kayınvaliden yeni vefat etmiş zaten eşinin ve ailesinin acısı daha taze bu konuları hiç açma bence.kadın hemen bozdurmuş ama bak görüyorsun ölümlü dünya ne ona ne sana ne bi başkasına kalmayacak dünya malı sonuçta.boşverr başını sokacak bi evin var yeni evlisin bu güzel zamanların tadını çıkart canım..
ev kayinvalidenizinse ve vefat ettiyse zaten o evin bir kisim hissesi esinize miras yoluyla kalmis oluyor. kayinpederiniz evi kendi uzerine geciremez, o ev artik kayinpederiniz, esiniz ve varsa kardeslerine ait. eger satis yapilacaksa hepsiin imzasina ya da vekaletine gerek var.
ay ınanmıyorum ya nasıl sana danışmadan bozdurabılır. benım aklım almıyor bana yapılsa dunya malı dıye duşunmem ortalığı ayağa kaldırırdım. onlar sızın daha doğrusu senın hakkındı. yasada boyle der takılar kadınındır.çok yazık olmuş. sessız bulmuşlar arkadşım senı
dunya malı için lütfen huzurnuzu bozmayın..veren siz oldunuz rabbim daha çok verecektir..aptal saf siz değilsiniz..merhametlisiniz..lütfen ama lütfen canınızı sıkmayın...başka bi kapı açılıp çok daha güzel evler alacaksınız belkide..boşverin.
Evin tapusunu vereceklerse bozulan takılar problem değil..
hayır kp de ölünceye kadar vermeyecekmiş.ev kv üstüneydi şimdi kendi üstüne alacakmış.ilerleyen zamanda da satabilir her an.
şaka gibi yaaa
madem evı satıo o sattıgı parayla altınlarını alsın bı zahmet.
dunya malı dunyada kalıo tamam da sadece senın degıl oğlununda paralarını yemıs oluo beyefendi.
kocanla konus uygun bı vakıtte, böyle böyle seyler duydum, bunlar bunlar da var babanın kafasında, enayı yerınde konmak ıstemıorum boyle olmaz de. ya versın paranızı yada evı ustunuze yapsın.
sendekı de saflık ne verırsın altınlarını yahu.
kuzu kuzu her dedıklerını yapıosunuz eslerınızın ailesının sonra pişman oluosunuz.
onlar sana hedıye gelmiş. hey allahım yaaa
İlginç eşinde hiç bişey demiyo mu ?
Yani ben öz babama bu koşulla takılarımı vermem
Babamın ya da annemin üstüne olan bir ev, Allah korusun onlara bir şey olursa tüm kardeşler hak iddia edebilir çünkü..
o güveniyor babasına.hemen hemen hergün bu evi bizden alıp evden kovacağını bu planlarını anlatıyorum.ama o babasının o anki düşünceleriyle söylediğini her söylediğine takılmamam gerektiğini söylüyor.bu söylediklerini yaparsa yani bizi evden atarsa benim takılarımı yıllarca çalışıp bütün maaşını onlara verdiği zamanlardan bile hesaplayıp bize bu parayı ver hemen çıkalım diyecekmiş ama hala güvenmesi tuhaf geliyo.
merhaba kızlar.kısaca konuyu anlatayım.biz 3-4 ay önce evlendik.düğün takılarımızın üstüne biraz kredi çekip kendi evimizi alacaktık.eşimin ailesinin farklı engellemeleri ve önerileri ile onlar başka bi eve geçip evlerini bize verdiler.ama daaha düğün gecemde sadece kendi ailemin taktıklarının dışındakileri aldılar.bozdurup yeni geçtikleri evin borcunu kapatabilmek için.ama bize verdikleri ev hala onların.o da problem değil ama şimdi herkesin bu kız da ne safmış dediklerini duyuyorum.ama bu ben değilim.sadece eşimle gerek nişanlıyken gerekse daha önceki dönemde yaşadıklarımızdan sonra takılardan daha kıymetli şeyler olduğunu gördüm o yüzden de pek umursamadım.ama şimdi hem aptal yerine konulmaktan hem de her an bu evden çıkarılma ihtimaliyle beklemekten sıkıldım.bi fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?