Bu beni kötü mü yapar?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Herkese merhaba. Ben kv nin karşı binasında oturuyorum. Öncelikle biliyorum bu virüste, birbirimize gidip gelmemeliyiz. Bugün, kv lere gittik, kv tek değil kızı eşi vs. var, bide iki torunu, biri ikinci sınıfa, diğeri, üçüncü sınıfa gitmekte. Bu iki kız tutturmuş, amca sizde kalıcaz diye, yok ikinizin arasında yatıcam falan. Kv lerdeyiz, tutturdular size gelicez diye, ben de hiç bir şekilde gelin falan demedim, istemiyorum çünkü, yakınız üstelik. Kvnin de gönlü vardı, ısrar etsem gelirdi. Sonra bir şekilde gelmediler. Ben şuam vicdan yaptım ama bir yandan da, doğru yaptığımı düşünüyorum. Bu iki kızın annesi babası, rahatları için kızları, gönderiyolar ben mecbur muyum. Yorumlarınızı bekliyoruö

Ikinizin arasinda yatacağım derken anne babası bi şey demiyor mu ya çok hayret verici.

Ben de istemem şahsen. Bu beni kötü yapmaz. Aklı selim bir insan yapar.

Ama burda sizi dekapitasyon yöntemi ile idam edebilir çocuk odakli yaşayan bazi arkadaşlar.

Ayrıca evet gidip gelmeleri bi durdurun. Cünkü bizler evdeyiz. Hakkımıza giriyorsunuz.

Ben çocuğumu kimsenin yatağına yatırmam kimseninde kızıma böyle muamelesini reva görmem
Ne anneler var yahu ismi anne
Ne münasebet canım ne işi var başkasın yatağında amcası dahi olsa
Burda sizin isteyip istememenizden ziyade küçük kızın düştüğü durum daha önemli

Evli olan görümcem ablam gibidir, oğlunu da canıma katasım gelir öyle çok severim. Ama alıpta aramda yatırmam katiyen. Doğru bulmuyorum.. Şu virüs sırasında zaten komple evime gelmesini istemem kimsenin.

Herkese merhaba. Ben kv nin karşı binasında oturuyorum. Öncelikle biliyorum bu virüste, birbirimize gidip gelmemeliyiz. Bugün, kv lere gittik, kv tek değil kızı eşi vs. var, bide iki torunu, biri ikinci sınıfa, diğeri, üçüncü sınıfa gitmekte. Bu iki kız tutturmuş, amca sizde kalıcaz diye, yok ikinizin arasında yatıcam falan. Kv lerdeyiz, tutturdular size gelicez diye, ben de hiç bir şekilde gelin falan demedim, istemiyorum çünkü, yakınız üstelik. Kvnin de gönlü vardı, ısrar etsem gelirdi. Sonra bir şekilde gelmediler. Ben şuam vicdan yaptım ama bir yandan da, doğru yaptığımı düşünüyorum. Bu iki kızın annesi babası, rahatları için kızları, gönderiyolar ben mecbur muyum. Yorumlarınızı bekliyoruö
Çok saçma ya bu muhabbetler .Ben nefret edıorum.Herkes evıne yakışır.Iyı yapmışınız.

Vallaha sizi ıyı ınsan yapar.Ne gerek var bacım.Çok ıyı çokta guzel yapmışınız.Elınıze agzınıza saglık.

Baskasinin cocugunun sorumlulugunu asla almayin. Allah korusun baslarina birsry gelse sizden bilirler.

millet ne der milleti memnun edelim diye diye istemedigimiz seyleri yapip duruyoruz su hayatta.

istememissiniz.. bitmis.. bu kadar.. vicdana da gerek yok.. sorumluluk alacaksiniz, virus var zaten herkes evde oturmali ne misafirlik zamani ne yatili kalma zamani. annesi akillarina sokmus bile olabilir. cocuklar evde avutmak zor oluyor, bilincli anne olup ogretici aktiviteler yaptirmali.. oyle degilse derdi basindan biraz aralamak olabilir cocuklari..

Doğru olanı yaptınız. Ve yapmaya devam edin

Back
X