benmde sorunum aynı o aramıyo ama ben aradım defalarca bende sımdı bu konu hakkında form acıkcaktm ama sen benden once davrandın cnm :S napıcagı konusunda hıc bı bılgm yok hıc bundn 6 ay oncesınde de ayrılmıstık ve ben aramıstım onu barısmıstık ama o benı aramadı hıc ama b enı cok sevdıgını bılıyorm ama benm cok hatam oldu cok ama haklıyımda aslında kendıme gore tabı nasıl affedırıcegımı bılmıyorm kendımı ona ve aılemde karsı aslında onunla berabr olmama ne yapıcm ben ya :s
madem onsuz olmuyorsun bir şans daha ver derim ama bitmiş gibi görünüyo
olursa ne ala olmazsa da yıpratma kendini derim
seviyorsa zaten tüm yollar onun hayatında sana çıkar ama sevmiyorsa da yapacak bir şey yok.
sevmiyorsa zaten seni sevmeyen birisini bekleme bile...
zamana bırak hayırlısı olsun hakkıda.
zamanın da kendini üzmeden,yıpratmadan geçmesini sağlamlısın
onu aramadan da duramıyorumkiiii v
ama kendi ayrıldı benden... nasıl şans veriyim
o zaman onun aramasını bekleme sen şansını dene istersen arayarak yani konuşmaya çalış...
ama ben aradıgımda onsuzz yapamayacagımı anlıyo
canım zaten gerçek olan da bu değil mi istesen de konşurken ne sen bunu gizleyebilirsin ne de o bunu anlamamazlıktan gelebilir.
ayrıca gerçekten seviyor ve sitiyorsun madme gurur yapma derim ben
20 gün sonunda arayan pes eden benmi olayım
çok yıpranmışsınız.
benim gibi ikide bir onu terketmişsiniz.
muhtemelen ders vermeye çalışıyordur ya da sıkılmıştır bu durmdan.
benim 2 yıllık eski sevgilimde ben hep onu itiyorum her seferinde telefonu kapatıyorum değer vermiyorum diye ben yine onu terketmişken gitti bir kız buldu salak gibi yalvardım sonra seçim senin dedim yine gittim köpek gibi geri döndü
ama kabul etmedim ohh canıma değisin.
sen de bu çocukça triplerinden vazgeç ama sen ona çok bağlandığını belli etmişsin ben öyle değildim.
eğer seviyorsan ara hata yaptığını söyle anlamazsa da boşver peşinden koşma isterse yine sana gelir.umarım sonun benimki gibi olmaz
evet ona bağlandığımı belli ettim onsuz yapamayacagımın farkındayine ararsam daha çok bağlandıgımı düşünmezmi köpek gibi geri döndü derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?