bu bayramda yalnızım :((((((((((

afzelya

...
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
1.351
1.863
333
ailemin yanına gidemedim ve İstanbul da yeniyim daha eşim dostum yok eşim çalışıyor ve çocuklarımla yalnızım tv den bayramlaşmaları izleyip iç geçiriyorum :(((( benim gibi yalnız olanlar var mı ???????
herkezlere iyi bayramlar...

İyi bayramlar canım
Bıdaha ki bayrama gidersin inşallah :)

ailemin yanına gidemedim ve İstanbul da yeniyim daha eşim dostum yok eşim çalışıyor ve çocuklarımla yalnızım tv den bayramlaşmaları izleyip iç geçiriyorum :KK43:((( benim gibi yalnız olanlar var mı ???????
herkezlere iyi bayramlar...
dert etme bende yalnızım.. nerdeee o eski bayramlar sanki herkez ailesinin yanındamı sanıyosun çoğusu tatil merkezlerinde sahillerde havuzlarda artık ne ramazanlar eski ramazanlar nede o eski bayramlar bayram acı ama artık öyle oldu değil beraber olmak telefon bile açıp kutlamalar bitiyor yavaş yavaş :((((((
çok üzücü ama böyle olduk....

dert etme bende yalnızım.. nerdeee o eski bayramlar sanki herkez ailesinin yanındamı sanıyosun çoğusu tatil merkezlerinde sahillerde havuzlarda artık ne ramazanlar eski ramazanlar nede o eski bayramlar bayram acı ama artık öyle oldu değil beraber olmak telefon bile açıp kutlamalar bitiyor yavaş yavaş :KK43:(((((
çok üzücü ama böyle olduk....
doğru söylüyosun ama bir umut diyorum..:KK61:

Back
X