Bu belirtilerle hamile kalan var mı? :(

derindeniz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2021
6
1
1
29
Hanımlar merhabalar. Eşimle korumasız ilişki yaşadık 4 kere anca adet günümden iki gün önce hafif bir kanama ertesi gün normalinden aşırı kanamam oldu. bugün 6. Günüm Ama koku hassasiyetim var kahvaltıda meyve suyu içemedim koktuğu için. Hergün şiddetli baş ağrısı çekiyorum ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum hep halsizim. Mide bulantısıda yaşıyorum. Sigara kullanıyorum ama sigaradan şu anda tiksinme yaşıyorum. Bütün yorumları okuyorum hamileyken adet görenler varmış yine bir umut acaba mı diyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz bütün bu belirtiler. Kan testi yaptırmaktan çok korkuyorum hüsran yaşamak istemiyorum :(

Hanımlar merhabalar. Eşimle korumasız ilişki yaşadık 4 kere anca adet günümden iki gün önce hafif bir kanama ertesi gün normalinden aşırı kanamam oldu. bugün 6. Günüm Ama koku hassasiyetim var kahvaltıda meyve suyu içemedim koktuğu için. Hergün şiddetli baş ağrısı çekiyorum ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum hep halsizim. Mide bulantısıda yaşıyorum. Sigara kullanıyorum ama sigaradan şu anda tiksinme yaşıyorum. Bütün yorumları okuyorum hamileyken adet görenler varmış yine bir umut acaba mı diyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz bütün bu belirtiler. Kan testi yaptırmaktan çok korkuyorum hüsran yaşamak istemiyorum :KK43:
Açıkçası bilemiyorum. Ama inşallah vardır bebişin 👶🏻 Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi..🥰

Hanımlar merhabalar. Eşimle korumasız ilişki yaşadık 4 kere anca adet günümden iki gün önce hafif bir kanama ertesi gün normalinden aşırı kanamam oldu. bugün 6. Günüm Ama koku hassasiyetim var kahvaltıda meyve suyu içemedim koktuğu için. Hergün şiddetli baş ağrısı çekiyorum ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum hep halsizim. Mide bulantısıda yaşıyorum. Sigara kullanıyorum ama sigaradan şu anda tiksinme yaşıyorum. Bütün yorumları okuyorum hamileyken adet görenler varmış yine bir umut acaba mı diyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz bütün bu belirtiler. Kan testi yaptırmaktan çok korkuyorum hüsran yaşamak istemiyorum :(
Merhaba. Ayni seyleri yasiyorum test yaptınız mi ?

Gebelikte adet olmaz ben hiç duymadım bensizin dediğiniz belki yerleşme kanamasıdir ama oda bir yada iki gün hafif hafif aralıklarla olur fazla da uzun sürmez ..siz anlattığıza göre adet gormussunuz.belirtiler psikolojik olabilir bana göre ..

Hanımlar merhabalar. Eşimle korumasız ilişki yaşadık 4 kere anca adet günümden iki gün önce hafif bir kanama ertesi gün normalinden aşırı kanamam oldu. bugün 6. Günüm Ama koku hassasiyetim var kahvaltıda meyve suyu içemedim koktuğu için. Hergün şiddetli baş ağrısı çekiyorum ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum hep halsizim. Mide bulantısıda yaşıyorum. Sigara kullanıyorum ama sigaradan şu anda tiksinme yaşıyorum. Bütün yorumları okuyorum hamileyken adet görenler varmış yine bir umut acaba mı diyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz bütün bu belirtiler. Kan testi yaptırmaktan çok

Hanımlar merhabalar. Eşimle korumasız ilişki yaşadık 4 kere anca adet günümden iki gün önce hafif bir kanama ertesi gün normalinden aşırı kanamam oldu. bugün 6. Günüm Ama koku hassasiyetim var kahvaltıda meyve suyu içemedim koktuğu için. Hergün şiddetli baş ağrısı çekiyorum ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum hep halsizim. Mide bulantısıda yaşıyorum. Sigara kullanıyorum ama sigaradan şu anda tiksinme yaşıyorum. Bütün yorumları okuyorum hamileyken adet görenler varmış yine bir umut acaba mı diyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz bütün bu belirtiler. Kan testi yaptırmaktan çok korkuyorum hüsran yaşamak istemiyorum :KK43:
Sen bildiğin adet olmuşsun gebeyken kanama olmaz yerleşme kanaması da o kadar azdır ki çoğu kişi farketmez mesela ben hiç farketmedim 1 aylık hamileyim saydığın belirtilerde büyük ihtimalle psikolojik

Back
X