Bu Banyodan Çıkış Yok Super Bir Oda Oyunu

hortumu al...boş kabın solunda şampuan var onu al...havluyu ve sabunu al...musluga şampuan sık...muslugu aç başı kopacak..şifreli odaya geç 1545 yaz şifre olarak..dolaptan telefon ve makası al...diger odaya geç makasla küveti del ve delige hortumu sok...küvetin içine tıkla hortumun ucuna muslugun kafasını tak..küvetin altına dıştan şampuan dök hortumu tıkla küvet öne kayacak..altından ingiliz anahtarı çıkacak...anahtarı al..diger odaya geç anahtarla muslugu kır...resmin alt tarafında anahtar çıktı şimdi onu al anahtarla diger odaya geri geç ve kapıyı aç....kapının içine tıkla...ayıcıgı al klozete at ve sifonun içinden sapanı al...diger odaya geç ve sapan ve sabunu üst üste koy ampülü patlat ...klozete geri dön ışıgın vurdugu duvardan samuray kılıcını al ve klozetin borusunu kess...ayyyy göbegim çatladı ama yaptım kocişim saolsun yardım etti.........(boş kap,havlu,telefon o kız resmi falan hiç bir işe yaramıyo........)

ben oyunu yazarken herkes doldurmuş sayfayı ya zaten bulmuşsunuz ben de hala 1 kişi yazmış bi şekilde duruyodu bende ilk ben buldum die sevindirik olmuştum....

va da bitti......................... çocuğu kurtardık hala tip tip bakıyor yaaaaaav

Yorumları okumadan sabunu ,şampuanı, havluyu, makası, bi makinemi ne onu bulabildim anca :D delircektim sonunda çözdm :D

Back
X