Bu bebek nerede acaba???

Kızlar belki saçma olacak ama artık meraktan çatlayacağım :110: 19. Haftadayım ama karnım yok denecek kadar az. Nerede bu bebek ya :kızgın: Şişko muyum hamile miyim belli değil sizin karnınız kaçıncı haftada çıkmıştı?
Canim bende oyleydim..dusun 8 9 aylikken beni gorenler 4 aylik falan saniyordu..dusun nben doguma dogumdan giydiyim kiyafetleri giyordum..ben kendime hic hamililik kiyafeti almadim..beni gorenler bebegimin cok zayif dogucani diyorlardi..ama masallah kizim 3650 gr dogdu.

bende almadım hala N11 e bakıyorum şimdi baya indirime girmiş bak istersen 2 gün içinde sipariş vercem ben de http://urun.n11.com/oyun-parki-park-yatak/kraft-atlas-bebek-oyun-parki-70x110-cm-2016-P46700652 bak bu 470 idi yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta önce tekrar indirime girmiş bende yakışıklıma sarılıp uyumayı planlıyorum aslında da :KK46::KK200:babası ezer farkında olmadan deli uyuyor biraz çocuklar okula gidene kadar karar veririz inşallah :halay:
Evet bakmistim buna yorumlari da iyiydi :) Hallolur ya okula kadar kalmaz en fazla kreşe yetisiriz :D

Canim bende oyleydim..dusun 8 9 aylikken beni gorenler 4 aylik falan saniyordu..dusun nben doguma dogumdan giydiyim kiyafetleri giyordum..ben kendime hic hamililik kiyafeti almadim..beni gorenler bebegimin cok zayif dogucani diyorlardi..ama masallah kizim 3650 gr dogdu.
Masallah canim Allah saglikla buyumeyi nasip etsin aslinda bi yonden iyi tabi ama ben de boyle yorumlari cok duyuyorum bebek de buyumuyo heralde falan diyorlar sinirim bozuluyor

Tabi ki önce sağlık ama bu konuda çok dangalakça yapılan yorumlar da var. Normalde asla dinlemem ama şimdilerde alınasım tuttu:KK48:
Boşver sen onları ağzı olan konuşuyor valla ben ağzıma geleni söylüyorum bu hamilelik cesareti diye bişey var bence :))))))

Masallah canim Allah saglikla buyumeyi nasip etsin aslinda bi yonden iyi tabi ama ben de boyle yorumlari cok duyuyorum bebek de buyumuyo heralde falan diyorlar sinirim bozuluyor
bosver canim takma sen onlari..bende cok duydum o kelimeleri..kizim dogdugunda o konusan insanlara kapak oldu..insallah sende sag salim kucagina alirsin bebegini.

Kızlar belki saçma olacak ama artık meraktan çatlayacağım :110: 19. Haftadayım ama karnım yok denecek kadar az. Nerede bu bebek ya :kızgın: Şişko muyum hamile miyim belli değil sizin karnınız kaçıncı haftada çıkmıştı?
25 hatta 26. Haftayi bitirdim karnim ayva gobegi olmaya basladi 37. Haftayi ortaladim gorenler yeni gebeyim saniyo ama son haftalardayim doktorum ic karnimin genis oldugunu bebegin 2 hafta buyuk oldugunu ve sorun olmadigini soyledi su anda 13 kg aldim ve hala cok rahat bi gebelik geciriyorum cok sukur :KK200:

IMG_6335.webp

53 kiloyum, tamam gibegim biraz vardi ama 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu gece kurtaj dan hemen onceki halim. 7. Haftada hamile pantolonu giyiyordum ayakkabilarimi baglayamiyordum, kurtaj dan 1 hafta sonra dumduz oldu. Bendeki siskinlikti muhtemelen ama bu kadar cikmasi da anormal yani. İc karnin genismis demekki

Ayy bende zayifim 16.haftadan sonra cikti belli olmaya basladi yeni yeni.. Ama bebekler henuz kucuk acele etmeye gerek arastirirsan boyu kilosu henuZ belli olacak seviyede degil :) hem boylede guzel isimi yapıyorum rahatim ;)

Eki Görüntüle 1926240

53 kiloyum, tamam gibegim biraz vardi ama 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu gece kurtaj dan hemen onceki halim. 7. Haftada hamile pantolonu giyiyordum ayakkabilarimi baglayamiyordum, kurtaj dan 1 hafta sonra dumduz oldu. Bendeki siskinlikti muhtemelen ama bu kadar cikmasi da anormal yani. İc karnin genismis demekki
Allah tekrardan nasip etsin canım kişiden kişiye değişiyor demekki

Back
X