Bu ayda hamile kalamadım ya ovülasyon testine göre uyguladık neden olmadı

Fatma074227

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
17
4
1
32
Merhabalar biz bu ay ovülasyon testine göre yaptık herşeyi ve tirodim 16ya çıkmıştı sonra düzeldi değerim 1.11 e indi doktor hamileliğe hazırsın dedi genede hamile değilim bugün adet oldum anlamadım nerde yanlıs yapıyoruz

Her ay yumurtlasaniz bile hamile kalma ihtimaliniz yarı yariya zaten. Her zaman hayırlısı için dua edin, inşaallah hayırlı zamandan sağlıkla kolaylıkla bir bebeğiniz olur

Merhabalar biz bu ay ovülasyon testine göre yaptık herşeyi ve tirodim 16ya çıkmıştı sonra düzeldi değerim 1.11 e indi doktor hamileliğe hazırsın dedi genede hamile değilim bugün adet oldum anlamadım nerde yanlıs yapıyoruz
Bana da doktor hiç bi sorun yok hamile kalabilirsin dedi bebek olursa tutunsun diye duphaston verdi ama test yine negatif yine negatif çok yıpratıcı bi süreç

Merhaba bu kadar kafaya takmayın stres yapmayın ben de guatr için tedavi gördüm şuan hamileyim hemen hamile kalmadım 5-6 ayı buldu

Gebe kalmak gereken şartları tamamlayınca %100 kesinlik verse keşke ama içini ferah tut canım denemeye devam edin. Ben bir süre denedim tutmayınca çok ciddiye aldım birkaç ay beklemek istedim. Yeniden başlayacağız nasipse. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. :KK200: Bir sene olmaması normal diyorlar ben 2 ayda yıprandım. Biraz fazla ciddiye almak da iyi olmuyor. Odağı dağıtmak lazım.

Back
X