- 30 Ocak 2016
- 68
- 2
- 86
- 34
- Konu Sahibi Portakal911
Geçen ay biriyle beraber oldum içime boşalmadi ama ertesi gün hapı aldım aldıktan sonra regl oldum bir kez daha bu ay regl olmadım acaba hamile miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçmek için başka yer secseydin keşke ?spermler uçabilen canlılar olduğu için içine boşalmadan hamile kalma ihtimalin yüksek… üzerine regl de olmuşsun bu hamilelik ihtimalini daha da arttırıyor. ertesi gün hapı zaten başlı başına hamile kalmaya yarayan tek ilaç. ben bilemedim istersen test yap canım![]()
böyle bir cevap beklediğin için böyle saçma bir soru yazmadın mı buraya? 9 ay bekle doğmuyorsa hamile değilsindir böyle soruya böyle cevapDalga geçmek için başka yer secseydin keşke ?
Kız hahahahah Allah seni yaaa jxjdjdjxndböyle bir cevap beklediğin için böyle saçma bir soru yazmadın mı buraya? 9 ay bekle doğmuyorsa hamile değilsindir böyle soruya böyle cevap![]()
Boşalma yok hap kullanmissin gecikme olabilir haptan ötürü her gecikme hamilelik anlamına gelmez şüphen varsa test yapGeçen ay biriyle beraber oldum içime boşalmadi ama ertesi gün hapı aldım aldıktan sonra regl oldum bir kez daha bu ay regl olmadım acaba hamile miyim
Bişey derdim de neyse !böyle bir cevap beklediğin için böyle saçma bir soru yazmadın mı buraya? 9 ay bekle doğmuyorsa hamile değilsindir böyle soruya böyle cevap![]()
Bişey derdim de neyse !
Desene lutfenn lutfennnBişey derdim de neyse !
Boşalma yok hap kullanmissin gecikme olabilir haptan ötürü her gecikme hamilelik anlamına gelmez şüphen varsa test yap
ertesi gün hapı aldıktan sonra regl olmuşsun zaten ertesi gün hapı ile bir ömür regl gecikmesi mi yaşayacaksın? beyninde sıkıntı olan sensin ki böyle saçma bir soru soruyorsun. her şey regl gecikmesi yapar 30 yaşında kadınsın nereden baksan en az 15 yıldır regl görüyorsundur reglin neden gecikebilir en iyi senin bilmen lazım. hala boş yapıyorsun. benim hakkımda bir daha bir şey yazma. ortaokul konusu olan üremeyi hala anlamayan insanlar var şaka gibi.Evet hapla alakalı gecikme olduğunu düşünüyorum Alvin denen arkadaşın da senin gibi düzgün cevap verse ama anladığım kadarıyla beyninde sıkıntı var arkadaşımizin yapacak bir şey yok
O kadar çok bu tarz sorular varki insanlar artık gerçekten bıktı yanlis anlama cinsel birliktelik yaşıyorsan sEvet hapla alakalı gecikme olduğunu düşünüyorum Alvin denen arkadaşın da senin gibi düzgün cevap verse ama anladığım kadarıyla beyninde sıkıntı var arkadaşımizin yapacak bir şey yok
Tamam benimle muhatap olma arkadaşım seni ilgilendirmez!ertesi gün hapı aldıktan sonra regl olmuşsun zaten ertesi gün hapı ile bir ömür regl gecikmesi mi yaşayacaksın? beyninde sıkıntı olan sensin ki böyle saçma bir soru soruyorsun. her şey regl gecikmesi yapar 30 yaşında kadınsın nereden baksan en az 15 yıldır regl görüyorsundur reglin neden gecikebilir en iyi senin bilmen lazım. hala boş yapıyorsun. benim hakkımda bir daha bir şey yazma. ortaokul konusu olan üremeyi hala anlamayan insanlar var şaka gibi.
Tamam doğrudur ama alvins denen ruh hastası resmen bana satasti bilip bilmeden gerizekalı gerizekalı konuşuyor çenesini kapasin o zaman kavga etmek için yer aramasın içine bosalmadigi halde zevk suyundan hamile kalan çok kişi var ayrıcaO kadar çok bu tarz sorular varki insanlar artık gerçekten bıktı yanlis anlama cinsel birliktelik yaşıyorsan s
Çoğu konuya hakimsindir ek olarak hamile değilsin fakat diğer bulaşıcı hastalıkları kapma riskinde yüksek en basiti hpv vurusu şu an için gebelik için değilde bulaşıcı hastalıklar için tedirgin ol ve partnerini iyi seç hayat senin kimse seni yargilamaz ama 1 regl.donemi görüp ertesi gün hapı içip gebelik varmı sorusu saçma kaçıyor partnerinde korunsun bir zahmet
Partnerim her ihtimale karşı hap al dedi ne olur ne olmazBosalma yoksa neden hap kullandınız.haptan dolayi adet gecikmesi olmistur