Tabiki çok erken yapmışsın canım. 11.günden sonra hatta 13.gun yap sonuç alırsın18 mayıs yumurtlama tarihim. 18 ve 20 sını değerlendirdik. 26 sında erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Şuan sağ kasik ve bel agrisi aynı zamanda agizda metalik bi tat var. Test erken mi yaptım acaba yoksa bu belirtilerle gebelik olabilir mi. Bat 1 haziran
18 inden sonraki 11.gun mu canimTabiki çok erken yapmışsın canım. 11.günden sonra hatta 13.gun yap sonuç alırsın
Aaaa aynı durumdayız canım benimde 18 - 19 u yumurtlama aşırı kasık ağrım vardı hatta geçen kramp şeklinde girdi sağ kasığıma erken gebelik testi yaptım negatif çok erken yapmışsın dediler adetim de 2 haziranda adete 8 gün kala yapmıştım bugünde yumurta akı gibi jelimsi akıntım oldu 1 haziran da testi tekrar edecem ben inşallah vardır seninde benimde18 mayıs yumurtlama tarihim. 18 ve 20 sını değerlendirdik. 26 sında erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Şuan sağ kasik ve bel agrisi aynı zamanda agizda metalik bi tat var. Test erken mi yaptım acaba yoksa bu belirtilerle gebelik olabilir mi. Bat 1 haziran
Gerçekten nerdeyse tıpatıp aynıyız dün çok akintim oldu bembeyaz. 1 ya da 2 sinde adet olmazsam yapacağım testiAaaa aynı durumdayız canım benimde 18 - 19 u yumurtlama aşırı kasık ağrım vardı hatta geçen kramp şeklinde girdi sağ kasığıma erken gebelik testi yaptım negatif çok erken yapmışsın dediler adetim de 2 haziranda adete 8 gün kala yapmıştım bugünde yumurta akı gibi jelimsi akıntım oldu 1 haziran da testi tekrar edecem ben inşallah vardır seninde benimde
Bu arada dün aynı şekilde sağ kasik agrım oldu ve ağzımda sanki metal tadı var. Ama çok ümitlenmek istemiyorum ilk denememizdi bu ay genelde ilkinde olmuyor diyolarAaaa aynı durumdayız canım benimde 18 - 19 u yumurtlama aşırı kasık ağrım vardı hatta geçen kramp şeklinde girdi sağ kasığıma erken gebelik testi yaptım negatif çok erken yapmışsın dediler adetim de 2 haziranda adete 8 gün kala yapmıştım bugünde yumurta akı gibi jelimsi akıntım oldu 1 haziran da testi tekrar edecem ben inşallah vardır seninde benimde
Aaa yeni evlimisin canım ben 2 yıldır istiyorum olmuyor bizim pko var bende başka sorunlar da var tabi belkide olur ilk aydan hamile kalan çok tanıdığım oldu Allah yeterki ol desin canımBu arada dün aynı şekilde sağ kasik agrım oldu ve ağzımda sanki metal tadı var. Ama çok ümitlenmek istemiyorum ilk denememizdi bu ay genelde ilkinde olmuyor diyolar
2 buçuk yıllık evliyim ama korunuyoduk. Benim de pko lı arkadaşım var şu an 7 aylık ikizlere hamileAaa yeni evlimisin canım ben 2 yıldır istiyorum olmuyor bizim pko var bende başka sorunlar da var tabi belkide olur ilk aydan hamile kalan çok tanıdığım oldu Allah yeterki ol desin canım
Ayy inşallah olur canım benim 2 yıldır bekliyorum hemde ilk evlendiğimiz aydan beri hayatımın en zor 2 yılını geçirdim inşallah bundan sonra sı güzel hayırlı haberler alırız mutlulukla geçer sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim2 buçuk yıllık evliyim ama korunuyoduk. Benim de pko lı arkadaşım var şu an 7 aylık ikizlere hamile
Inşallah ikimiz de hamileyizdir.Ayy inşallah olur canım benim 2 yıldır bekliyorum hemde ilk evlendiğimiz aydan beri hayatımın en zor 2 yılını geçirdim inşallah bundan sonra sı güzel hayırlı haberler alırız mutlulukla geçer sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim
Geçen ay çatlatma tedavisi gördüm ondan dı bütün belirtiler aşırı tepki verdi bide benim vücudum bu ay gitmedim kendiliğinden oluyor o yüzden umutluyum biraz canım iğnenin içinde beta hcg hormonu vardı hamileliğe dair bütün belirtileri yaşadım bu ayda aynı belirtiler var psikolojik olabilir inşallah vücudum geçen ayki belirtileri kopyala yapıştır yapmıyor durInşallah ikimiz de hamileyizdir.Ben 2 sinde yapicam testi. Sabah ilk idrarla. Inşallah dayanabilirim belirtiler de insanı umutlandırıyor ama psikolojik de olabilir tabi. 7 aylık hamile olan arkadaşım öğrenmeden önce göğüs ucunda kararma olmuş mesela
Yumurtlama gününü yani 18 ini 1.gun olarak sayacaksn 11.gun test yapabilirsn18 inden sonraki 11.gun mu canimY
Valla bende de şuan sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı sanırım olmadı bu ayGeçen ay çatlatma tedavisi gördüm ondan dı bütün belirtiler aşırı tepki verdi bide benim vücudum bu ay gitmedim kendiliğinden oluyor o yüzden umutluyum biraz canım iğnenin içinde beta hcg hormonu vardı hamileliğe dair bütün belirtileri yaşadım bu ayda aynı belirtiler var psikolojik olabilir inşallah vücudum geçen ayki belirtileri kopyala yapıştır yapmıyor dur
Benimde çok umudum yok canım bu aydan hayırlısı ne diyimValla bende de şuan sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı sanırım olmadı bu ay
Olmadıysa doğru zaman değildir demek kiBenimde çok umudum yok canım bu aydan hayırlısı ne diyim
Aynı durum bendede var ikiniz gibiyim aynı 20 sinde yaptık dün kanamam oldu birz pembe o da bi kez devamı gelmedi bas dönmem mide bulantım oldu baş dönmem kolay kolay olmaz ama 5 inde adet günüm daha 5 gün var ama simde bendede brz adet gibi kaşık ağrısı var bakalımValla bende de şuan sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı sanırım olmadı bu ay
Çok koruymuş ya adet olcam diye ödüm patliyoAynı durum bendede var ikiniz gibiyim aynı 20 sinde yaptık dün kanamam oldu birz pembe o da bi kez devamı gelmedi bas dönmem mide bulantım oldu baş dönmem kolay kolay olmaz ama 5 inde adet günüm daha 5 gün var ama simde bendede brz adet gibi kaşık ağrısı var bakalım
Adet önceside bu belirtiler olabiliyo.1 sağlıklı 2 sağlıksız gebelik geçirdim hiç ayırt edici bir belirti yoktu hep adet olacakmisim gibiydi ama gecikti..yinede deniyoruz şuan bakalım 5 Haziran benimde ..erken gebelik testini tekrarlarsiniz belki sonuç alırsınız..18 mayıs yumurtlama tarihim. 18 ve 20 sını değerlendirdik. 26 sında erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Şuan sağ kasik ve bel agrisi aynı zamanda agizda metalik bi tat var. Test erken mi yaptım acaba yoksa bu belirtilerle gebelik olabilir mi. Bat 1 haziran
Adetim gecikmeden yapmamaya karar verdim canım çünkü hem hayal kırıklığı oluyo hem de adet gecikmesinden sonra garanti gibi oluyoAdet önceside bu belirtiler olabiliyo.1 sağlıklı 2 sağlıksız gebelik geçirdim hiç ayırt edici bir belirti yoktu hep adet olacakmisim gibiydi ama gecikti..yinede deniyoruz şuan bakalım 5 Haziran benimde ..erken gebelik testini tekrarlarsiniz belki sonuç alırsınız..
Aynen cnm bence hiç kasma kendini adet gününe kadar düşünme hiç nasipse olur değilse başka ay inşallah olur ..stres yaptıkça olmuyor çünkü ..mutlaka vardır zamanı öyle dusunAdetim gecikmeden yapmamaya karar verdim canım çünkü hem hayal kırıklığı oluyo hem de adet gecikmesinden sonra garanti gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?