bu ayrılık acısı yüzünden durumum vahim:(

askicin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
35
0
36
Bolu
kızlar 20 gün önce sevgilim benii terketti . önceden hep şımartırdı beni.en ufak bi tartışmamızda küstüğümzde cocuk resmen depresyona girer sigaraya vururdu kendini.geceleri msj atar barışma yolları ararrdı. sonra ben sevgilimiçok şımarrtım sanırım.. boyunu bosunu mesleğini kaşını gözünü vs.. çok sevdiğimi söylerdim.ondan ayrılmadfgımı onsuz oldugumda dunyamın yıkıldıgını soyledım.bi kere tartışmıştık ben aradım barışmak istedim.sen neden ben aramadın beni bekledin falan dedim.çok bağlanmıştım ona.o artık herşeyim olmuştu.fakat bisorun vardı.ben çok kaprisli trip atan en ufak olayda bitti diye onu bezdiriyodum.bunu yapma diye uyarıodu. bi gün yine kapris yaptım ..çok sinirlenmişti.artık bitti seni sevmiyorum senle görüşmek istemiyorum bana msj bile yazma dedi.şuan ağlıyorum senden ayrılmak istemiyorum falan dedim. benden iyisini bulursun ağlama dedi.çok sinirlenmişti.ağzına geleni söylüyodu.feysdende sil dedim .silcem mutlaka dedi.baktım silmemiş.neyse 1 gün sonra evimin önünde arabayla dolaşıp bana baktı.bende camı perdeyi kapattım yüzüne.

her küstüğümzde barışırdık..ama bugün 20. gün ses yok.bendenmi arama bekliyo anlamadım. ama ben arayamam.o terketti beni.onu çok seviyorum.onsuz yapamıyorum.kimseyi onun kadar sevmemiştimnapıyım bana bi akıl verin

seviyorsa zaten tüm yollar onun hayatında sana çıkar ama sevmiyorsa da yapacak bir şey yok.
sevmiyorsa zaten seni sevmeyen birisini bekleme bile...
zamana bırak hayırlısı olsun hakkıda.
zamanın da kendini üzmeden,yıpratmadan geçmesini sağlamlısın

madem onsuz olmuyorsun bir şans daha ver derim ama bitmiş gibi görünüyo
olursa ne ala olmazsa da yıpratma kendini derim

benmde sorunum aynı o aramıyo ama ben aradım defalarca bende sımdı bu konu hakkında form acıkcaktm ama sen benden once davrandın cnm :S napıcagı konusunda hıc bı bılgm yok hıc bundn 6 ay oncesınde de ayrılmıstık ve ben aramıstım onu barısmıstık ama o benı aramadı hıc ama b enı cok sevdıgını bılıyorm ama benm cok hatam oldu cok ama haklıyımda aslında kendıme gore tabı nasıl affedırıcegımı bılmıyorm kendımı ona ve aılemde karsı aslında onunla berabr olmama ne yapıcm ben ya :s

hngi konu hakkında anlamadım canım ?

seninde nasıl biri olduğunu az çok tahmn edebiliyorum komşu kızı var arkadaşım o da senin anlattığın gibi davranıyordu sevgilisine (3 yıl olacak hala beraberler)ama arada saygı fln görmyom bn .çocuk önceleri hep affetirirdi kendisini şmdi rolleri değişmiş çocuk kıza aynı şekil davranıyo kız peşine düşmüş onun...

yani kısaca anlayacağın sende öyle peşinden gidip harap olcağına boşver gitsin...

ah ole uzaktn goruldugu gıbı olsa cnm 2 senemız gectı o arada kavga ettık barıstık o geldı yerı geldı ben gıttım ole barıstık ama bu sefer yanı bu son ayrıldıgımızda bn arar oldm bırde oncekınde ama o arkdaslarına hep benden bahsedıyo kulagıma gelıyoyanı ama benı arıyamıyo sanırım cok grur yaptı cunku cok farklı konular ne yapıcagımı bılmıyorm ama cokta sevıyorm onun sevdıgınede emınım sadece grurunu yenmesını nasıl saglıyabılırım bılmıyorm

onu aramadan da duramıyorumkiiii v

ama ben aradıgımda onsuzz yapamayacagımı anlıyo

canım zaten gerçek olan da bu değil mi istesen de konşurken ne sen bunu gizleyebilirsin ne de o bunu anlamamazlıktan gelebilir.
ayrıca gerçekten seviyor ve sitiyorsun madme gurur yapma derim ben

çok yıpranmışsınız.
benim gibi ikide bir onu terketmişsiniz.
muhtemelen ders vermeye çalışıyordur ya da sıkılmıştır bu durmdan.
benim 2 yıllık eski sevgilimde ben hep onu itiyorum her seferinde telefonu kapatıyorum değer vermiyorum diye ben yine onu terketmişken gitti bir kız buldu salak gibi yalvardım sonra seçim senin dedim yine gittim köpek gibi geri döndü
ama kabul etmedim ohh canıma değisin.
sen de bu çocukça triplerinden vazgeç ama sen ona çok bağlandığını belli etmişsin ben öyle değildim.
eğer seviyorsan ara hata yaptığını söyle anlamazsa da boşver peşinden koşma isterse yine sana gelir.umarım sonun benimki gibi olmaz

20 gün sonunda arayan pes eden benmi olayım

ama böyle düşünrsen olmaz canım
seviyorsan elbette ki arayacaksın onu ara diye beklersen olmaz.
ara şansını dene ama baktın olmuyor o istemiyor o zaman zor ama unutmaya çalış

evet ona bağlandığımı belli ettim onsuz yapamayacagımın farkında yine ararsam daha çok bağlandıgımı düşünmezmi köpek gibi geri döndü derse

evet ona bağlandığımı belli ettim onsuz yapamayacagımın farkında yine ararsam daha çok bağlandıgımı düşünmezmi köpek gibi geri döndü derse

eğer senin suçun olduğunu düşünüyorsan ara yoksa da bekleee arama sakın

En ufak olayda trip yapıp ayrılma rolleri yapmanız sizin ilişkinizi yıpratmış ve onun kafasında bu ilişki ile seninle ilgili büyük SORULAR oluşmuş...
ve şimdi GERÇEK bir ayrılığı ayırt edemeyecek duruma gelmişsiniz.
Bunu bi ilişkide asla yapmayın.
Ayrılacaksanız ayrılın gitsin, ama bunu ağzınıza sakız etmeyin.
Ve;
kapris yapmak, olaylar çıkarmak geçici süreliğine erkeğin dikkatini çeker, bir süre sonra sıkılır ce SON verirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…