- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay maşallah bayıldım ellerine sağlık
hepsi cok guzel canim ama ilk patige bittim :asigim:
eee ...nerde benim minik ogluma patik :mymeka::dilcikar:
çok güzeller ya bu güzel şeyleri yapan elleri öperim ben
çok güzeller ,yine muhteşemsin arkadaşım .....o güzel ellerine sağlık :)
sersoy canım patiklerin muhteşem yeni modeller eklemedin galiba yada ben göremedim eklerse hemen resmi kaydediyorum hepsi çok güzel hamile olursamda hemen öğrenmeye başlıyorum inşallah.ellerine sağlık
hepsi birbirinden güzel.. ellerine emeğine sağlık..
senin ördüklerini görünce inan şevke geliyorum yapasım geliyo..
tığ ile hiç bebiş patiği örmedim.. ama bunları görünce denemek istiyorum doğrusu..
rabbim bu kandil günün hürmetine, yaptığın cicileri giyecek bi melek kondursun göbüşüne.. amiiiinnn
teşekkurler canım, yok henuz yeni patik yapmadım ama aklımda bir iki model var kaydirigubbakcemile3
bayıldımm hepsi harika emeğine sağlık. bende daha yeni yeni öğreniyorum... bu arada hayırlı kandiller.......
Sersoyum altın kalpli arkadaşım patiklere bayıldım yapılışını aradım nettende ama sanki sen anlatırsan vede hatta resimlersen daha iyi anlarım be güzelim eminim çok yoğunsundur kimbilir ne projeler var aklında ama anlatırsan sevaba girersin yeğenime ilk göz ağrıma yapmak istiyorum kendisi yolda bir ayı daha var gelmesine supriz yapmak istiyordum bizim geline:CüvCüv:
iki ay sonra bir kizim olucak Allahin izniyle.o kizim soyluyorki,bir sor Sersoy 79 teyzeme,ikinci patigi bana gondere bilirmi?malum soguk havalara denk geliyor dogulmam![]()
Allah tamanına erdirsin canım, Rabbim saklıkla sıhatle hayırla kucağına aldırsın. Çok isterdim yiğenime o patikleri göndermeyi ama malesef elimde hiç biri kalmadı![]()