Bu bana yapılan haksızlık değilmi?

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
slm eşim benden önce nişanlıymış görümcemler ben evlendikten sonra eşimin nişan resimlerini ve 3 sene görüştüğü sevdiği kızında resimlerini yırtmadılar ben her evlerine gittikçe albümleri ortaya çıkardıklarında görüyorum.neden saklıyosunuz atın dedim hala saklıyorlar bende bana verdikleri değeri görüyorum.ama kaynımın nişan resimlerini attılar kaynım iki kere nişanlandı birtane resimden eser yok.bu sizce bana yapılan haksızlık değilmi.

eşin eğer o kişileri kalbinden attıysa boşver görümceni falan takma arada öyle parazitlerçıkar amaç huzur bozmak sende açtıkları zaman uyuzluk olsun diye khkaha at

Acaba eşinizin eski nişanlısına bir tutkuyla mı bağlıydılar görümceleriniz=)Belki çok sevmişlerdir..Kaynınızın resimlerine kıyabilmişler hayret.Fakat size çok ama çok büyük bir saygısızlık arkadaşım!Görümceleri uyarmalısınız..Hala size değil eşinizin eski nişanlısına değer veriyorlarsa bir dahada hiç birinin yüzlerine bakmamalısınız!

sanırım seni sinirlendirmek huzursuz etmek için yapıyorlar. aldırma. boşver. onların bu seviyesiz hareketleri karşısında seviyeni koru.

eşin eğer o kişileri kalbinden attıysa boşver görümceni falan takma arada öyle parazitlerçıkar amaç huzur bozmak sende açtıkları zaman uyuzluk olsun diye khkaha at

nişanlısınla zaten eşinin zorunla nişanlanmış diğer kızı sevmiş kalbinden silmiş .onlara gittiğim zaman albümleri çıkarıyorlar eşimle beraber bakıyorlar kızımda gördü bilirsiniz kızlar babaya düşkündür ve başka kadınlardan kıskanırlar.bazen kalabalıkta herkezzin içinde çıkarıyorlar

Acaba eşinizin eski nişanlısına bir tutkuyla mı bağlıydılar görümceleriniz=)Belki çok sevmişlerdir..Kaynınızın resimlerine kıyabilmişler hayret.Fakat size çok ama çok büyük bir saygısızlık arkadaşım!Görümceleri uyarmalısınız..Hala size değil eşinizin eski nişanlısına değer veriyorlarsa bir dahada hiç birinin yüzlerine bakmamalısınız!

nişanlısı akrabalarımış sevdiği kız ise yabancı.nişanlısı akrabasıydı ama araları bozulmuştu şimdi kaç seneden sonra araları düzeldi ben kaynanamın evindeyken eşimin eski nişanlısın çağırıyorlar.eğer eşimin nişanlısı gelirde karşılaşırsam ne yapmalıyım

sanırım seni sinirlendirmek huzursuz etmek için yapıyorlar. aldırma. boşver. onların bu seviyesiz hareketleri karşısında seviyeni koru.

aldırmamaya çalışıyorum ama neden ben diye düşünüyorm kaynımın nişan resimlerini atıyorlar eşiminkini atmıyorlar acaba beni eşime yakıştıramıyorlar diye düşünüyorum

ayyy okuyunca sinirlendim o nasıl bir durum öyle
tamam herkesin evlenmeden yaşadıkları olabilir ama bu yapılan tamamen seni kızdırmak için yapılıyo bu bariz ortada sen umursama
daha çok sinirlensinler :D:D:D:1:

albüm yapraklarını çevirince mecbur o sayfaya gelince eşimde görüyor.abla bunları atta demiyor çıldırıcam

eşiniz demiyorsa siz söyleyin.
hatta yerinizde olsam onlar odada yokken resimleri alır çantama saklar sonra da yakardım:27:
herkese eşinizin evli olduğunu artık hatırlatmanız gerekiyor bence.

Canım bence bunu eşinle konuşmalısınn sana değer veriyorsa attırır zaten değer vermese senle evlenmezdi

eşiniz demiyorsa siz söyleyin.
hatta yerinizde olsam onlar odada yokken resimleri alır çantama saklar sonra da yakardım:27:
herkese eşinizin evli olduğunu artık hatırlatmanız gerekiyor bence.

sadece kayınvalidemin evindeki resimleri eşimi zorlayarak gözümün önünde yırttırdım eşimde çöpe atmış.kaynanamda çpten eşimin resmini alıp duvara asmış resimde kız yanında yok ama nişan resmi olduğunuda biliyorum.kaynanmda anneme kızın resimleri yırttırdı demiş

sen at o zaman.Ne diyecekler ki?Eski nişanlısının fotolarını attı deseler herkes sana hak verir.
onları sana göstermeye çekinmiyorlarsa sen ne için çekiniyorsun?En fazla eşini kıskandı derler.sonuçta o senin kocan.
böyle bir konuda hiç politik olamam.Gözlerinin önünde parça parça yaparım o fotoğrafları.
hızımı alamadım.Kendimi senin yerine koydum.birden bunlar geçti aklımdan.

Son düzenleme:
sadece kayınvalidemin evindeki resimleri eşimi zorlayarak gözümün önünde yırttırdım eşimde çöpe atmış.kaynanamda çpten eşimin resmini alıp duvara asmış resimde kız yanında yok ama nişan resmi olduğunuda biliyorum.kaynanmda anneme kızın resimleri yırttırdı demiş

istediklerini söylesinler canım ne olacak?
eşini zorlama. kendin al yırt. ben olsam çoktan o albümü parça pinçik etmiştim.
sizi sessiz gördükleri için akılları sıra kızdırmaya çalışıyorlar.
hiç oralı olmayın alın yırtın valla kim ne derse desin.

yani normal şartlarda snn eşine demene bile gerek yok.
eşinin onlar gösterirken tepki vermesi lazım ve yırtıp atması lazım bu nee burda ne işi var diyerek.

şahsen ben çok sinirlendim kendi başıma gelse naparım bilemiyorum, çıldırırım heralde.

nişanlısı akrabalarımış sevdiği kız ise yabancı.nişanlısı akrabasıydı ama araları bozulmuştu şimdi kaç seneden sonra araları düzeldi ben kaynanamın evindeyken eşimin eski nişanlısın çağırıyorlar.eğer eşimin nişanlısı gelirde karşılaşırsam ne yapmalıyım

neeeeeeeeee yuhh diyorum kesinlikle ortalığı yıkarım eğer eşimde bu duruma sessiz kalırsa onunlada fena kapışırım bu çok ciddi bir konu ne demek sen ordayken o gelecek y

Back
X