Bu bakışma daha ne kadar sürer? Benmi adım atsam..

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Kızlar yaşim 33 hemen hemen hergün alışveriş icin gittigim yerde birinden hoşlanmaya başladim..Once gözünüz çarpar istemsiz göz göze gelirsiniz ya öyle oldu sonra devami geldi..Beni görür gormez geliyor ilgileniyor ben kasaya geçince beni göreceği yere geçiyor ve çıkışta elinde tel bekliyor bir sey diyecek sanıyorum ama yok yok yok iş yerleri aile yeriymiş abisi babasi vs bir arkadastan öğrendim..Isim soy isim ogrendim ama tel no bulamadim.Sosyal medyada da yok yada ben bulamadim..Yaşü benden küçük gibi duruyor ama karşılıklı bir etkileşim var ama maskelerle 😂 Ben onu maskesiz gördüm ama o gormedi of bilemiyorum çok hoslandim kizlar ya..Hep mutsuz ilişkiler yaşadım artık mutlu olmak istiyorum sevildigimi hiç hissedemedim sevip sevileyim adım atamayacak galiba çekiniyor..Bende atamiycam galiba bilmiyorum ne olacak ne yapiyim kizlar bekleyimmi yoksa benmi bir seyler yapiyim oda farkında ilgimin dönüp arkama baktim bugun giderken arkamdan bakıyor yaaa bir fikir verin bana kizlar hadi😘

Bence o maskeyi bi indirip gerçek yüzünü göster önce :cool:adam daha yüzünü görmemiş nasıl adım atacak. Yani marketin kapısına kadar maskesiz gelebilirsin içeri girerken takarsın. Henüz seni tamamen görmemiş birine karşı adım atmak büyük risk. Adam ya başka türlü hayal ettiyse?

Bence o maskeyi bi indirip gerçek yüzünü göster önce :cool:adam daha yüzünü görmemiş nasıl adım atacak. Yani marketin kapısına kadar maskesiz gelebilirsin içeri girerken takarsın. Henüz seni tamamen görmemiş birine karşı adım atmak büyük risk. Adam ya başka türlü hayal ettiyse?
😔

Belki herkese karşı böyle ilgilidir ya da gerçekten düşündüğünüz gibi size özel bir ilgisi vardır. Bence şu an için adım atmayın

Iyi de ozguven konusunda yargilamaniz icin erken degil mi sizce?

O kadar bakistiktan sonra bence degil. Nereye kadar bakisacaklar:) konu sahibi 33 yasindayim diyor demek ki 18 yasindaki gibi bakismak yerine insan iliskilerinde normal olan tanismayi tercih edebilirler. Ha sizin icin erkendir siz de ona gore yorum yaparsiniz konu sahibi de farkli yorumlar almis olur.

Back
X