bu ayda bu kilo normal mi bir bakın

Istahsizlik ve bulantilar yuzunden henuz hic kilo almadim eski halimden bir bucuk kilo daha azim ama kilo almaya cok musayit bir yapim var istahim bir acilirsa yirmi kilo birden alabilirim korkuyorum ama cokta umursamiyorum zaten bu gune kadar hep dikkat ettik aman kilo almayalim diye simdi ye gitsin bos ver insan hayatinda kac defa hamile kalir ki tadini cikar sifa olsun ;)

herkes farklı farklı.
bünyeniz ne ise ona göre kilo alıyorsunuz sanırım (tabi yemeği abartınca fazla alınır orası ayrı)

ben düzenli kilo alanlardandım.
mide bulantısı da olmadığı için,
3. aydan kilo almaya başladım, hep düzenli gitti, ayda 1,5-2 kilo civarı,
13 kilo ile süreci tamamladım.
abur cubur yememiş olsaydım biraz daha az olabilirdi tahminim.

örnek yemek menülerine bakıyorum ben kesinlikle daha az yiyorum onlardan. ne de çikolata aburcubur. normalde de kolay kilo alan bir yapım yoktu yani çekinmeden yerdim o yılların cezasını mı çekiyorum anlamadım

herkes farklı farklı.
bünyeniz ne ise ona göre kilo alıyorsunuz sanırım (tabi yemeği abartınca fazla alınır orası ayrı)

ben düzenli kilo alanlardandım.
mide bulantısı da olmadığı için,
3. aydan kilo almaya başladım, hep düzenli gitti, ayda 1,5-2 kilo civarı,
13 kilo ile süreci tamamladım.
abur cubur yememiş olsaydım biraz daha az olabilirdi tahminim.

ya işte tamamen bünyeyle alakalı.. 8 ay eşşek gibi çalıştım abur cubur yemedim zaten aram yok.. tam 25 kilo aldım top gibi yuvarlanacak durumdaydım :KK70:

Kilo almayan ya da az alan arkadaşlara sinir olan gıpta ekibindenim, selamlar :)
Efendim 55'le hamile kalmış olup an itibariyle 61-62 arası gidip gelmekteyim.
Ah ah oğlumda da 52'le başlayıp 75'le bitirmiştir. Hey gidi günler.
Boy desen o da yok, beslenme sistemimde abur cubur makarna pilav yok. Akşamdan akşama bir ufak kornet işte.
En kolay verilen kilolar bunlar, deyip kendimi teselli ediyorum. :)

Arkadaşlar boyum 170, kilom 58di hamilelikten önce.

şuan 21 haftalık hamileyim bugün tartıya bir çıktım 64 kiloyum.geçen haftadan 1 kilo 200 gr daha fazlayım.

Çok moralim bozuk her hafta 1 kilo alırsam ne olacak benim halim. 6 kiloyu nasıl aldım anlamıyorum
işin ilginç tarafı normal beslenmeme ek olarak yatmadan önce bir bardak süt ve sabahları bir yumurta peynir vs ekledim sadece. bir de arada ceviz badem yiyorum maksimum bir avuç. bunlar mı kilo yapıyor. tatlı bile yemiyorum. o tv de dizilerde deli gibi yiyen hamileler kaç kilo alıyor o zaman diye düşünüyorumo_O

zaten ilk üç ay bişe yiyemedim kilo verdim aksine. böyle giderse obez olurum nedeni ne olabilir 6 kilo hiç normal değil internetten baktım 3 kilo alınıyormuş bu haftaya kadar:KK61:

not: ayrıca haftada 1-2 bir saatlik yüzüyorum.
ben daha 16 haftada aldım o kiloyu , bazen korkuyorum sonum ne olacak diye ama sonrada boşveriyorum sonuçta hamile kalmak için çok dua etmiştim doğurduktan sonra veririm inşallah diyorum.Çok takma hamileliğinin tadını çıkar,İçinde bir mucize var, bir canlı büyüyor olsun o kadar kilo

örnek yemek menülerine bakıyorum ben kesinlikle daha az yiyorum onlardan. ne de çikolata aburcubur. normalde de kolay kilo alan bir yapım yoktu yani çekinmeden yerdim o yılların cezasını mı çekiyorum anlamadım

bildiğim kadarıyla zayıflar daha fazla kilo alıyorlar zaten.
benim çıta gibi arkadaşım doğuma +25 kilo ile girmiş, ben inanamadım.
kız doğum izninden döndü, yine çıta gibi.

eğer kolay kilo alan bir yapın yoksa ve aşırı yemek tüketmiyorsan dertlenme.

peki verdiniz mi sonra:KK43:

evet evet hiç stres yapmayın .. doğumdan sonra eski halime döndüm 1 kilo fazlam kaldı .. 2. hamileliğe o bir kilo fazlayla başladım 2. cide 18 kilo aldım üstelik 2.cide evdeydim çalışmıyordum da .. yemek olayını çok fazla abartmadığınız sürece tamamen bünye meselesi diye düşünüyorum..

bildiğim kadarıyla zayıflar daha fazla kilo alıyorlar zaten.
benim çıta gibi arkadaşım doğuma +25 kilo ile girmiş, ben inanamadım.
kız doğum izninden döndü, yine çıta gibi.

eğer kolay kilo alan bir yapın yoksa ve aşırı yemek tüketmiyorsan dertlenme.

aynen ben 49 la hamile kaldım 74 le doğuma girdim..

şuan 21 haftalık hamileyim bugün tartıya bir çıktım 64 kiloyum.geçen haftadan 1 kilo 200 gr daha fazlayım.

Çok moralim bozuk her hafta 1 kilo alırsam ne olacak benim halim. 6 kiloyu nasıl aldım anlamıyorum
işin ilginç tarafı normal beslenmeme ek olarak yatmadan önce bir bardak süt ve sabahları bir yumurta peynir vs ekledim sadece. bir de arada ceviz badem yiyorum maksimum bir avuç. bunlar mı kilo yapıyor. tatlı bile yemiyorum. o tv de dizilerde deli gibi yiyen hamileler kaç kilo alıyor o zaman diye düşünüyorumo_O

zaten ilk üç ay bişe yiyemedim kilo verdim aksine. böyle giderse obez olurum nedeni ne olabilir 6 kilo hiç normal değil internetten baktım 3 kilo alınıyormuş bu haftaya kadar:KK61:

çok almişsin canim ama kabizlikdan olabilir 1 hafraya o kadae kilo alman bilemedim şimdi ya o haftalarda ben toplam 2.3 kilo almiştimm çok yemene ragmen

Aslında kilon haftana göre normal çok sıkıntı yapma bu durumu ilk 3 ay 2 kg sonra her ay başına 1 kg alman gerekir normal şartlarda absürt bi durumun yok

Bu kadar sorun ediyorsaniz diyetisyene gidin ve doguma kadar onun verdiği programla beslenin, ideali 8-12 kilo arasi demisti benim doktorum ve son 3 ayda ister istemez kilo artisi oluyor, erken onlem almak lazım.

Öncelikle bebeğiniz ve siz sağlıklı olun kilo falan önemli değil
Ben kaç kg aldım biliyor musunuz tam 25 kg. Doktorum en fazla 12 demişti( ben pek dinlemedim:)) doğuma kadar çok takmadım ama doğumdan sonra neredeyse depresyona girdim. Ama boşuna üzülmüşüm. Bebeğim 2 aylık olduğunda 20 kilo gitmişti bile, Görenler inanamadı. Kalan da sonrasında zamanla gitti. Düşünün o kadar çok kilo almıştım ki yan komşumla asansördeyiz, selam vermedi, ben de birşey oldu sandım meğer tanıyamamış

ben de 170 cm boy 56 kg ile hamile kalmıştım.dediğiniz gibi abur cubur falan yemedim,sigarayı bırakınca ilk 3 ayda biraz aldım ama sonrası normal yedim aşermedim vs..ama kilo çok alıyordum,doktorum 2 sebep söyledi,(eğer aburcubur yem,yorsan)ya gebelik şekeri var,ya da bebek iri dir.
bendeki 2.seçenek oldu.oğlum 4,650 doğdu :):)

cok normal canım sıkma canını, kilo alma işi bırazda bunyeye baglı zaten ben 31 haftalıgım toplam 11 kg aldım boyum 1.68 55 kg ile gebe kaldım su an 66 kg yım..
bırde 2. trimesterda fazla kılo alınıyor.
ben ılk aylarda ayda bır kg alıyordum.. 6. ayda 3 kg aldım. 7 de 2 kg. sımdı 8. in içindeyim kilom aynı...
bende bır ıkı kez harıcı ıstıfra falanda olmadı, hep yedım ama asırı yemedım hıc standart 3 ogun aralarda meyve falan... bu ara yemesem yemem yanı acıkmıyorum bıle :D :D

Haftana göre fena değilsin canım, sıkma canını... Muhtemelen ödem topluyorsun. ayak bileklerine bastırdığın zaman çöküklük oluşuyorsa onlar kilo değil ödem, bende ciddi anlamda ödem vardı. Benim doktorum 16 kilo ya kadar izin vermişti, ben 15 kilo ile tamamladım ve kızım 20 günlük iken hamilelikte aldığım bütün kiloları vermiştim.

canım çok iyisin.bak şimdi boyumuz kilomuz aşağı yukarı aynı benim 171 kilom 56 idi doğum öncesi.şimdi de çok bişey kalmadı tartılmıyorum.ilk üç ay 1,5 kilo aldım 4. ay 1,5. ay birden 4 kilo almıştım ve çok ağladım.hatta eşim kızdı burada bebeğimizin sağlıklı olması önemli ne oluyor 4 kilo aldıysan falan diye.hamileliğimi 40+2 de tamamladım ve toplam 12 kilo aldım.bu nedenle bazen böyle dengesiz kilo alımı olabiliyor sakın korkma.şu anda oğlum 5 aylık ve bi şey kalmadı.

Çünkü gece yatmadan önce süt içiyormuşsunuz.
Yatmadan 2saat önce içseniz ve akşamları da yarım saat yürüseniz bence kilo alımı daha az olacaktır.

Cok saglikli besleniyorsunuz ve yuzme gibi de cok faydali bir spor yapiyorsunuz.
Kilonuz da gayet normal, hic kafaya takmayin.
Ben de hamileyken 18 kg aldim ve bebegim 4.300 kg dogdu, dogumdan sonra da bende sadece 5 kg kalmisti fazladan.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Back
X