Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin ve eşinin yaşı kaç? kayınvaldenelr acaba yaşın küçük diyemi ezmeye çalışıyorlarki,bu arada eşinmi nişanı atmış yoksa kızmı?
ben nişanlıyken kaynanamla görümcem annemin evine geldiler ben ozman 17 yaşındayım kaynanam çantasından bir elbise çıkardı giy bunu dedi bende giydim çok çirkin bir elbiseydi dedim ki nezaman aldınız bunu bana ne derseler beğenirsiniz kocamın eski nişanlısının elbisesiymiş.2 sene kadın elbiseyi saklamış bende giymem dedim üstümden çıkardım verdim ona bana gıcık oldu.nişanım olurken bana o kıza aldıkları saati yüzüğüde takmışlar benim haberim yoktu.sonradan ağızlarından kaçırdılar ama ben anladım .eşime sordum evet dedi yani kaç sene beni kandırmışlar
canım benim bu ezme olayı beni delirtiyor,sana bi tavsiyem artık başını kaldır yoksa bunlar senin çocuklarının bile hayatına karışırlar.bu ezme olayını ben annemde yaşadım,annem ne zaman sesini çıkardı ozaman rahatladı kadıncagaz yoksa sen karşı taraf kırılmasın ortda gerginlik olmasın aman eşim üzülmesin diye susarsan daha çok üstünae gelir bunlar.sen biraz dişini göster bakalım bak ozaman hepsi nasıl hizaya girer
bir daha albümü actiklarinda, o sayfa geldiginde aaa bende bi bakayim der alirim o albümü
cikaririm o resimleri, gözlerinin icine baka baka parca pincik eder firlatirim!
terbiyesizlik, saygisizlik. hic mi vicdan, hic mi düsünce yok bu insanlarda
bu kadr mi cahiller?
Ay inan msjini okuyunca icim ciz etti.bunlar nekadar saygisiz terbiyesiz insanlar,benimde abim nisan atti ve biz butun resimleri yirttik abim hala bekar oldgu halde hatta yakin akarabalarda atti.ben herkesi kendim gbi gorurdum ama deilmis.yazdiklarin bni cok etkiledi cunku benden 10yas buyuk ve daha once nisanlanmis bi talibim var.ayni durum bizimde basimizdan gectigi icin sorun etmemistim ama simdi korktum,kafam karisti.ah keske sende nisanliyken o elbiseyi sana giydirdikleri an atsaydin yuzugu,balik bastan kokarmis iste.buarada eger sen ordayken o kiz eve gelirse sakin ha cekip gitme ona burasi benim sen diskapinin dis mandalisin die full ozguvenle misafir muamelesi yap,emin ol bu onlari daha deli edecektir.esinede gelince bence ona biraz kiskandirma teknigi uygula...biraz uzun oldu ama kafam karisti ne dersin brn ne yapmaliyim korktum
kaynanamın kızdırırsam eğer bana hep şöle der(ben istesem bir haftada ayırırım)eşime söledi eşimde şöle diyor(ben istemesem devlet bile ayıramıyor o hiç ayıramaz)ama ana böle niye diyonda demiyo
aslında ayrılmayı düşündüm ama annem istemedi zaten onu zorunla nişanlandım
Ne demek bu , benimle iyi geçin , ayağını denk al demek..
Bu insanlar kaynanalarından çekmemişler mi hiç yahu?
Bana yapıldı ben de yapıcam kafası nereye kadar?
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
Sen de ; ''benim dalımı kıranın kökünü sökerim'' demelisin bu sözü söylediğinde..
bence gayet normal şeyler bunlar senin hataların var bene bi kendine bakmalısın hatayı biraz kendinde ara
Ne demek bu , benimle iyi geçin , ayağını denk al demek..
Bu insanlar kaynanalarından çekmemişler mi hiç yahu?
Bana yapıldı ben de yapıcam kafası nereye kadar?
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
Sen de ; ''benim dalımı kıranın kökünü sökerim'' demelisin bu sözü söylediğinde..