Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama günlerini değerlendirdinizmi bebeğimYumurtlamam üzerinden 8 gun gecti ve adetime 1 hafta var göğüslerim şişti bugün vucut sıcaklığım arttı ayda 1 kere yumurtlamam oluyo neden böyle oluyo anlamadim bebiste istiyoruz korunmuyoruz
Evet hem yumurtalama gününde yaptık hemde 5 gun öncesinden başladık gün asiri :)Yumurtlama günlerini değerlendirdinizmi bebeğim
O zaman süper olmuşEvet hem yumurtalama gününde yaptık hemde 5 gun öncesinden başladık gün asiri :)
EvetO zaman süper olmuşerken gebelik testi deneyebilrsin ama en garanti adet tarihin
Ben hemen hemen bir seneye yakın bekliyorum olsun diye ben ümidimi kesmiyorsam sen hiç kesmeEvetaslında pek umudum yok 3 aydır olmadı bu ayda pek ümitli değilim yinede pek
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız:)))Ben hemen hemen bir seneye yakın bekliyorum olsun diye ben ümidimi kesmiyorsam sen hiç kesme![]()
İnşallah canım benim 10 gün var daha geçmek bilmiyorrrİnşallah ikimizde güzel haberler alırız:)))
Sabret inşallah güzel sonuçlar alırsın :))) valla benim öyle bir yüzüm yaniyo ki şuan kıpkırmızı oldu yarın test yapsam 6 gün var çıkar mı acaba erken testte 3 gün önce kan testim negatif çıktı amaİnşallah canım benim 10 gün var daha geçmek bilmiyorrr![]()
Milletin adet tarihinde bile çıkmıyo kimi zaman sabretcez biraz daha ümidini yitirmeeSabret inşallah güzel sonuçlar alırsın :))) valla benim öyle bir yüzüm yaniyo ki şuan kıpkırmızı oldu yarın test yapsam 6 gün var çıkar mı acaba erken testte 3 gün önce kan testim negatif çıktı ama(( oyuzdej biraz umutsuzum
(
Haklısın bekleyelim sonra negatif çıkarsa daha kötü olurMilletin adet tarihinde bile çıkmıyo kimi zaman sabretcez biraz daha ümidini yitirmee![]()
Aynen üzülmeye değmez şimdidenHaklısın bekleyelim sonra negatif çıkarsa daha kötü olur![]()