• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bayramda bekarım ya siz?

bekar bayanlar esı olmasını ısteyenler.. ne zamn evlenecegiz??

nikim ve evlilik üzerine acmış olduğu 19878363. konu.

Zamana bırakmayı ya da gecmişte actığın konulara verdiğimiz telkinleri değerlendirmeyi düşünmez misin?:ssz:

nikim ve evlilik üzerine acmış olduğu 19878363. konu.

Zamana bırakmayı ya da gecmişte actığın konulara verdiğimiz telkinleri değerlendirmeyi düşünmez misin?:ssz:

haklısın elmayra senden utandım :) ama napıyım taktım zaman bıraktım olmuyo

hayatın doğal akışından olsa gerek, her bayram ziyaretine gittiğimizde bir önceki yıldan gördüğüm akrabamın akrabası genç kızlar ya evlenmiş ya nişanlanmış oluyorlar. ben yine yalnız. garip bir duygu.. :ssz:

Son düzenleme:
Tez zamanda olacak insallah :)) ee bosuna mı yalnızlık sadece Allah' a mahsustur :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bekar bayanlar esı olmasını ısteyenler.. ne zamn evlenecegiz??
Bu kadar kafana takma arkadaşım,evlendikten sonrada keşke bekar olarak Bayram geçirseydim dersin:1:evlendikten sonra yok ilk benim aileme gidilecek yok şu kadar kalınacak yada eşinin ailesini sevmiyorsan bayramlarda gitmek istemeyeceksin yada o senin ailenin yanına gitmek istemeyecek, forumda bile açılıyor bazen Bayram ile ilgili gitmek istemiyorum gibi o yüzden kafana takma derim.:1:

Bu kadar kafana takma arkadaşım,evlendikten sonrada keşke bekar olarak Bayram geçirseydim dersin:1:evlendikten sonra yok ilk benim aileme gidilecek yok şu kadar kalınacak yada eşinin ailesini sevmiyorsan bayramlarda gitmek istemeyeceksin yada o senin ailenin yanına gitmek istemeyecek, forumda bile açılıyor bazen Bayram ile ilgili gitmek istemiyorum gibi o yüzden kafana takma derim.:1:

ben kötü örneklerı dusunmeden ıstıyorum her evlenen ınsan gıbı.sız bunları dusunerekmı evlendınız?

yasım 31 arkadasım

benim de öyle ama bayramda takmam böyle şeyleri

hayatın doğal akışından olsa gerek, her bayram ziyaretine gittiğimizde bir önceki yıldan gördüğüm akrabamın akrabası genç kızlar ya evlenmiş ya nişanlanmış oluyorlar. ben yine yalnız. garip bir duygu.. :ssz:

Önemli olan evlenmek değil ki.

Kimse kimsenin içini bilmez.

Önemli olan mutlu olmak yanında hayatını paylaşacağın insanı görünce kalbinin çarpması ..

Gerisi boş.
Şimdiye kadar 10 kere evlenmiş olurduk eğer her önümüze çıkanla evlenseydik

Bazılarının evlilikle imtihanı vardır bazılarının ise bu şekilde sabırla.

Derler ki Allah zamanı gelince senin için doğru zamanda nasip eder.

Hayatta öğrenmen gerekn şeyler var demek ki. Sen nasıl biriyle evlenmek istiyyorsan ruh eşininde hayali var senin birşeyler yapman kendini geliştirmen gerekli.

ben kötü örneklerı dusunmeden ıstıyorum her evlenen ınsan gıbı.sız bunları dusunerekmı evlendınız?
28 yaşındayım evli değilim canım ama niye bekarım diye kafama takmıyorum evlenmemek sorun değil benim için mesajımı yazarken gülme işaretleri koymuştum aslında biraz kafanı dağıt diye yazdım.

benim de öyle ama bayramda takmam böyle şeyleri

Önemli olan evlenmek değil ki.

Kimse kimsenin içini bilmez.

Önemli olan mutlu olmak yanında hayatını paylaşacağın insanı görünce kalbinin çarpması ..

Gerisi boş.
Şimdiye kadar 10 kere evlenmiş olurduk eğer her önümüze çıkanla evlenseydik

Bazılarının evlilikle imtihanı vardır bazılarının ise bu şekilde sabırla.

Derler ki Allah zamanı gelince senin için doğru zamanda nasip eder.

Hayatta öğrenmen gerekn şeyler var demek ki. Sen nasıl biriyle evlenmek istiyyorsan ruh eşininde hayali var senin birşeyler yapman kendini geliştirmen gerekli.

benim gördüklerim hep mutlu görünüyor ama:26: ne yapayım bir önerin var mı:34:

benim gördüklerim hep mutlu görünüyor ama:26: ne yapayım bir önerin var mı:34:

Sen de hem onlar için da et daha mutlu olsunlar kendin için de dua et sana hak ettiğin değeri verecek kişiler ile karşılaşasın.

Kısaca sen başkaları için güzel bakarsan hayat sana güzel olanaklar sunar.

Sen başkalarının da mutluluğun iste kendini tek başına hayal et. başarılı, mutlu ve hedeflerine ulaşmış. hayatta her zaman ynalızsın aslında evlensen hayatı paylaşcaksın ama kendi başına da kalacaksın.

Kısaca şu anda teksin ama sahip olduğun şeyler değerli kıymetini bil. :34:

Back
X