Bu bebek nerede acaba???

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar belki saçma olacak ama artık meraktan çatlayacağım :110: 19. Haftadayım ama karnım yok denecek kadar az. Nerede bu bebek ya :kızgın: Şişko muyum hamile miyim belli değil sizin karnınız kaçıncı haftada çıkmıştı?

canim benim karin 12 haftadan sonra cikti resmen bende simdi 22.haftasayim ama karnim kocaman daha nereye kadar buyuyecek diye bakiyorum daha guzel iste son zamanlarda iyice cikar seninki simdi keyfini cikar ayakkabilarimi giyerken bile egilmekte zorlaniyorum simdiden..

Canım benimki 9. Hafta da basladı göbeğim pek olmaz benm ama su anda bariz hamile oldugum belli demekki senin iç karnın geniş benm de iç karnım yokmuş mesela

canim benim karin 12 haftadan sonra cikti resmen bende simdi 22.haftasayim ama karnim kocaman daha nereye kadar buyuyecek diye bakiyorum daha guzel iste son zamanlarda iyice cikar seninki simdi keyfini cikar ayakkabilarimi giyerken bile egilmekte zorlaniyorum simdiden..
Orası öyle tabi ama özeniyor insan:anneadayı:

Benimde iç karnım geniş çünkü 30 haftalık hamileyim anca çıkıyor karnım :KK48: aman yavrum sağlıklı olsunda göbüşüm çıkmış çıkmamış önemli değil:KK51:

Kızlar belki saçma olacak ama artık meraktan çatlayacağım :110: 19. Haftadayım ama karnım yok denecek kadar az. Nerede bu bebek ya :kızgın: Şişko muyum hamile miyim belli değil sizin karnınız kaçıncı haftada çıkmıştı?
Bundan sonra karniniz hizla buyumeye baslar zaten zayif kisilerde bu durum gec basliyor

seydosum bende senin gibi idim 16.haftaya kadar söylendim durdum karnım vardı ama küçücüktü bi anda çıktı şimdi yataktan zor kalkıyorum ama bana göre öyle galiba yine de gören herkes hamile olduğumu anlamıyor pek :)

Benimde iç karnım geniş çünkü 30 haftalık hamileyim anca çıkıyor karnım :KK48: aman yavrum sağlıklı olsunda göbüşüm çıkmış çıkmamış önemli değil:KK51:
Tabi ki önce sağlık ama bu konuda çok dangalakça yapılan yorumlar da var. Normalde asla dinlemem ama şimdilerde alınasım tuttu:KK48:

seydosum bende senin gibi idim 16.haftaya kadar söylendim durdum karnım vardı ama küçücüktü bi anda çıktı şimdi yataktan zor kalkıyorum ama bana göre öyle galiba yine de gören herkes hamile olduğumu anlamıyor pek :)
Valla göreni bi kenara bırak ben bile anlamıyorum :)

Benim karnım 7.ayda belli oldu.
Hatta doğumdan birkaç gün önce görenler 'ay daha 5-6 aylık herhalde' diyorlardı.
İç karnınız geniş, bebiş sizi rahatsız etmeyecek demek ki.
Bu iyi bir şey aslında, doğumdan saatler önce bile yere bağdaş kurup oturan bir tip olabildim ben bu sayede.
Hamilelik dönemi, normal yaşantımda olan hiçbir şeyi engellemedi.
Ama 4.ayda karnı çıkan arkadaşlarım bel ağrısından ne oturabildi ne ayakkabılarını giyebildiler.
Çok şanslısınız.

Benim karnım 7.ayda belli oldu.
Hatta doğumdan birkaç gün önce görenler 'ay daha 5-6 aylık herhalde' diyorlardı.
İç karnınız geniş, bebiş sizi rahatsız etmeyecek demek ki.
Bu iyi bir şey aslında, doğumdan saatler önce bile yere bağdaş kurup oturan bir tip olabildim ben bu sayede.
Hamilelik dönemi, normal yaşantımda olan hiçbir şeyi engellemedi.
Ama 4.ayda karnı çıkan arkadaşlarım bel ağrısından ne oturabildi ne ayakkabılarını giyebildiler.
Çok şanslısınız.
Evet aslinda soyledikleriniz kulaga cok hos geliyor tesekkur ediyorun :)

Yok ya nerde :KK70: Bu gidişle çocuğu pencere pervazında uyutacam bi türlü karar veremedim :110: sen ne yaptın?
bende almadım hala N11 e bakıyorum şimdi baya indirime girmiş bak istersen 2 gün içinde sipariş vercem ben de http://urun.n11.com/oyun-parki-park-yatak/kraft-atlas-bebek-oyun-parki-70x110-cm-2016-P46700652 bak bu 470 idi yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta önce tekrar indirime girmiş bende yakışıklıma sarılıp uyumayı planlıyorum aslında da :KK46::KK200:babası ezer farkında olmadan deli uyuyor biraz çocuklar okula gidene kadar karar veririz inşallah :halay:

Back
X