bu bebeği istediğimden emin değilim

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
iyi geceler arkadaşlar
evliyim severek evlendik eşimi seviyorum ve hamileyim planlı olmayan bir gebelikti yaşım 27 kafam çok karışık anne olmak istemiyorum bir bebeğin sorumluluğunu kaldıramam eşime ve özgürlüğümüze okadar düşkünüm ki sanki bebek huzurumuzu mutluluğumuzu kaçıracak gibi hissediyorum. bebek çocuk büyük sorumluluklar demek uykusuz geceler,hastalığı doğuma kadar olan rahatsızlıklar doğum stresi bunun gibi durumlar...eşimde istemiyor ama oldu yapacak bişi yok diyor açıkçası kendimi anne olarak düşünemiyorum eşim zaten çocuk gibidir ilgi düşkünüdür onunla uğraşmak bana yetiyor eşimle biz mutluyduk ya:KK43: şimdi başka sorumluluklar çok kafam karışık mutsuzum eşimede yansıtıp onuda üzmek istemiyorum.annelik duygusundan yoksunum bana göre değil neden böyle oldum ki başkalarının çocuklarını sever idim. ama kendimde olacağını öğrendiğimden beri tüm bebeklerden soğudum. arkadaşımın bebeği oldu daha yeni görmeye bile gitmedim oysa o ne kadar mutlu kızı oldu diye yere göğe sığamıyor ben neden böyle değilim ? benim gibi olanlar varmı acaba

ayrıca düşündüğüm bir şey var ben bebekleri çok severdim fakat arkadaşımın 4 yaşında bir kızı var çok yakın arkadaşımdır bebek beni itiyordu doğduğundan beri görsel olarak yani bişi var anlatamıyorum sonra büyüdü falan geçen sene bana geldiler kız ama öyle bir kız yok yerinde durmuyor yaramaz saldrgan yerdeki taşı aldı bana fırlattı o an bütün bebeklerden çocuklardan soğumama sebep oldu bide itici geliyor bana elimde değil nedenini bilmıyorum en yakın arkadaşım ama durum bu şimdi hep aklıma arkadasımın bebeği gelıyor benımde çocugun ona benzerse yaramaz olursa diye belkide bu bende bilinçaltı yaptı bilemıyorum.çevremde anne olanlar bak gör halimi akıllı ol çocuk yapma diye şaka yollu takılıyor ama gerçeklik payı var bence çünkü yerlerinde duramıyorlar çocuk peşinde içtiği kahveden bile tat alamıyorlar diken üstündeler tatile bile gidemeyen arklarım var çocuk bırakıcak kimse olmadığı için daha bir dolu örnek...

Son düzenleme:
Kalp atışlarını duyduğunuzda, kucağınıza aldığınızda seveceksiniz demeyeceğim size.
Bu durumda sonlandırmak en mantıklısı.
Doğduğunda kabullenemeyip bebeğe birşey yapacaksınız bilinmez.
Hassas bir çizgi, iyi düşünmek lazım, sonradan hissedilen bir duygu değil bu.

O uykusuz geceler yazmissiniz ya o uykusuz gecelerde uykuyu asla dusunmeyeceksin bebeginin bi gulumsemesiyle mutlu olacaksin. 5aylik bebegim var dogdugundan beri geceleri hep ayakta bazen uyanmiyor bsymi oldu diye gidip nefesini dinliyorum. Boyle bsy ANNELIK. Bazi hanimlarimiz 20sene beklerken Allah size boyle bir mucize evinize bereket gondermis daha ne istiyorsun. Eminim onu kucagina aldiginda bu dusunduklerin aklina bile gelmeyecek.

O uykusuz geceler yazmissiniz ya o uykusuz gecelerde uykuyu asla dusunmeyeceksin bebeginin bi gulumsemesiyle mutlu olacaksin. 5aylik bebegim var dogdugundan beri geceleri hep ayakta bazen uyanmiyor bsymi oldu diye gidip nefesini dinliyorum. Boyle bsy ANNELIK. Bazi hanimlarimiz 20sene beklerken Allah size boyle bir mucize evinize bereket gondermis daha ne istiyorsun. Eminim onu kucagina aldiginda bu dusunduklerin aklina bile gelmeyecek.
teşekkürler keşke senin gibi düşünsem yani çok tuhaf yanımda yatan bi bebek düşüncesi bile içimi ısıtmıyor acaba lohusa sendromu gibi gebelik sendromu da mı var?

Kalp atışlarını duyduğunuzda, kucağınıza aldığınızda seveceksiniz demeyeceğim size.
Bu durumda sonlandırmak en mantıklısı.
Doğduğunda kabullenemeyip bebeğe birşey yapacaksınız bilinmez.
Hassas bir çizgi, iyi düşünmek lazım, sonradan hissedilen bir duygu değil bu.
inanın aklımdan geçiyor sonlandırma fikri günahından çekimserim... ne yaşayacağımı kestiremıyorum ya doğdugunda sevmezsem ne bilim bu gibi tuhaf düşüncelerim var belkide geçiçidir

gebelık takvımınden yola cıkarak söyluyorum
sanki bir sahiplenme var gibi bebege karsı?
merak ettiğim için canım evrelerini hangi evrede diye çünkü ben sanmıştım ki gün gün değişik bilgiler yazıyor ama ıkı gundur aynı... sanırım hafta hafta değişiyor

O bebek için nelerini heba eden insanlar var..
eyyy rabbim şu mübarek günlerde herkese gönlüne göre ver..
o cana kıymayın..
korunsaydınız..
korunduk evet buna rağmen...bebeğe kıyma fikrinden uzağım önceliklerimde yok ama kabullenemıyorumda karışık bir durum

teşekkürler keşke senin gibi düşünsem yani çok tuhaf yanımda yatan bi bebek düşüncesi bile içimi ısıtmıyor acaba lohusa sendromu gibi gebelik sendromu da mı var?

Tabiki olabilir bole dusunceler. Her bole dusunen bebegini aldirsaydi simdi biz bile hayatta olmayabilirdik. Daha cok kucuk bebisin hele bi tepiklemeye baslasin nsl sahipleneceksin. Ona bsy olmasin diye nsl cirpinacaksin

2 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz? bence daha kesin hamile bile değilsinizdir ki siz.kimyasal, kesesiz vs her şey olabilir
Rabbim isteyeni öyle istemeyeni de sizin gibi sınıyor işte.. yapacak bir şey yok, ha ben sorumluluk alamam diyorsanız aldırın o zaman. günah vebal vicdan işine girmeyeceğim, sizin kararınız.

merak ettiğim için canım evrelerini hangi evrede diye çünkü ben sanmıştım ki gün gün değişik bilgiler yazıyor ama ıkı gundur aynı... sanırım hafta hafta değişiyor
gün gün değişik bilgiler var evet. burada gebelıgını 2. haftada öğrenen çok az insan var
baya erken öğrenmişsin, bekliyormus gibi.
aklındaı nedir peki?

Ladylynn, ben dünyaya gelen herkesin bir amaç için geldiğini düşünüyorum, Bebeğiniz de bir misyonla gelecek onun amacını gerçekleştirmesine izin verin. Hiç merak etmeyecek misiniz acaba nasıl biri olacaktı, neden bu dünyadaydi,acaba onu sevecekmiydiniz ..vb. bir de düşünebilen canlılarda yani insanlarda annelik öğrenilen bir duygu bence.icgudusel olduğunu hiç düşünmüyorum. Siz de öğreneceksiniz hepimiz gibi.tabi en doğrusunu siz bilirsiniz.

X