- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha evet, konuyu okuduğumda babamın ölüm yıl dönümüydü, oturup hüngür hüngür ağlamıştım saatlerce. Çok iyi hatılıyorum!'Ozellilkle anne babasi olenlere soruyorum'
Bu da o konunun ilk cümlesi![]()
aglamaniza sebep oldiysam ozur dilerim affedin ama ben sadece suanki gibi ic slklntisi cekerken dertlesmek icin actim o konuyu gercekten anlatamadim kimseye hata ettiysem affedinHa evet, konuyu okuduğumda babamın ölüm yıl dönümüydü, oturup hüngür hüngür ağlamıştım saatlerce. Çok iyi hatılıyorum!
Morg kokusu yüzüme vurmuştu birkeresinde ölümle ilgili ne rüya görsem o koku rüyamda burnuma gelir çok fenaRuhani olarak evet ama o morg aşaması da çok acımasız canım. Bi sürü insan birikiyordu birden 5 dakika gösteriyordum son kez görmek isteyene 10 dakika sonra kefeni kapatıp o buz gibi dolaplara sürüp k ışığı kapiyi kapatıp çıkıyordum. Kimsesizlik orda başlıyor.
Eşimde çok ölümü hatırlatır o sakin ama gıcık oluyorum çoğu zaman çok mutluyken söylüyor bazen hatta onun bu dünyadan olmadığını hissediyorum neden bilmiyorum.Hepimiz birgün öleceğiz ama endişeye gerek yok acele etsende etmesende birgün gelecek ölümü hatırla ama bu kadar değil sev sarıl mutlu ol şükret ve hayat devam etsin.son bikac aydir gencligimi doya doya yasamak arzusu varr icimde.26 yasindayim..18 lik hallerimi daha dun gibi hatirlarken suanda 26 olduguma inanamiyorum nereye gidiyorum ben diyorum bu beden yillar gectikce degisiyor bi 10 sene sonra bu beden bambaska olucak belkide toprak olucK diyorum ve hayati hizli hizli yasamak istiyorum..ya 1 senem kaldiysa deyip o an aklimdan gecen mumkun olan seyi kalkik yapiyorum cocugumi alip taa nerelere gidiyorum...agzimda hep vakit az omur bitiyor zaman doluyor hadi cabuk laflari var...esim biyere gitmemi istemediginde istemsizce aglama krizlerine giriyorum isyan ediuorum sen nediyorsun zaman doluyor ölücez zaten ben senin keyfin icin gitmeyim evde ölu mu mu bekleyim diyorum o da saolsun gonderiyor bu tabiki de bahane degil asla cunku eskiden tamam der gitmszdim hic rasiz olmazdim ama simdi hep bi acelem var ...ellerime vucuduma yuzume dokunuyorum bu sicak beden birgun buz gibi cenaze mi olucak diyorum ..kendimi ölü gibi hissediyorum...şuan icimde firtinalar kopuyor 10 isi birden yapasim var dunyayi gezesim var...evde durdukca vakit kaybettigimi dusunuyorum...esim bazen isten geliyo napiyosun canim dediginde napim bu salonda ölümu bekliyorum bak birgunumuz daha gecti diyorum...eskiden evde durmaya bayilan ben simdi sabah kizimla kalkiuoruz kahvaltiyi yapiyoruz mutfagi yatagimi topluyorum dogruuuu carsiya..evlere sigamiyorum ...ben napicam.bu duyguyla.nasil baş edicem..psikolog demeyin ilac kullananamm sadece konusarak seanslarada gidemem hic maddi durum yok ..nasil yenmeliyim bu ölum duygusunu...
19 yaşında manken gibi kız dedin ya içim eridi.Rabbim dunyani düzenini böyle yapmış. Ane babası ne yaptılar sen nasıl dayandın onların açişini görmeye ,Allah sanada guç versin.Yok canım ölü görünce geçmiyor ama ölümle yüzleşiyorsun kabulleniyorsun sonra da hayatın kanunu olsun istiyorsun doğumdan bir gün önce ölen iki küçücük bedeni kefen içinde o soğuk dolaplara koymadan aldım kucağıma sarıldım sıcacıktilar buz gibi dolaba koydum çıktım. 19 yaşında manken gibi bir genç kızı koydum o dolaplara ölümün de sıralı olmasını istiyorsun. ben ölümden değil toprağın altına konulmaktan çok korkardım. ama bomboş bir beden hiçbişey hissetmeyeceğimi farkettim orda .
Kisisel gelisiminiz yarim kaldigi icin, ogrenmeyi biraktiginiz icin, bir sey uretemediginiz icin hep bu duygu olacak ve daha da kotuye gidecek. Zihninizi ve ruhunuzu besleyen bir ugrasi bulmaniz lazim yoksa gercekten hasta olacaksiniz.son bikac aydir gencligimi doya doya yasamak arzusu varr icimde.26 yasindayim..18 lik hallerimi daha dun gibi hatirlarken suanda 26 olduguma inanamiyorum nereye gidiyorum ben diyorum bu beden yillar gectikce degisiyor bi 10 sene sonra bu beden bambaska olucak belkide toprak olucK diyorum ve hayati hizli hizli yasamak istiyorum..ya 1 senem kaldiysa deyip o an aklimdan gecen mumkun olan seyi kalkik yapiyorum cocugumi alip taa nerelere gidiyorum...agzimda hep vakit az omur bitiyor zaman doluyor hadi cabuk laflari var...esim biyere gitmemi istemediginde istemsizce aglama krizlerine giriyorum isyan ediuorum sen nediyorsun zaman doluyor ölücez zaten ben senin keyfin icin gitmeyim evde ölu mu mu bekleyim diyorum o da saolsun gonderiyor bu tabiki de bahane degil asla cunku eskiden tamam der gitmszdim hic rasiz olmazdim ama simdi hep bi acelem var ...ellerime vucuduma yuzume dokunuyorum bu sicak beden birgun buz gibi cenaze mi olucak diyorum ..kendimi ölü gibi hissediyorum...şuan icimde firtinalar kopuyor 10 isi birden yapasim var dunyayi gezesim var...evde durdukca vakit kaybettigimi dusunuyorum...esim bazen isten geliyo napiyosun canim dediginde napim bu salonda ölümu bekliyorum bak birgunumuz daha gecti diyorum...eskiden evde durmaya bayilan ben simdi sabah kizimla kalkiuoruz kahvaltiyi yapiyoruz mutfagi yatagimi topluyorum dogruuuu carsiya..evlere sigamiyorum ...ben napicam.bu duyguyla.nasil baş edicem..psikolog demeyin ilac kullananamm sadece konusarak seanslarada gidemem hic maddi durum yok ..nasil yenmeliyim bu ölum duygusunu...
iyi geldi bu dediklerin canim bi bilimsel aciklamasi varsa iyi hissettim.kendimi simdi...biseyler yapamamak uretememk ten oluyor demekki ve kesinlikle dogru galiba yapmak istiyorum biseler esim engel oluuor yada cocuk.engeli var en buyk.etken23 -26 yas kadinlarin en zor yilaridir. Devamli bir tren kacacak hissi vardir. Duvarlar ustune gelir insanin. Hormonlarla ilgili bir sey bu. 28 yas sonrasi yumurta kalitesi degismeye basladigi icin olabilir. Ureme bazli oldugunu dusunuyorum. Tek caresi de bahsettigim gibi ogrenmek uretmek ve atilim yapmak her konuda.
Konuyla alakalı değil ama
Bu konuda ölüm, morg hikayesi anlatanlar olmuş ve kimse etkilenmemiş.
Ama az önce internette rastladığım ve beni çok etkileyen bi çocuğun intihar haberi ile ilgili konu açtığımda reklamcı, beyniyle düşünemeyen, aciz oldum ve konum kapatıldı herhangi bişey söylenmeden.
Bu nedir?Mune