• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayakkabı nasıl sizce?

asiii_melekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
115
0
0
Eskişehir
Güzel mi sizce kızlar

$20130712_183545.webp$20130712_183632.webp

bende de var aynısından, çok severek giyiyordum çok rahatlardı yalnız ayakkabının alt tarafı resmen sarardı,neyle temizleyeceğimi şaşırdım,giyemiyorum şu anda o yüzden:50:

nemli beze cif dök sil. sonra temizleyip beyaz boya ile boya bak nasıl oluyor :34:

bi kere cifle silmiştim, cif limonluymuş,ondan mıdır nedir iyice sarardı :1: beyaz boya dediğiniz, beyaz ayakkabı boyası mı? öyle bir şey mi varmış ilk defa duydum. hemen bakacağım çok teşekkürler :)

evet canım beyaz ayakkabı boyası 2 yada 3 tl :31:

Merhaba, konu biraz eskide kalmış ama bişi sormak istedim. Aynı sorun bende ee var da. Acaba bahsettiğiniz.boya normal bildiğimz şu erkeklerin kullandığı boyaların beyaz olanı mı? Yani spor ayakkabı tam deri değil ya tutar mı acaba? Siz botamşsınız sanırım. Tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba, konu biraz eskide kalmış ama bişi sormak istedim. Aynı sorun bende ee var da. Acaba bahsettiğiniz.boya normal bildiğimz şu erkeklerin kullandığı boyaların beyaz olanı mı? Yani spor ayakkabı tam deri değil ya tutar mı acaba? Siz botamşsınız sanırım. Tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim

evet aynen o boyarım beyaz ayakkabılarımı eşimin deri beyaz ayakkabısını da onunla boyuyorum yepyeni oluyor :31:

Back
X