Örgü Bu Bebek Patikleride Benden

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
patik4jg7.jpg

patikcx2.jpg

patik2ua2.jpg

patik3nm8.jpg

patik1.jpg

sdc13815.jpg

sdc14016.jpg
yeniiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
ellerine sağlık çok güzel olmuş............ tabanından başlıyorsunuz ve kaç ilmekle cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

canım teşekkürler.. evet tahmin etttiğin gibi tabanından başlıyorsun ve 20 ilmekle başlıyorsun 20. ilkmekte dolgu yapıp devam ediyorsun

çok güzel olmuş ellerine sağlık.canım ya böyle patiklerin en üst kısmı varya burun olan yerde orayı nasıl yuvarlak yapıyosun..trabzanmı atlıyosun..

yabanım, taban bittikten sonra yukarı çıkmak için 1 trabzan öne atıyorsun sonra burun kısmına geldiğinde trabzanları birleştiriyorsun

canim cok tatlilar patiklerin bende bunlara benzer yapmistim ama seninkiler harika. Ellerine saglik. bravo:hooray:

kıslar bu patikte son gunlerde çok moda... hanım beğendi, bey dilendi miydi neydi adı.. bizler için yapılanlarda harika duruyor ama ben bunu 9 yaşında bir kız çocuğuna yaptım. çok basit ve hemencecik bitiyor insanı yormuyor tavsiye ederim.

spa0076vs8.jpg

bayılıyorum sana ve senin yaptıklarına ellerine sağlık
inşallah hamile kalabilirsem
hediye isterim artık :jeyyar:

canım benim... amin, inşallah tez zamanda hamiş olursun, seve seve yaparım hayatım

Back
X