Bu babeti nereden bulabilirim?

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.239
31
0
Diğer
Resmini internetten buldum ve çok beğendim.Bir mağazada da aynını buldum fakat numarası kalmamıştı ve rengi bejdi ben bu modelin aynını ve bu iki rengini istiyorum.nereden bulabilirim?
Eki Görüntüle 197405
alıntı

Son düzenleme:
yinede başka markalarda yada marka olması şart değil bir mağazada görmüş olan varsa yazarsa sevinirim yani flo yeşil kundura vs. gibi internet üzerinden değilde mağazasına giderek satın alabileceğim bir mağaza arıyorum.Biraz armut piş ağzıma düş gibi oldu ama:1::1::1:eğer gören varsa bu modeli yardımcı olursanız sevinirim

yinede başka markalarda yada marka olması şart değil bir mağazada görmüş olan varsa yazarsa sevinirim yani flo yeşil kundura vs. gibi internet üzerinden değilde mağazasına giderek satın alabileceğim bir mağaza arıyorum.Biraz armut piş ağzıma düş gibi oldu ama:1::1::1:eğer gören varsa bu modeli yardımcı olursanız sevinirim

nerde yaşıosun bilmiorum cnm ama gaziosmanpaşada aynısını görmüştüm hatta denedim 1 hafta önce

Çok hoşmuş. ben düz babetleri çok sevmiyorum o bantlar ayakkabı havası vermiş en azından. Çok da rahat görünüyo, koyu renkli olanı beğendim özellikle. Bulup da alırsan yaz bari şuradan buldum diye buraya :)

Son düzenleme:
canım çok emin olmamakla birlikte sanırım erbil süelde görmüştüm bu modeli. alışveriş sırasında gözüme takılmış olmalı ama zamanını hatırlamıyorum

Ayakkabıyı hep alışveriş merkezlerinde ve internette aradım meğer evimize çok yakın bir mağazada varmış.Yani ayakkabıyı buldum ve aldım artık benimler:66::66::66:.Mesaj yazan ve yardımcı olan herkese teşekkürler......:71::71:

Konu kapatılabilir....

Back
X