Bu bana yapılan haksızlık değilmi?

Benim abiminde basindan evlenmeden önce
bir nisanlilik gecmisti ..

Evlendikten sonra albümleri düzenlerken ben bulup bulup
yirtip atmistim .. Cünkü yaki$ik kalmaz öyle eski nisanindan resimleri saklamak diye düsündüm ..
Yengem biliyor daha önce bir nisanlilik gecirdiginini ama resimleri filan hic görmedi ..

Ben Senin Yerinde olsam bidaha albüm filan bakildiginda
milletin icinde o resimleri albümden cikartip ..
Aaaa anne bak bunlar burda fazlalik bizim dügün resimlerine vede kizimin resimlerine yeni yerler
buldum diyip gözlerinin önünde o resimleri catirrr catirrr yirtardimmmm :9:
Bu konular cok hassas öyle nispet yaparcasina ne saygisizlik bu böyle canim .. :20:

canım sende eşinle konuş o resimler atılmazsa o eve gitmeyecegii söyle ben olsam hiç gitmem ne o öyle saygısızlıga bak ya olmuş bitmiş seni üzmek için özel çaba sarfediyolar:63:

Benim abiminde basindan evlenmeden önce
bir nisanlilik gecmisti ..

Evlendikten sonra albümleri düzenlerken ben bulup bulup
yirtip atmistim .. Cünkü yaki$ik kalmaz öyle eski nisanindan resimleri saklamak diye düsündüm ..
Yengem biliyor daha önce bir nisanlilik gecirdiginini ama resimleri filan hic görmedi ..

Ben Senin Yerinde olsam bidaha albüm filan bakildiginda
milletin icinde o resimleri albümden cikartip ..
Aaaa anne bak bunlar burda fazlalik bizim dügün resimlerine vede kizimin resimlerine yeni yerler :72:Bu konular cok hassas öyle nispet yaparcasina ne saygisizlik bu böyle canim .. :20:

evet sizde bir görümcesiniz gelininiz buna üzeleceğini düşünmüşsünüz benim görümcemlerde benim üzüleceğimi umursamıyorlar belkide hoşlarına gidiyor

evet sizde bir görümcesiniz gelininiz buna üzeleceğini düşünmüşsünüz benim görümcemlerde benim üzüleceğimi umursamıyorlar belkide hoşlarına gidiyor

Valla ben yengemi cok ama cok severim ..
Ablam yok ama onu ablam gibi benimsiyorum ..
10.senelik eviler bir kere olsun onu kirmamisimdir .. sakinirim öyle seylerden ..
onu üzmek en son yapacagim birseydir ..

Abimi seviyor ve sayiyorsam Esinide ayni sekilde sever sayarim .. :70:

allah tez zamanda sizin görümcelerinizin akillarini baslarina getirsin..

Bence o resimleri ne yapıp edip eşine yırttırmalısın.Senin çıkarıp yırtman en güzeli ama sen yaparsan onların gözünde saygısız sorun çıkaran bir tip olacaksın. Ama eşin yırtmalı,ona birşey diyemezler. Anlamalılar ki eşin seni çok seviyor. Ama bu güne kadar yapmamasına öyle kızdım ki. Benim eşim yapsa böyle birşeyi, neler yapardım ona kimbilir. Eşini gaza getiröeşlisin gerkirse tehdit etmelisin. Bir daha oraya gittiğinizde hatırlat.
Yüzük ve elbise meselesi de ayrı bir haksızlık.

canım sende eşinle konuş o resimler atılmazsa o eve gitmeyecegii söyle ben olsam hiç gitmem ne o öyle saygısızlıga bak ya olmuş bitmiş seni üzmek için özel çaba sarfediyolar:63:

aslında bunu hakediyorlar ben onların evine gitmesem hiçbirşey demeye hakları yok.

Bence o resimleri ne yapıp edip eşine yırttırmalısın.Senin çıkarıp yırtman en güzeli ama sen yaparsan onların gözünde saygısız sorun çıkaran bir tip olacaksın. Ama eşin yırtmalı,ona birşey diyemezler. Anlamalılar ki eşin seni çok seviyor. Ama bu güne kadar yapmamasına öyle kızdım ki. Benim eşim yapsa böyle birşeyi, neler yapardım ona kimbilir. Eşini gaza getiröeşlisin gerkirse tehdit etmelisin. Bir daha oraya gittiğinizde hatırlat.
Yüzük ve elbise meselesi de ayrı bir haksızlık.

işte eşimden beklediğim için resimler cd ler bu kadar sene durdu.

misafirlere o albümleri gösterirken, bu kim dediklerinde
eski nisanlisi demeye utanmiyorlar mi ya :26:
merak ettim gercekten

dün akşam eşimle konuştum biraz tartıştık ben küstüm başka odaya gittim sonra arkamdan geldi(tamam onlar cahillik yapıyor seni kızdırmak için yapıyorlar birdaha oraya gittikmi albümlere bakmak için isteriz beraber yırtarız dedi) on senedir diyor ama uygulamıyor.ancak yaz tatiinde görümcemlere gideriz bakıcam, pek inanmıyorum ama inşallah yapar.o yapmazsa dediğiniz gibi ben yapacağım.nişan videosunu kırdırtmaz görümcem yok hamileydim orda,komşularımız vs der kırdırtmaz onu nasıl yok etsem.

Madem eşin yırtıcaz demiş gitmeden ona tekrar hatırlat bu dediklerini.
Gitmeden hazırlıklı git yani.
CD olayını ise tekrar izleyelim falan derlerse bişey deme çıkarsın ortaya,onlar izledikten sonra falan yok edin onu da.

Ben olsam ayıp falan dinlemem salonun dolaplarını karış karış ederim ararım valla.
Onların yaptığına karşı hakkımı aramak ayıp olmaz heralde.

Madem eşin yırtıcaz demiş gitmeden ona tekrar hatırlat bu dediklerini.
Gitmeden hazırlıklı git yani.
CD olayını ise tekrar izleyelim falan derlerse bişey deme çıkarsın ortaya,onlar izledikten sonra falan yok edin onu da.

Ben olsam ayıp falan dinlemem salonun dolaplarını karış karış ederim ararım valla.
Onların yaptığına karşı hakkımı aramak ayıp olmaz heralde.

evet gitmeden önce iyicene bir tembihlemem lazim.

komik bir durum
10 senelik bir evlilik
ama eski nişanlıya ait resimler halen duruyor
hata aynı albümde arkadaşın düğün resimleride var
arkadaşım yanlış anlama ve kusura bakma
ama senin bu yaptığına saygı felan denmez
bunlar seni resmen enayı yerine koymuş seninle dalga geçiyorlar
ee sende malum sesini çıkarmıyorsun resmen beni ezin ben bunu hakkediyorum diye mesaj veriyorsun
hayır taaa 10 sene önce o resimleri neden yırtıp tabiri caizse kedinin bacağınnı kırmadın
neden hakimiyetini kurmadın
bak ozaman görümcelerin seni nasıl el üstünde tutuyorlardı 10 senedir
ve anlamadığım diğer nokta
her seferinde albümlere niye bakılır
nedir yani her defa her defa
hadi onların niyeti belli bak sendne önceki nişanlısının resimlerini halen saklıyoruz sana değer vermiyoruz demeye getiriyorlarda sen niye oturup halen o resimlere bakıyorsun offfff bu resimlerden fenalık geldi demiyorsun
hayret

komik bir durum
10 senelik bir evlilik
ama eski nişanlıya ait resimler halen duruyor
hata aynı albümde arkadaşın düğün resimleride var
arkadaşım yanlış anlama ve kusura bakma
ama senin bu yaptığına saygı felan denmez
bunlar seni resmen enayı yerine koymuş seninle dalga geçiyorlar
ee sende malum sesini çıkarmıyorsun resmen beni ezin ben bunu hakkediyorum diye mesaj veriyorsun
hayır taaa 10 sene önce o resimleri neden yırtıp tabiri caizse kedinin bacağınnı kırmadın
neden hakimiyetini kurmadın
bak ozaman görümcelerin seni nasıl el üstünde tutuyorlardı 10 senedir
ve anlamadığım diğer nokta
her seferinde albümlere niye bakılır
nedir yani her defa her defa
hadi onların niyeti belli bak sendne önceki nişanlısının resimlerini halen saklıyoruz sana değer vermiyoruz demeye getiriyorlarda sen niye oturup halen o resimlere bakıyorsun offfff bu resimlerden fenalık geldi demiyorsun
hayret

kalabalık gittiğimiz zaman bazen albümlere bakmak isteyen oluyor ozamanda ister istemezez görüyorum.

öncelikle sabrın için seni tebrik ediorum tek nefeste okdum olanları bu kadar olur...
bu kadar büyük terbiyesizlik ben hayatımda duymadım kusra bakma kendi yerime koydum çıldırcak gibi oldum resmen..
akrabasıymış dedin kayınvalide tarafından mı yani onlar mı nişanlamışlar yoksa kendi mi istemiş sevmiş faln???
ayrca sana neyi göstermeye çalışıolar nedir amaçları bişey sezmio musun normalde nasıl seninle araları...
ayy çok sinr bi durum herkesin söyledğini ben de söylüorum herksn gözü önünde yırt at bu kadar bi insanın bam teline basılmaz nasıl dayandın canım bu zamana kadar:47:

Back
X