• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bayramda bekarım ya siz?

Bu sene de bekariz :)) sahsen evlenmekten korkuyorum ama yas da geciyo :)))

Ben de bu bayramda evli çocuklu ama mutsuzum. Ve yine bu bayram da bekarlara(yani bekar kızlara 😄) bakıp bakıp iç çekeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu bayram da bekarım ,ama müstakbel kayınvalidemi ve kayınpederimi ziyarete gideceğim,heycan dorukta,çikolata almalımıyım? ellerini öpmelimiyim..

Aynen öyle valla bayram gelmiş neyime ne anam var ne babam kaynana kayınbaba çocuklar al istediğin kadar iyi bayramlar

anne babanız vefat mı etti uzaktalar mı? zordur aileden ayrı bayram geçirmek biz de kurbanları ayrı geçiriyoruz iki yıldır :/

yaşıyorlarsa allah kavuştursun vefat ettilerse allah rahmet eylesin

öyle evlilik istemek, tırnak içinde "meraklı gözükmek" pek yaramıyor bu konuda canım ya.

bak son ilişkim iki sene sürdü, başlarda ben meraklı meraklı sürekli evlilik hayalindeydim.

sonunda ben bıraktım adam evlenme teklif etti.

kabul etmedim.
inşallah senin evliliğin hayırlı zamanda hayırlı kişiyle olsun. uzaktaysa da yakınlaşsın bir an önce çok içten istedim bunu:)

anne babanız vefat mı etti uzaktalar mı? zordur aileden ayrı bayram geçirmek biz de kurbanları ayrı geçiriyoruz iki yıldır :/

yaşıyorlarsa allah kavuştursun vefat ettilerse allah rahmet eylesin

Sağlar çok şükür Allah yokluklarını göstermesin çok uzakta da değiller ama benim eşim götürmüyor

Sağol bu arada canım benim inşallah kavuşacağız temelli gitmeyeyim de ben elbet birgün giderim yanlarına gezmeye😄

Son düzenleme:
Bu ilk bayramımız daha gitmediğimiz bundan sonra da götürmeyecekmiş bakalım yaşayıp göreceğiz 😉

Son düzenleme:
Yılın diğer günleri evli değilim diye hayıflanabilirsin. Ama bayramda yapma.
Evli bayanlar en az %50 si için bayramlar sıkıntılıdır.
-Bu bayram benim ailemin yanında geçirilecek.
-Önce benim alemin yanında gidilecek.
_Giderken hediye alınacak. Amca oğlunun karısının kardeşi dahil.
_Annem yaşlı yoruluyor, misafirlerle ilgilen..

vs.vs

Bekar bekar bayramın tadını çıkarın.
Her şeyin vakti saati var. Sabırlı olun
-

ben de bu bayramda da çocuksuzum...

millet sorar yine çocuk da çocuk

istiyoruz da olmuyor napim

millette hep birşey soruyor ya yazmadan edemedim. üni kazandınmı kazandım işe girmedin mi girdim evlenmicekmisin evlendim.. böyle durmadan birşey sonuncuda çocuk .. acaba ondan sonra ne sorarlar millet shut up diyesim geliyor

millette hep birşey soruyor ya yazmadan edemedim. üni kazandınmı kazandım işe girmedin mi girdim evlenmicekmisin evlendim.. böyle durmadan birşey sonuncuda çocuk .. acaba ondan sonra ne sorarlar millet shut up diyesim geliyor
İşte buna mahalle baskısı deniyor 😕

Bayramda yapmayı ilk düşündüğün şey mezarlığa gidip sevdiklerine kavuşmak değilse şükret, varsın bekar ol hiç dert değil. Önemli olan hayatı huzurlu yaşamak, acı üzerine acı koymamak. Evlenmiş olmak insan hayatında çok büyük bir artı değil inan. Aşklar,meşkler güzel şeyler ama ailen gibi değil, öyle hesapsız, öyle rahat değil, hayırlı olan zamanda verir Rabbim, herkese bir eş yaratmış sonuçta ama elinde olanlarla mutlu ol önce. Bugün bayram, çok içim dolu arkadaşım ölüme çare yok, olmayanlara üzülmek yerine olanlarına şükret mutlu ol

Back
X