- 18 Şubat 2014
- 170
- 22
- 38
- Konu Sahibi hayalmisin
-
Merhaba ,arkadaşlar genelde sonbaharda spor ayakkabı giyerim ilk defa farklı ayakkabı aldım bu yıl
foto atamadım oyüzden internetten benzer tarz ayakkabıların fotosunu atıyorum
şimdi sorum şu bu ayakkabılar çoraplımı giyilir çorapsızmı çoraptan kastım anladığınz üzre (dizaltı ince ten çoraplar ) ayakkabı rengim lacivert
Eki Görüntüle 1266505 Eki Görüntüle 1266506
üzerime resimdeki gibi kırmızı trenchcoat ve lcivert tayt yada keten pantolon giyicem ayakkabıda lacivert
Eki Görüntüle 1266523 Eki Görüntüle 1266525
peki çorağla giyersem bu çorap rengi ten rengimi olmalı siyahmı buarada cvp için teşekkür ederim renk patlamsı derken anlamadım kusura bakma canımMerhaba ,
Ayakkabı konusunda ilk koyduğunun ayakkabı modeli çok hoş . Çorap veya çorapsız giymek isizin tercihiniz.
Rahatlık bakımından , arkaya vurmamasını istiyorsanız çorap giymenizi tavsiye ederim..
Lacivert renk üzerine kombin yaparken, bir renk patlaması yapmayı kesinlikle unutmayın derim..
Bu oje de olur , ince şal da olur vs..
Yani lacivert ağırlıklı giyinirseniz, sizi kapatır.peki çorağla giyersem bu çorap rengi ten rengimi olmalı siyahmı buarada cvp için teşekkür ederim renk patlamsı derken anlamadım kusura bakma canım
Yani lacivert ağırlıklı giyinirseniz, sizi kapatır.
Mesela trenckotunuzun üzerine kremsi bir şal çok hoş durabilir
Yani renklendirme mutlaka yapın =)
Bu takıyla olabilir, makyajla olabilir bir aksesuarla olabilir hiç fark etmez..
Çoraba gelince, bence ten çorap giyseniz daha iyi olur.
Havalar çok yağmurlu değil şu aralar.
Güneş var =)
Durun durun =)cevap için teşekkürler çoraplı yada çorapsız abes durmaz her iki türlüde giyebilirim yani oh be kafam rahatladı çok sağol
burada trenckotum kırmızı
tayt yada pantolon lacivet
çantamda lacivert ağırlıklı renklerden olşuyr
ayakkabıda lacivert
ozaman krem rengi bir şal edineyim hemen teşekkürler fikir için
teşekkürlerDurun durun =)
Ben trençkotunuzun da lacivert olduğunu anlamışım pardon..
Kırmızı lacivert uyumunu severim..
Lacivert tay vs üzerine kırmızı trenckot zaten o kombini yeterince patlatır =)
Aynen canım , şalı iptal edelim .teşekkürler
kırmızı ve lacivert uyumunu bende çok sver ve tercih ederim şalı iptal edelim ozaman :)
teşekkürler................Konuyu ilgili kategoriye taşıdım =)
babet çorabı veya ten rengi kısa çoraplardan kullanabilirsin böyle ayakkabılar çok kullanışsız oluyor bende almıştım bir kere doğru düzgün giyememiştimarkadaşlar genelde sonbaharda spor ayakkabı giyerim ilk defa farklı ayakkabı aldım bu yıl
foto atamadım oyüzden internetten benzer tarz ayakkabıların fotosunu atıyorum
şimdi sorum şu bu ayakkabılar çoraplımı giyilir çorapsızmı çoraptan kastım anladığınz üzre (dizaltı ince ten çoraplar ) ayakkabı rengim lacivert
Eki Görüntüle 1266505 Eki Görüntüle 1266506
üzerime resimdeki gibi kırmızı trenchcoat ve lcivert tayt yada keten pantolon giyicem ayakkabıda lacivert
Eki Görüntüle 1266523 Eki Görüntüle 1266525
çok şal kullanmam ama açık renk 1 2 tane edineyiAynen canım , şalı iptal edelim .
Çok koyu renkler kullandığında şalla renklendirebilirsin..
Mesele ben siyah ağırlıklı giyindiğim zamanlarda , gök mavisi renklerinde şallar takmaya bayılıyorum..
ten rengi kısa çorap derken canım anlamadım dizaltı çoraptanmı bahsediyorsunbabet çorabı veya ten rengi kısa çoraplardan kullanabilirsin böyle ayakkabılar çok kullanışsız oluyor bende almıştım bir kere doğru düzgün giyememiştim
Ay sakın bu ayakkabılarla babet çorabı giymeyin , çok kötü bir görüntü çıkıyor..ten rengi kısa çorap derken canım anlamadım dizaltı çoraptanmı bahsediyorsun
babet çorabı görünüyor ama üstten azıcık hoşdurmuyor
canım diz altından daha kısa pantolon çorapları var ten rengi ve diğer babet çorapları onlarda işte dediğin gibi kenarından çıkabiliyor ama ayakkabınla aynı renk bulursan çok göze batmaz . birde amaaaan boşver salla bea önceden bende çok takıyordum böyle şeyleri aslında çokta önemli şeyler değiller gözükürse gözüksün nlucakten rengi kısa çorap derken canım anlamadım dizaltı çoraptanmı bahsediyorsun
babet çorabı görünüyor ama üstten azıcık hoşdurmuyor
çok şal kullanmam ama açık renk 1 2 tane edineyiEki Görüntüle 1266558 m dedğinz durumlar için çok teşkkr
sizi bulmuşken soarayım peki bu pantolonu hangi renklerle giymeliyim ayakkabı ve gömlek trençkot vs rengim ne olmalı
lacivert spor klasik arası bir gömlekle giysem abes durmaz değilmi
haklıısn canm aslında buzamana kadar yazları dolgu topuk giydimcanım diz altından daha kısa pantolon çorapları var ten rengi ve diğer babet çorapları onlarda işte dediğin gibi kenarından çıkabiliyor ama ayakkabınla aynı renk bulursan çok göze batmaz . birde amaaaan boşver salla bea önceden bende çok takıyordum böyle şeyleri aslında çokta önemli şeyler değiller gözükürse gözüksün nlucak
ben bu renk pantolonuaçık renklerle kombinlemelisinçok şal kullanmam ama açık renk 1 2 tane edineyiEki Görüntüle 1266558 m dedğinz durumlar için çok teşkkr
sizi bulmuşken soarayım peki bu pantolonu hangi renklerle giymeliyim ayakkabı ve gömlek trençkot vs rengim ne olmalı
teşekkürler siyah gömleğimde var üzeirme yapışan onunla giyerim lacivert gömleğimi daha çok seviyorum ondan lacivert sordumBu renkteki kotları ben , siyah bir şeylerle kombin ediyorum..
Dar, üst bölgeye tamamen saran badi tarzı bluzlar var ya onlarla şık durabilir, veya dar gömleklerle..
Şık bir kemer de kullanırsan , klasik bir hava katar.. Hoş durur yani..
Yada bu kotun renginin kat kat açığında bir renkte olan bir parçayla kombinleyebilirsiniz..
bende şimdi bundan 1-2 ton açık pantolon almak istiyorum şimdi gidip ona bakacaktım şahsen bunu yavruağzı pudra rengiyle kombinlemeyi düşünüyorum altına da krem rengi bot giyeceğimçok şal kullanmam ama açık renk 1 2 tane edineyiEki Görüntüle 1266558 m dedğinz durumlar için çok teşkkr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?