çevrem de beni anlayan kimse de yok kendimi çok yanlız ve mutsuz hissediyorumBende ayni valla
O kadar haklisin ki ne zamandir deniyosunuz acabaTam artık uzulmeyecegim nasılsa tüp bebek kesin zaten diyorum ama o umut beni mahvediyor çevrem de beni anlayan kimse de yok kendimi çok yanlız ve mutsuz hissediyorum
6 yıl bir kimyasal oldu dusuk o kadar hiçbir sıkıntı görünmüyor herşeyi yaptırdık iyiki aktif iş hayatindayim yoksa ev de kafayı yerdim herkes soruyo herkes o kadar bunaldım kiO kadar haklisin ki ne zamandir deniyosunuz acaba
Cok haklısın, 1 senelik evli olmama ragmen bunaltıyorlar seni düşünemiyorum bile yas kacti6 yıl bir kimyasal oldu dusuk o kadar hiçbir sıkıntı görünmüyor herşeyi yaptırdık iyiki aktif iş hayatindayim yoksa ev de kafayı yerdim herkes soruyo herkes o kadar bunaldım ki
32 oldum yeni insan görmek istemiyorum o derece artık benimCok haklısın, 1 senelik evli olmama ragmen bunaltıyorlar seni düşünemiyorum bile yas kacti
Bı ümit ile bekleyince insan en ufak birşeyden umitleniyor insanDoktorum kısa sürmesine takılmamam gerektiğini, bir pedi dolduracak kadar kanamanın yeterli olduğunu söylemişti. Gayet normal yani.
Allah yardımcımız olsun32 oldum yeni insan görmek istemiyorum o derece artık benim
Valla bir pedi bile doldurmaz benimki herhalde rahim.filmi ne zaman cekiliyor biliyor musunuzDoktorum kısa sürmesine takılmamam gerektiğini, bir pedi dolduracak kadar kanamanın yeterli olduğunu söylemişti. Gayet normal yani.
Ben iki kere çektirdim ikinci çok kolay ve acısız idi çok memnun kaldım benim doktorum en başında istedi benden çünkü herşey cikiyo ordaValla bir pedi bile doldurmaz benimki herhalde rahim.filmi ne zaman cekiliyor biliyor musunuz
Bende cektirecektim 29 unda adetim baslayacakti güya , bende baslar baslamaz ararim hastaneyi gün verirler diye dusunuyodum dun adet olunca kaldi yarin arayacagim bakalm gün verirlerse isin garip yani adette olamiyorumBen iki kere çektirdim ikinci çok kolay ve acısız idi çok memnun kaldım benim doktorum en başında istedi benden çünkü herşey cikiyo orda
Bende sanki heran hasta olacm böyle hafif hafif kasıklarım ağrıyoBende cektirecektim 29 unda adetim baslayacakti güya , bende baslar baslamaz ararim hastaneyi gün verirler diye dusunuyodum dun adet olunca kaldi yarin arayacagim bakalm gün verirlerse isin garip yani adette olamiyorum
Birazda psikolojik ya ,belirtiler gebelikte de regl de de ayniBende sanki heran hasta olacm böyle hafif hafif kasıklarım ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?