Ben çalışmıyorum şu an evdeyim ama eşim temizlik yaptığımda eğer denk gelirse ve yardım talep edersem mutlaka yardımcı olur.
Mesela bugün pazar.Kalkmış kahvaltı hazırlamış kedinin kumunu temizlemiş ortalığı süpürmüş ben süpürge sesine uyandım saat 11 i geçmişti.
Kızımı beni kahvaltıya çağırması için yollamış bende kalkmak istemiyorum babana söyle yatağıma getirsin kahvaltımı dedim

Amann anne sende ya diyerek gitti babasına söyledi.Oda içerden seslendi baktım (hadi yavrum kalk bu kadar şeyi nasıl sığdırayım tepsiye) diye

Neyse bir zahmet kalkıp masaya oturdum.Tabiki biraz çemkirerek

bu saatte neden uyandırdın gibilerinden.Bişey demedi.Annesini çağırmış oda geldi hep birlikte yedik.masayı ben topladım ..çöp varmı atılacak dedi verdim çıktı gitti dolaşmaya.Akşam gelir.
Yani bu bir örnek sadece.Eşiniz size değer veriyorsa zaten yardımcı olur.Ama anladığım olay biraz güç savaşına dönmüş aranızda.Acaba üslubunuzdamı bir hata var.yani eşinize karşı nasıl davranmanız gerektiğini en iyi siz bilirsiniz onu en iyi tanıyan sizsiniz sonuçta.
Yani eşinize,aşkım ya şu dolabın üzerine uzanamadım boyum yeterli değil maalesef sana zahmet bezi sıkıp versem silebilirmisin ,gerçekten yardımına ihtiyacım var deyip bir öpücük kondursanız yanağına yinede yapmazmı ki?
Erkekler gerçekten egolarının okşanmasından büyük haz alırlar.Genelinin annelerine düşkünlüğüde bundandır.Anneleri oğullarını hep pohpohlar ve her istediklerini yaptırırlar.Biraz öyle olmak lazım bence.. Yani 18 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum.
En basit örnek kavanozu açabilmeme rağmen genellikle eşime götürür açtırırım sonrada (ay süpersin gücüne hayranım falan derim hep)
Yani uslüp oldukça önemli
Bu arada bu kısımları eşinize okutmayın lütfen