• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence eşine bu konuyu gündeme getirme çünkü seni anlamaz aksine kıskandığın için havalara girer.
Eşine belli etmeden mesafe koy önce sonra da bitirirsin.
Gidip gelmemek için her seferinde bahaneler bulabilirsin.
Sonra da zaten soğukluk girer ve uzaklaşırsınız.
kavga ederek, kovarak olmaz düşmanlık yapabilir, inatlaşabilir.

canım dün bahane buldum da evlerimiz çok yakın ben onlara gitmemek için bahane bulsam da kadın da bize gelmek için bahaneler buluyo:47: bir de bazen habersiz geliyorlar:47:

bir de onlar misafirliğe geldiğinde başkalarını da çağırın misafirliğe kalabalık olsun ev..

ve bayan erkek ayrı oturun..

o zaman rahat girip çıkamaz herhalde..

evet evet durum aynen dediğin gibi adam mecbur hastaneye niye gittiklerini soranlara anlatıyormuş buna şahit oldum ama yine de ne bileyim eşime karısının şeyinden bahsetmesi hiç hoşuma gitmedi:59:

baka yavrucum herşeyi kötüye yorma ama hastalıkların bazısı verdiğim örnekteki gibi söylenir yani bu seni rahatsız etmesin. kafamı karıştırdın cnm kadının ne rahatsızlığı olduğunu yazar mısın rica etsem ? ya da özel msj atar mısın bana ? hani normal bişeyse allahlığına söylemiştir de sen kadına takılısın ya şimdi sana batmıştır belki de .

vallhi arkadaşım bu konu beni o kadar üzüyor olmasına rağmen beni güldürdün :1: gelişme olursa zaten hemen yazacağım ama şu anda o kadın 1-0 benim önümde amacına ulaşmaya çalışıyor bana da yardım gerekli onula baş edebilmem için tek kaldım sanıyordum eşim ve ailesi yanımda değil ama sizler beni yalnız bırakmıyorsunuz şimdi öyle bi oldu ki onunla bir araya gelince herşeyinde sizin yazdıklarınız aklıma gelecek biraz da bu şekilde hareket edeceğim:34:

kadın senden gerideki sen eşinle evlisin ne olabilirki atıyorum eşinle birlikte oldu diyelim eşin sen ondan ayrılsanda o kadınlamı evlenecek sanki
o kadın aptalın teki bence , öyle olmasa bu işlerle uğraşmazdı.
eşinede kızıyorum seni nasıl anlamaz ve bu kadar üzer bizler seni hiç tanımadığımız halde seni anlıyoruz ve yanındayız
ben senin yerinde olsam kafama takmazdım eşimede kıskandığımı söylemezdim ve açıkça eşimle konuşurdum ya düzelirsin ya ben yokum derdim kendine çeki düzen vermesini söyle aksi halde bundan eş olmaz yol yakınken bu işi hallet tavrını koy yoksa ilerde başka kadınlarda olur
lütfen kızma bana biraz açık yazdım

yaaaa gerizekalı kadınn bide seksi şeyler giyiyo hee kıss wallaaa bence tavrını koyy bir daha gelemesinn wallaa yuvanı yıkar alimallahh resmen ayartmayaa çalışıyor kocanızıı :53: ......yanlış anlamayındaa eşinizinde sanırım bu durum hoşuna gidiyorr ögle olmasaydıı sık sık görüşmezdinizz...:59:..ayrıcaa eşiniz bu kadının hareketlerini beğenmediğini söylerdii senide yoldan çıkarır hanım derdii demekki adam halinden çok memnun arkadaşş hemen olayaa parmak atmalısınn :53: kayın validen yokmuu ona sölee sonuçtaa bacısınn geliniymiş ayzının payını versinn sen bilirsin geneedee ama sinir oldum kadınaa yaaaa :47:

kaynanama söyleyemem malesef o oğlununa böyle birşeyi yakıştırıyorum diye bana çok kızar benim oğlum bişey yapmaz der bilirsin kaynanaları oğlunu tutarlar:47:

bir de onlar misafirliğe geldiğinde başkalarını da çağırın misafirliğe kalabalık olsun ev..

ve bayan erkek ayrı oturun..

o zaman rahat girip çıkamaz herhalde..

genelde haber vermeden geldikleri için başkaları da biraz daha uzakta oturduğu için bunu yapamıyorum ama bazen de haber veriyorlar dediğin gibi yapıyorum ama o kadın kadınlarla değil de erkeklerle oturuyo muhabbet ediyo erkeklerden de herkesin yaşı çok büyük bir benim eşim genç:47:

kadın senden gerideki sen eşinle evlisin ne olabilirki atıyorum eşinle birlikte oldu diyelim eşin sen ondan ayrılsanda o kadınlamı evlenecek sanki
o kadın aptalın teki bence , öyle olmasa bu işlerle uğraşmazdı.
eşinede kızıyorum seni nasıl anlamaz ve bu kadar üzer bizler seni hiç tanımadığımız halde seni anlıyoruz ve yanındayız
ben senin yerinde olsam kafama takmazdım eşimede kıskandığımı söylemezdim ve açıkça eşimle konuşurdum ya düzelirsin ya ben yokum derdim kendine çeki düzen vermesini söyle aksi halde bundan eş olmaz yol yakınken bu işi hallet tavrını koy yoksa ilerde başka kadınlarda olur
lütfen kızma bana biraz açık yazdım

yok canım niye kızayım zaten bir konumda da yazmıştım eşimi sadece bu kadına değil başka bayanlara dikkatli bakarken de gördüm bu yüzden çok tartıştık ama ayrılamadım bunu yapamadı:43:

arkadaşım çok teşekkür ederim yazılarımı cevapladığın için gnlerdir seni takip ediyorum vallaha benim sabrım tükendi artık bide sen nasıl dayanıyosun bilemiyorum keske ben senin ablan kardeşin falan olsaydım yemin ederim bi daha o kadın 100 m yakınına yaklaşamazdı garanti veriyorum ( o derece psikopatımdır yani :) ) Allah sana sabır versin diycem ama sabır sabır nereye kadar off yaa nerede oturuyosunuz sız gelıp bi gorıım ben o karıyı yuzunu dağıtıyım da insan icıne cıkıcak hal bırakmıyım ;)

arkadaşım çok teşekkür ederim yazılarımı cevapladığın için gnlerdir seni takip ediyorum vallaha benim sabrım tükendi artık bide sen nasıl dayanıyosun bilemiyorum keske ben senin ablan kardeşin falan olsaydım yemin ederim bi daha o kadın 100 m yakınına yaklaşamazdı garanti veriyorum ( o derece psikopatımdır yani :) ) Allah sana sabır versin diycem ama sabır sabır nereye kadar off yaa nerede oturuyosunuz sız gelıp bi gorıım ben o karıyı yuzunu dağıtıyım da insan icıne cıkıcak hal bırakmıyım ;)

arkadaş ev adresini versin..evi yakın olanlar varsa misafirliğe gideriz hep beraber kadının hakkından geliriz:9:

bütün kk üyeleri toplanıp kadını dövsek mi ne yapsak belki o zaman bir daha kırıtacak hali kalmaz :47: benimde sabrım kalmadı :47: birşey yapamasak ta ben aklınıza geldikçe bana dua edin olur mu o kadın eşimden uzak dursun eşimde ondan nefret etsin diye:43:

bütün kk üyeleri toplanıp kadını dövsek mi ne yapsak belki o zaman bir daha kırıtacak hali kalmaz :47: benimde sabrım kalmadı :47: birşey yapamasak ta ben aklınıza geldikçe bana dua edin olur mu o kadın eşimden uzak dursun eşimde ondan nefret etsin diye:43:

vallaha canım sana gece gunduz dua edıyorum aklım hep sende yemin ederim ya acaba sımdı napıodur o karı yine seni uzmusmudur die dusunuorum bir insanın bu kadar huzuru bozulur mu yaa vallaha cok sınırlenıorum hele sen bunu yasıosun o kırıttığı bacakları kırılsın da onun bakalım neresiyle kırıtıcak!

vallaha canım sana gece gunduz dua edıyorum aklım hep sende yemin ederim ya acaba sımdı napıodur o karı yine seni uzmusmudur die dusunuorum bir insanın bu kadar huzuru bozulur mu yaa vallaha cok sınırlenıorum hele sen bunu yasıosun o kırıttığı bacakları kırılsın da onun bakalım neresiyle kırıtıcak!

amin amin çok sağol canım inşallah bi gün kırıtarak yine eşimin yanından geçerken pat diye yere düşer hem bacağı kırılır hem de rezil olur :47: beddua etmek iyi değil diyolar ama bu kadına az bile bence:47:

canim senin yapacagin tek sey kalmis, onlar gelecegi zaman esinin rahatsiz olacagi derecede acik veya seksi seyler giyin her zaman..sen esini kiskanacagina esin seni sakinip kiskansin..ya araya mesafe koyarsin yada ben o kadinin esinin yaninda böyle giyinicem bundan sonra ..nasil isine gelirse de esine..onun nkocasida sana baksin biraz nasil oluyomus görsün bakalim esin..

canim senin yapacagin tek sey kalmis, onlar gelecegi zaman esinin rahatsiz olacagi derecede acik veya seksi seyler giyin her zaman..sen esini kiskanacagina esin seni sakinip kiskansin..ya araya mesafe koyarsin yada ben o kadinin esinin yaninda böyle giyinicem bundan sonra ..nasil isine gelirse de esine..onun nkocasida sana baksin biraz nasil oluyomus görsün bakalim esin..

canım ben kapalı bir bayanım o kadın ise çok açık yine de kapalı olarak güzel şık giyiyorum ama başka bir erkeğin dikkatini çekmek istemem ben o kadın gibi olamam diye de düzgün şeyler giyiniyorum bu yüzden eşime bunu koz olarak kullanamıyorum gerçekten de yazdıklarınıza da bakılırsa her yolu denemişim çaresiz kalmışım:43:

canim esin cook rahat o zaman..kendi esi kapali kimse bakamaz..vallahi ne diyecegimi sasirdim ve ciddi sinir oldum bu durumlara..akli basinda olan bir erkegin, bu kadar bilincli ve iffetli esinin degerini bilmesi gerek..senin acikca söylemene bile gerek duymadan araya mesafeyi kendisinin koymasi gerek..esin kapansin sen her halti ye..su erkekleri varya...

canim esin cook rahat o zaman..kendi esi kapali kimse bakamaz..vallahi ne diyecegimi sasirdim ve ciddi sinir oldum bu durumlara..akli basinda olan bir erkegin, bu kadar bilincli ve iffetli esinin degerini bilmesi gerek..senin acikca söylemene bile gerek duymadan araya mesafeyi kendisinin koymasi gerek..esin kapansin sen her halti ye..su erkekleri varya...

vallhi öyle ya ben öyle şeyler yapmadığım halde bazenörnek veriyorum beni anlasın diye bana o kadar güveniyor ki sen yapmazsın ben biliyorum sana güveniyorum diyo benim kapalı olmamı istiyo ama dediğin gibi açıklara bakmaktan ilgi göstermekten de kendini alamıyo ben zaten çok uğraştım eşimi bu hataları yüzünden çok değiştirmeye çalıştım ama hiçbir sonuca varamadım bari bu kadını değiştireyim diyorum:43:

Sabrına hayran kaldım ben kıskanç bırı degılım ama
buna tahammul edemem
acık sözluyum bu huyumu kımse sevmez ama ben cok sevıyorum
bende o soru sordukca laf sokardım kım olursa olsun terslerdım
eşim de ona karsı rahat davranıyosa tahammul edemem

bak canım
üzülüyorum gerçekten sana
ama kafana takma bak zamanla düzelecek
ben inanıyorum
yani onu görmezden gel
senin onu kıskandığını o anlıyo emin ol
ve o yüzden her seferinde daha abartılı davranıyo
eşin afedersin ama yılışık biri mi
yani onunla çok samimi ve sinir edecek şekilde konuşur mu
ona kaçamak bakışlar atar mı
kocası seninle nasıl konuşur

bunların hepsi önemli
daha önce de yazmıştım
sen onu takma o seni taksın kudursun diye
tekrar oku lütfen o yazımı

ama 1-0 yeniğim diyerek yenilgiyi kabul edersen
işin var
kendine güven öncelikle
ve onu kıskandır ya
kocanı öv sürekli
hep birlikte konuşurken benim kocam şöyle iyi de
kocanı yücelt
emin ol ki erkekler buna bayılırlarrrrrr
annelerden kazanılan bir alışkanlık

yani taktiklerini duruma göre sen geliştireceksin ama
ana teman belli

onu takma
onu görünce sinir olma
onu odadan uzaklaştırmay çalışma
hep birlikte oturun
ne olacak
kocanı kontrol etmen kolay olur böylelikle

o kadın suçlu evet, ama o başka bir ailenin üyesi bir insan.
peki eşiniz? neden ağzının payını veremiyor ki?
evde gül gibi karısı varken, gelen misafirin ilgisi hoşuna mı gidiyor?
ne güzel iş valla, evdeki hanımı kapalı olsun,açık olanlara baksın. ayıp, çok ayıp yaptığı.
siz kadına bişe yapmayın, ama bu tarz bi insandan eşinizin de rahatsız olması ve evinize sokmamanız gerekir.

Madem kadın yüzsüz sen de ona göre davranacaksın.
herkesin anlayacağı dil farklıdır. Bazıları bir bakışından ne demek istediğini anlar, bazıları da anlar ama işine gelmez.
Buna 'ben seninle görüşmek istemiyorum çünkü yapılarımız uymuyor' diye açık söylemek gerekir.
Yoksa kendini yıpratmakla kalırsın, o da keyfine bakar.

Back
X