• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayrlga hazr degilim

Daisy_90

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
101
24
13
Eşimden bosanıyrm evet anlasamıyrdk özellikle ailelern karsmasndan dolayı sürekli trtsyrdk ama severek evlndk dvm etsn diye cabaldm 1 yıl sürdü eşim ailesnn onu gaza getrmesiyle dava actı be geri adm atmadı belki zamanla özler döner diye bekledm ama ailesnn yanmda kaldıgı için buna frst vermedklerine eminim 2 sansm var anlasp ayrılıp yoluma dvm etmek yada bosanmk istemyrm dmk beklemk

Hala içimde sevgisi var bitiremiyrm baska hala ona ait hissediyorm ve bosandktn sonra herseyn zor olacagını düsünüyrm

Seni istemeyen aileyi ve onun yetiştirdiğini sen hiç isteme.eşin dik durabilseydi ailesi sorun olmazdı.sorun ailelerde değil ailesi ile eşi arasında dengeyi kuramayan ana kuzularında.

Gcms olsn cnm. Seni istemeyeni sen hic isteme. Bosanmak istemiyorum demen sadece surexi uzatr

Babasının yannda ya onu ya beni sececeksn sözüne sahit oldgm için ailenn bu evliliği bitmesinde büyük etken oldgnu biliyrm

Hala içimde sevgisi var bitiremiyrm baska hala ona ait hissediyorm ve bosandktn sonra herseyn zor olacagını düsünüyrm

canım güçlü ol ve bırak. seni istemeyeni sen hiç isteme. kendini küçük düşürme. emin ol istiyceği varsa bu şekilde daha çok ister. sen boşanmazsan o senden iyice soğur ve inada bindirir işi. o yüzden bence uzatma ve ayrıl.

üzülür ağlar ama sonunda ayağa kalkarsin
seni isteyen seven adam değil ailesinin baskıyla, iki cihan bi araya gelse bırakıp gitmez üstüne bide dava falan acmazdi. demekki o senin kadar sevmiyor bu kadar basit bi denklem aslında.

Bugün anasının babasının gazına gelen adamı ikna edersin, yarın bir gün yine gaza gelir yine dersin elde var sıfır.Seni isteyip sevmeyen bir adamda ısrarcı olmak çok büyük yanlış. Zaten o evliliğe devamda etsen yok gibi olucaksın çünkü gazla çalışan kendi aklı fikri olmayan adamdan hayır gelmez. Boşan.

Aklım almıyor beni o kadar cok seviyor ve kıskanıyrduki bi erkek bana bakma ihtimalinde bile cldrıyordu ama bu dava sürecinde o kadar umursamaz davranıyorki aynı adam mı bu diyorm

kendisinin evlilik teklifini kabul ettgmde arkadasları ve kendisi sasrmstı beni nasl kabul ettn diye simdi kendimi kullanılıp atlms yarı yolda bırakılma gibi hissdyrm toparlananileckmym

Aklım almıyor beni o kadar cok seviyor ve kıskanıyrduki bi erkek bana bakma ihtimalinde bile cldrıyordu ama bu dava sürecinde o kadar umursamaz davranıyorki aynı adam mı bu diyorm

insanların duyguları değişir aklında bulunsun. bende benden ayrılcak diye ödüm kopan birinden isteyerek ayrıldım. soğudum sevgim bitti. yani olabiliyor. o kadar çok seviyordu ki nasıl böyle oldu diye düşünme sevgide bitebiliyor duyguda bizzat yaşadım kendi içimde. o yüzden kimseye diyemem aa çok seviyodu nasıl ayrılıyor diye. bitebilir çünkü. onda bittiyse sende de bitecek merak etme zamanla...

Eşimden bosanıyrm evet anlasamıyrdk özellikle ailelern karsmasndan dolayı sürekli trtsyrdk ama severek evlndk dvm etsn diye cabaldm 1 yıl sürdü eşim ailesnn onu gaza getrmesiyle dava actı be geri adm atmadı belki zamanla özler döner diye bekledm ama ailesnn yanmda kaldıgı için buna frst vermedklerine eminim 2 sansm var anlasp ayrılıp yoluma dvm etmek yada bosanmk istemyrm dmk beklemk
Ne duymak istiyorsun?
Bir de su yazilarinizi okunur bir dille yazsaniz Turkcenin icine ettiniz

Back
X