Bu ayrılık için geçerli sebep midir

Klmn87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
11
0
36
Merhaba,.

Bir arkadasim yaklaşık bir senedir nişanlı.Nisanlisi annesinin psikolojik tedavi gördüğünü söylememiş.Kiz bir senedir kayınvalidesi ile sorun yaşıyor.Saglikli iletişim kuramıyor.Daha öncesinde ailesi ile ilgili bir durumu daha gizlemiş. Kız şuan neyapacagini bilemez durumda.Guveni sarsilmis.dugunleri olacaktı korona muhabbetinden iptal oldu.Hersey halihazirda..ama kız güveni sarsıldığı için nasıl bir karar alacağını bilmiyor.Onun adına bu konuyu açtım.kendisi takip edecek yorumlarınızı.siz olsaydınız ne yapardınız .

Guven sarsilmasi onemli bir konu. Nisanlisi ile acikca oturup konusmali, güvenini tekrar kazanmadan evlenmemek daha iyi olacaktir.

Psikolojik tedavi eger kalitsal bir hastaliksa bunu gizlemesi daha da kötü. Zor durum, butun durumu anlatip bir psikologdan da gorus alip ayrilip ayrilmamaya karar vermeli.

Nisanlisi kendisi ile ilgili bir hastaligini saklasa hakli derim. Ailesinin cocukluguna inmesi gerekmiyor. Yani arkadasinizi ilgilendirmez. Isterse soyler.

İçi soğuduysa, guven sorunuyla başa cikmayacaksa ve ayrilmak istiyorsa ayrilsin yani. Herkesin kirmizi cizgileri farklidir.
Şunlardan dolayi ayrilamazsin gecersizdir ama bunlardan dolayi ayrilabilirsin geçerlidir gibi kurallari yok bu işin neticede.

"Bu iliskiden sıkıldım" diyerek bile ayrilik yapilabilir. İlla ortada feci bir birşey olmasi gerekmiyor.

Icine sinmiyorsa ayrilsin,niyeti varsa oyursun enine boyuna bi konussun nisanlisiyla,
Bazi psikolojik hastaliklarin genetik gecisi var ,iyice bi dusunsun

Annesinin cırkeflıgıne hastalık mı dedi nısanlısı, kız aa hasta oldugu ıcın boyle demek ozunde iyi bırı ve cırkef degıl haaa..der diye.
Ama olmamıs tutmamıs kizin guven gıtmıs.
Herkesin psikolojisi kendine ama belli ki ucu kiza dokunmuş hayatına girdiklerinden beri.
Yol yakınken geri dönsün.

Ayrılmak ıcın gecerlı bı sebebe ıhtıyac yok hatta hıcbır sebebe ıhtıyac yok vazgrctım ıstemıyorum bu kadar. Kımseye sebep sunmak zorunda degıl kı zaten sebep ıstıyorsa bu yazdıkların baslı basına buyuk bı sebep

Sizinde üyelik yeni neden kendi üyelik almamışta uzaktan takip ediyor. Bir arkadaş mevzusu çok banal.
Söylemek istememiş olabilir ayrilmak için bence geçerli değil ama zaten ayrilmak için somut bir sebebe illa ki ihtiyac yok.

Hastalığı varsa tedavi olmuyor mu? Belliki ne kadar saklansada ilişkiyi etkilemiş. İlla çoook kötü şeyler olması gerekmşyo ayrılık kararı için.

Back
X