- 3 Nisan 2011
- 1.847
- 1.528
- 198
O zaman sağlık Ocağına gidin. Zaten gebeliğiniz takip ediliyordur. En azından daha profesyonel yardım alırsınız.çalışıyorum istnbuldayımve acılde kursun yaranız yoksa en az 5 saat beklersınız dığer randevuda 15 gun sonra gelır
bende oyle pek hissetmiyorum yada hissediyorum anlayamiyorum.3gun once saglk ocagina gtmstm 16.hftada da doktor kontrolume.her ikiside ilk oldugu icn 20-22haftalari bulabilir demisti.bende pimpirikliyim hep gttigm icn.bu konuyu cok takmamaya calisiyorum.yeri genismis suan ve ancak yer degstrdiginde rahme sert carptiginda hissedermisiz.bilemiyorum ama cok evham yapmissaniz devlt hast falan gidin
allah dusurmesin.burda allah korusn kanama dogum vakalarnda ancak bakiyorlar onda bile muayene sirasi bekliosunçalışıyorum istnbuldayımve acılde kursun yaranız yoksa en az 5 saat beklersınız dığer randevuda 15 gun sonra gelır
O zaman sağlık Ocağına gidin. Zaten gebeliğiniz takip ediliyordur. En azından daha profesyonel yardım alırsınız.
allah dusurmesin.burda allah korusn kanama dogum vakalarnda ancak bakiyorlar onda bile muayene sirasi bekliosuneger gtme durumunuz varsa ozel bi hastanenin aciline gidin illaki kadin dogum uzm var.ama kitu bisey yoktur insallah ilk tecrube olunca evham yapiyoruz fazlasiyla
Bence dra git 19 haftalik bebek oynar benimki uykumdan uyandiriyodusevgili editörler lütfen ez azından bu gece yarısına kadar konumu taşımayın ilgili bölümde cevap alamıyorum kimse yok lütfen.. 19 haftalık hamileyim. 5 gun önce bebeğin çok net vuruşlarını hissettim.2 gün net sürdü. 3 gündür hiçbişey hissetmiyorum. hiçbişey..bişy mi olmuştur.yoksa hıssedemıyorum mu nolur tecrübelerinizi paylaşın.vakti gelmeden doktora gıtmıyım dıyorum zira 100 tl hanı ben bıraz evhamlıyım eşim oynuyodur hıssetmıosun dıo her seyde doktora gıttıgım ıcın mimlendim
Acile gidin, illa özele gitmenize ne gerek var, belli olmuyor bu işler. Kalp atışlarını duyun içiniz rahat etsin
bende ilk kez dun sabah biraz net bi harekt hissettm.sonrasi yok.herseyi kafaya taktigm icn maalesf .bu konuyu suan erteledm:)daha vakit varmis diye.birde belli bir haftaya kadar duzenli hissedilmiyormus .kac haftaydi hatirlamiyorum suan minicikler.buyumeleriyle orantili .ilerleyen haftada daha net sert hissetcz insallah:)siz beni anlarsınız ozaman işte aynen bende dıyorum cok sert hareket yaptı demekkı dıyorum kötü düşünmek ıstemıyorum nezaman pipirik yapsam basıma gelır
Bence dra git 19 haftalik bebek oynar benimki uykumdan uyandiriyodu
Bu arada bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğiniz ürünler satılıyor.
böyle pimpiriklenen bir anne adayıysanız öneririm.
Angelsounds du adı yanlış hatırlamıyorsam
Canım ben de istanbulda yaşıyorum, gebe insan bekletilmez bence, ki birçok hastanenin kadın doğum acilleri ayrıdır, özellikle üniversite hastaneleri.açıkladım scnm ıstanbulda acile gidilmezz sağolun olmadı para verıcem napalım
Abartıyorsun bence ben hep devlete gittim devlette doğurdum istanbuldayım güzel ilgileniyoşar
Canım ben de istanbulda yaşıyorum, gebe insan bekletilmez bence, ki birçok hastanenin kadın doğum acilleri ayrıdır, özellikle üniversite hastaneleri.
Avrupa yakasındaysan çapaya, anadolu yakasında zeynep kamile veya kartal lütfi kırdara gidebilirsin, uzun süre bekletilmeyeceğine eminim.
Bebeğinin hareketlerinin kesildiğini söylersen bekletmezler, öyle bir riske giremezler bence canım.
Sen bilirsin, umarım birşey yoktur, herşey yolundadır. Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?