bu bebek oynamıyor

çalışıyorum istnbuldayımve acılde kursun yaranız yoksa en az 5 saat beklersınız dığer randevuda 15 gun sonra gelır
O zaman sağlık Ocağına gidin. Zaten gebeliğiniz takip ediliyordur. En azından daha profesyonel yardım alırsınız.

siz beni anlarsınız ozaman işte aynen bende dıyorum cok sert hareket yaptı demekkı dıyorum kötü düşünmek ıstemıyorum nezaman pipirik yapsam basıma gelır

çalışıyorum istnbuldayımve acılde kursun yaranız yoksa en az 5 saat beklersınız dığer randevuda 15 gun sonra gelır
allah dusurmesin.burda allah korusn kanama dogum vakalarnda ancak bakiyorlar onda bile muayene sirasi bekliosuneger gtme durumunuz varsa ozel bi hastanenin aciline gidin illaki kadin dogum uzm var.ama kitu bisey yoktur insallah ilk tecrube olunca evham yapiyoruz fazlasiyla

O zaman sağlık Ocağına gidin. Zaten gebeliğiniz takip ediliyordur. En azından daha profesyonel yardım alırsınız.

Ay Allahım ordakı hemsıremden de utanıyorum off kadına habıre kalp atısını dınle dıe gıdıyorum dınlememısmıydık dıe laf sokuo ama en son care onu yapıcam saolun

Acile gidin, illa özele gitmenize ne gerek var, belli olmuyor bu işler. Kalp atışlarını duyun içiniz rahat etsin

aynen öyle haber verıcem sızede

Bence dra git 19 haftalik bebek oynar benimki uykumdan uyandiriyodu

Acile gidin, illa özele gitmenize ne gerek var, belli olmuyor bu işler. Kalp atışlarını duyun içiniz rahat etsin

açıkladım scnm ıstanbulda acile gidilmezz sağolun olmadı para verıcem napalım

siz beni anlarsınız ozaman işte aynen bende dıyorum cok sert hareket yaptı demekkı dıyorum kötü düşünmek ıstemıyorum nezaman pipirik yapsam basıma gelır
bende ilk kez dun sabah biraz net bi harekt hissettm.sonrasi yok.herseyi kafaya taktigm icn maalesf .bu konuyu suan erteledm:)daha vakit varmis diye.birde belli bir haftaya kadar duzenli hissedilmiyormus .kac haftaydi hatirlamiyorum suan minicikler.buyumeleriyle orantili .ilerleyen haftada daha net sert hissetcz insallah:)

Bu arada bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğiniz ürünler satılıyor.
böyle pimpiriklenen bir anne adayıysanız öneririm.
Angelsounds du adı yanlış hatırlamıyorsam

Bu arada bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğiniz ürünler satılıyor.
böyle pimpiriklenen bir anne adayıysanız öneririm.
Angelsounds du adı yanlış hatırlamıyorsam

el doplerı heralde alayım barı evhamlıyım evet

açıkladım scnm ıstanbulda acile gidilmezz sağolun olmadı para verıcem napalım
Canım ben de istanbulda yaşıyorum, gebe insan bekletilmez bence, ki birçok hastanenin kadın doğum acilleri ayrıdır, özellikle üniversite hastaneleri.
Avrupa yakasındaysan çapaya, anadolu yakasında zeynep kamile veya kartal lütfi kırdara gidebilirsin, uzun süre bekletilmeyeceğine eminim.

Abartıyorsun bence ben hep devlete gittim devlette doğurdum istanbuldayım güzel ilgileniyoşar

sıra gelse ilgilenecekler ama en son gıttıgımde 5 saat bekledım yaslı kadını bıle almadılar sıra var dıe kavga çıktı neden abartayım oturdugum semtle ılgılıdır belkı

ne bileyim canım en son gıttıgımde yaşlı kadın ayakta bıle duramıo sıra var dıe kapıda bagırdı almadı gorevlı adamılınc edıolardı

Bebeğinin hareketlerinin kesildiğini söylersen bekletmezler, öyle bir riske giremezler bence canım.
Sen bilirsin, umarım birşey yoktur, herşey yolundadır. Allah şifa versin

Bebeğinin hareketlerinin kesildiğini söylersen bekletmezler, öyle bir riske giremezler bence canım.
Sen bilirsin, umarım birşey yoktur, herşey yolundadır. Allah şifa versin

yok eşim olsa gıdıcem sımdıde o da görevde bu saatte kendım gıtmıyım taksıyle yarın her yolu denıcem saolun

Ben 20.haftayi geçti sonra hissettim hareketlerini ilk gebelik öldugu için hissetmeyebilirsin çünkü çok küçük

Bu haftalarda hissetmemek normal ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım o yüzden en azından acile git aciller ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…