• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayakıbılar nasıl sizce

burcumecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
258
1
46
İstanbul
kızlar bugün eşimle alışverişe gittim .bu sefer ben begencem neyi begenirsem onu alacaksın dedi bende çok begenemdim yanii nasıl sizce güzelmi hani degeştirebilirsin diyo ama fikrinizi almak istedim. $Fotoğraf0532.webp$Fotoğraf0531.webp$Fotoğraf0530.webp

çok itici ........! bugün bir kızda gördüm hatta aman Allahım berbat görünüyordu ......sen bilirsin yinede tabi ama madem sordun benim fikrim böyle .....:68:

bu tarz ayakkabılar bol paça kotlarla çok şık kullanılabiliyor..uzun paça biraz kapatınca tatlı durabilir bence..açık renk bol paça kotla ilkbahar ve yazda giyersin ben olsam değiştirmezdim kötü değil hem kötü de olsa o seçtiği için giyerdim=)

bnde beğenmedim cnm. deiştirme imkanın varsa deiştir bnce. ii bi seçim olmamışşş:50::50:

Canm tarzini bilmiyorum ama bence cok kotu ya... Tabi tercih meselesi ama baksana bi neyle giyebilirsinki? Etekle olmaz kotla garip durur taytla hiicc olmaz elbiseyle desen alakasi yok... Bnce onu degstr ya yaz icin guzel bi babet al spor klasik arasi yada topuklu rahat platform topuk:34: ahhh platform diince icime bise oldu hemennn alisverise cikmam lazm:66: gerci ayakkabi ve canta hastaligi var bnde hepsi bnm olmalii heppsi:64::62:

yaa işte kızlar bende begenemidigimden size sordum esasında platformlu süet düz ayakabı begendim genelde spor giyerim ama bazende topuklumu giyerim yaniii hımmm şimdii hemn gidecegim yarın degiştirmeyee platformumu alcamm ama aldıgım yerde fazlada model yoktu siyah platformun nosu yoktuu yaa ne yapçamkii acabaa

valla canım ben çok beğendim oxfor çok moda biliyorsun dolgu topuk genel bakış ben beğendim ama çok dar paça kısa pantolonla hoş durmaz çok bol ve orta boy paçalarla güzel olur bende kullanıyorum fümesi var bendede boru paça biraz uzun pantolonlada hoş duruyor tarz ayakkabı tercih senin eşin iyi bi tercih yapmış..gece kıyafetinin altına almamışki sonuçta gündelik hayyatta kullanabileceğin cesur trend ve rahat bir ayakkabı tercih meselesi ben değişme derim....

ben cok dar giyindigim icin benim tarzima uymuyor,

ama bi arkadasimda buna benzer ayakkabi gördüm, kendisi hafif kilolu oldugu icin bol paca kot giyer hep, onda tatli gözükmüstü...yani bence tamamen tarzina bagli...

off yaa sizde benim gibi kararsızmısınız bi diyorum neyle giycem hani çok bol paça kullanmıyorum dar hep altınada sanmıyorumkii güzel dursun off vaarsa kıyınızda köşenizde bi kaç fikir için resim koyabilirmisiniz imkanınız varssa tabii

ya rahat ol takma bukadar dar paça ve çok kısa değilse boyları ayak bileğinde falan güzel oluur bende de var çokta güzel taşıyorum bi giy aynaya bak kaba bi dolgu tabanı yok ki sonuçta ön tabanı sıfır taban arkası dolgu gayeeet güzel yine diyorum zevkler ama bence çok hoşş..........

ayy bi giyiniyim dedimkii dev gibi oldum ayoll bune böyle hani begenmemiştim yaa ayagıma bile bikere orda demnedim tamam ama boyumu fena uzatıı yarın pantolonlarımı deniycem bakalım nasıl olcak yakışcakmı

ya rahat ol takma bukadar dar paça ve çok kısa değilse boyları ayak bileğinde falan güzel oluur bende de var çokta güzel taşıyorum bi giy aynaya bak kaba bi dolgu tabanı yok ki sonuçta ön tabanı sıfır taban arkası dolgu gayeeet güzel yine diyorum zevkler ama bence çok hoşş..........

bebegim sende fizik vardırda taşıyosundur ya ben ya benn beni bi görsenn dubayımm :56::56::56::56::56::56:yaa zayıflayamıyorum 88 le doguma gitiim şuan 72 oldumm hamiş olmadan önce ne güzell 60 tım ne güzeldi fizigim ahh ahhh:60::60:

bebegim sende fizik vardırda taşıyosundur ya ben ya benn beni bi görsenn dubayımm :56::56::56::56::56::56:yaa zayıflayamıyorum 88 le doguma gitiim şuan 72 oldumm hamiş olmadan önce ne güzell 60 tım ne güzeldi fizigim ahh ahhh:60::60:

:52::52:ayy alemsin kız...bende 1.72 68diim daha doğurmadım hala çalışıyoruz:49::49::59::59:ama diyet yaptım baktım gidişatım iyi değil 63.5a düştüm iyiym şuanda ama 60a inicem mankennn gibiyim maşşallaa :52::52::52:ayy kendini beğenmiş tipler gibi:52::52:olsun verirsin kızz takma dene hoşuna giderse giy gitmezse değiş gitsin........

bu tarz ayakkabılar bu sene yeniden moda oldu.
uygun kombinle güzel olabileceğini düşünüyorum.
ama tarzınıza ve yaşınıza gider mi bilemiyorum (zira tarzınızı ve yaşınızı bilmiyorum)
ayrıca ,bir süre sonra beyaz lastik topuğun sararması ihtimali çok yüksek.
eşinize bunu söylerseniz belki değiştirme konusunda daha ılımlı olur.
iyi akşamlar:71:

Back
X