Gebeliğe Hazırlık Bu belirtileri yasayan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yasemamas

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
99
30
18
33
18 mayıs yumurtlama tarihim. 18 ve 20 sını değerlendirdik. 26 sında erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Şuan sağ kasik ve bel agrisi aynı zamanda agizda metalik bi tat var. Test erken mi yaptım acaba yoksa bu belirtilerle gebelik olabilir mi. Bat 1 haziran

Tabiki çok erken yapmışsın canım. 11.günden sonra hatta 13.gun yap sonuç alırsın

Aaaa aynı durumdayız canım benimde 18 - 19 u yumurtlama aşırı kasık ağrım vardı hatta geçen kramp şeklinde girdi sağ kasığıma erken gebelik testi yaptım negatif çok erken yapmışsın dediler adetim de 2 haziranda adete 8 gün kala yapmıştım bugünde yumurta akı gibi jelimsi akıntım oldu 1 haziran da testi tekrar edecem ben inşallah vardır seninde benimde

Gerçekten nerdeyse tıpatıp aynıyız dün çok akintim oldu bembeyaz. 1 ya da 2 sinde adet olmazsam yapacağım testi

Bu arada dün aynı şekilde sağ kasik agrım oldu ve ağzımda sanki metal tadı var. Ama çok ümitlenmek istemiyorum ilk denememizdi bu ay genelde ilkinde olmuyor diyolar

Bu arada dün aynı şekilde sağ kasik agrım oldu ve ağzımda sanki metal tadı var. Ama çok ümitlenmek istemiyorum ilk denememizdi bu ay genelde ilkinde olmuyor diyolar
Aaa yeni evlimisin canım ben 2 yıldır istiyorum olmuyor bizim pko var bende başka sorunlar da var tabi belkide olur ilk aydan hamile kalan çok tanıdığım oldu Allah yeterki ol desin canım

2 buçuk yıllık evliyim ama korunuyoduk. Benim de pko lı arkadaşım var şu an 7 aylık ikizlere hamile
Ayy inşallah olur canım benim 2 yıldır bekliyorum hemde ilk evlendiğimiz aydan beri hayatımın en zor 2 yılını geçirdim inşallah bundan sonra sı güzel hayırlı haberler alırız mutlulukla geçer sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim

Inşallah ikimiz de hamileyizdir. Ben 2 sinde yapicam testi. Sabah ilk idrarla. Inşallah dayanabilirim belirtiler de insanı umutlandırıyor ama psikolojik de olabilir tabi. 7 aylık hamile olan arkadaşım öğrenmeden önce göğüs ucunda kararma olmuş mesela

Geçen ay çatlatma tedavisi gördüm ondan dı bütün belirtiler aşırı tepki verdi bide benim vücudum bu ay gitmedim kendiliğinden oluyor o yüzden umutluyum biraz canım iğnenin içinde beta hcg hormonu vardı hamileliğe dair bütün belirtileri yaşadım bu ayda aynı belirtiler var psikolojik olabilir inşallah vücudum geçen ayki belirtileri kopyala yapıştır yapmıyor dur

Valla bende de şuan sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı sanırım olmadı bu ay

Valla bende de şuan sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı sanırım olmadı bu ay
Aynı durum bendede var ikiniz gibiyim aynı 20 sinde yaptık dün kanamam oldu birz pembe o da bi kez devamı gelmedi bas dönmem mide bulantım oldu baş dönmem kolay kolay olmaz ama 5 inde adet günüm daha 5 gün var ama simde bendede brz adet gibi kaşık ağrısı var bakalım

Çok koruymuş ya adet olcam diye ödüm patliyo

Adet önceside bu belirtiler olabiliyo.1 sağlıklı 2 sağlıksız gebelik geçirdim hiç ayırt edici bir belirti yoktu hep adet olacakmisim gibiydi ama gecikti..yinede deniyoruz şuan bakalım 5 Haziran benimde ..erken gebelik testini tekrarlarsiniz belki sonuç alırsınız..

Adetim gecikmeden yapmamaya karar verdim canım çünkü hem hayal kırıklığı oluyo hem de adet gecikmesinden sonra garanti gibi oluyo

Adetim gecikmeden yapmamaya karar verdim canım çünkü hem hayal kırıklığı oluyo hem de adet gecikmesinden sonra garanti gibi oluyo
Aynen cnm bence hiç kasma kendini adet gününe kadar düşünme hiç nasipse olur değilse başka ay inşallah olur ..stres yaptıkça olmuyor çünkü ..mutlaka vardır zamanı öyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…