Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onikinci haftada sekiz kilo almistim. Hamileligim yirmiiki kilo ilr bitti. Hastanede yedi bucuk kilo birakip geldim. Geri kalanini da iki haftada verdim. Ben bile bu kadar cabuk verdigime inanamadim.
ben de 170 cm boy 56 kg ile hamile kalmıştım.dediğiniz gibi abur cubur falan yemedim,sigarayı bırakınca ilk 3 ayda biraz aldım ama sonrası normal yedim aşermedim vs..ama kilo çok alıyordum,doktorum 2 sebep söyledi,(eğer aburcubur yem,yorsan)ya gebelik şekeri var,ya da bebek iri dir.
bendeki 2.seçenek oldu.oğlum 4,650 doğdu :):)
maşallah öyleydi gerçekten de :)5,5 yaşına geldi.boyu da kilosu da yaşıtlarından önde ama doğum kilosuyla iligli olduğunu sanmıyorum.genetikle alakalı diyorum,ailelerimiz uzun boylu ,fazla kilosu da yok kimsenin.kilosu önde derken boyuna göre normal,kilolu bir çocuk değil.120 cm 25 kg.
çocuğun doğum kilosu ,annenin kendi doğum kilosuna benzermiş doktorum söylemişti zira ben de 4,350 gr doğmuşum.:)
Tuza dikkat et. Kayisi ceviz badem vs bebege kilo yapar kilo alma donemine girmistir. 21 haftada 6 kilo fena degil ama esas kiloyu 6 aydan sonra aliyorsun genelde. Vucudun su topluyor olabilir tansiyona dikkat! Ben kizimda 42 haftalik dogum yapmistim toplam 12 kiloyla gittim doguma 5 kiloyu ilk 7 ayda almistim. Simdi ikincideyim 4.5 aylik olucak daha 1-2 kilo anca almisimdir ama ben surekli istifra ettim.