- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sevdigimle evkenmek istiyorim aam suan degil.once atanmam lazim.ama babam baslicak baskiya belli yaa :-(Kız sen de ayrı bir şeysin geç evlenmek istiyorum diyorsun da ayrıldığın sevgilin evlenme teklifi etse şimdi anında kabul edersin haa
Neyse canım atan kurtul hayırsız ex sevgilini de unut tek yaşa bulursun denk birini evlenirsin olur biter
Evet gitmek istiyorum bu konulari acinca.Babaya bak yaaKız sen de ayrı bir şeysin geç evlenmek istiyorum diyorsun da ayrıldığın sevgilin evlenme teklifi etse şimdi anında kabul edersin haa
Neyse canım atan kurtul hayırsız ex sevgilini de unut tek yaşa bulursun denk birini evlenirsin olur biter
Onida yapmak istemiyorum yaaatan kurtul bunlardan istemeye gelen olursa da istemediğini belli et zaten sen sadece kahve götürürsün
Ay kaç kurtul atan inş ben sevmem baskıyıSevdigimle evkenmek istiyorim aam suan degil.once atanmam lazim.ama babam baslicak baskiya belli yaa :-(
cok calisip atancam kismetse.parami da tek yicemAy kaç kurtul atan inş ben sevmem baskıyı
Bir an önce atanırsın inşallah. İçkili babanın densizliklerine katlanamıyorken kanka adını verdiği f.buddy'siyle sabahlara kadar alem yapan sevgiliyi nasıl tolere edebiliyorsun bu kısımı anlamadım ben?Ben dün kuzenimde kaldim.Bugun babam eve geldi.Diyo ki niye kaldin.Bi suru istemeye gelmek isteyen var dedi.İckiliydi biraz.Gerci ayikkende ayni.Bende banane dedim.Bana deme annenle konus dedi.Kesin biri istemeye gelcek.Ben istemiyorum.Ben atanmak istiyorum.nefret ediyorum babamdan akrabalarimdan.ben gec evlenmek istiyorum.hayatimi yasamak istiyorum yaa.Bir iki yila daha cok baski yapcak eminim
En iyisi canım verme paranı içkici babana hak etmiyor..cok calisip atancam kismetse.parami da tek yicem
Mesaj falan atmadim pekde uzulmuyorum acikcasi.tek dusuncem atanmak.Ben belkide baba sevgisi gormedigimden boyle sardim onaBir an önce atanırsın inşallah. İçkili babanın densizliklerine katlanamıyorken kanka adını verdiği f.buddy'siyle sabahlara kadar alem yapan sevgiliyi nasıl tolere edebiliyorsun bu kısımı anlamadım ben?
Babayı bi şekilde oyala idare et, eski sevgiliyi aklından da yanından yörenden de defet.
Yaa ben atanim bak bana kredi falan cektirir ev al diye.bana ozman rahat vermicekler asil.ya ben atansam bi dert atanmasam bi dert.Bak universeite okurken kykdan kredi cektim.borcu var.babamdan desteksiz okudum.napcam benEn iyisi canım verme paranı içkici babana hak etmiyor..
Babanı reddet en güzeli o :)Yaa ben atanim bak bana kredi falan cektirir ev al diye.bana ozman rahat vermicekler asil.ya ben atansam bi dert atanmasam bi dert.Bak universeite okurken kykdan kredi cektim.borcu var.babamdan desteksiz okudum.napcam ben
Ben dün kuzenimde kaldim.Bugun babam eve geldi.Diyo ki niye kaldin.Bi suru istemeye gelmek isteyen var dedi.İckiliydi biraz.Gerci ayikkende ayni.Bende banane dedim.Bana deme annenle konus dedi.Kesin biri istemeye gelcek.Ben istemiyorum.Ben atanmak istiyorum.nefret ediyorum babamdan akrabalarimdan.ben gec evlenmek istiyorum.hayatimi yasamak istiyorum yaa.Bir iki yila daha cok baski yapcak eminim
Zaten reddetmis gibu biseyimBabanı reddet en güzeli o :)
Büyük ihtimalle sebep baba sevgisi görmeyişiniz.her ikisinden de uzak ve mutlu olursunuz umarım.Mesaj falan atmadim pekde uzulmuyorum acikcasi.tek dusuncem atanmak.Ben belkide baba sevgisi gormedigimden boyle sardim ona
Umarim yaa.Dua edicem Allahim buyukturBüyük ihtimalle sebep baba sevgisi görmeyişiniz.her ikisinden de uzak ve mutlu olursunuz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?