Bu beni kötü mü yapar?

Sana özelden yazdım . Sakın müsaade etme . Önünü alamazsın. Karı koca gece başbaşa çocuksuz olmak için romantik geceler geçirmek için bile çocuk göndermeye bayılıyorlar. Buna bir kere alisirlarsa hep çocuklarının gelmesini isterler. Herkesin canına minnet ama herkesin çocuğu yanina yakisir

Size gelmek istemesinin nedeni ne, kuzeni vardir oynar. Bizde kaldık dayımızin,halamizin evinde. Ama hiç aralarında yatmak aklımıza gelmedi. Üstelik kuzenim olmasa kalmazdim.
Tabiki virüsü de unutmayalım.

esimin yegeninin herhangi bir cocuk olmadigi icin alirdim kalmak isterlerse sikinti yapmam tabi arada yatma olayi olmaz ama cocuk bu oyle der istedi diye olacak hali yok ailesi rahatligi icin gonderiyor olabilirde neticede esinizinde yegenleri vakit gecirmeleri gerekir

Bence iyi yapmışsınız tavrımız hep net olsun hadi aldınız birde aranızdami yatacak daha neler benim kızlar büyüsün böyle bir istekte bulunsun çok kızarım

Hiç sevmem yatılı misafir zorunlu olmadıkça. Gereksiz buluyorum oldu ki geldiler cok ilgilenmeyin sıkılıp gitsinler başkalarının üstlerine cocuk atcaklarsa niye doğuruyorlar. Bunun birde kaynanasına yakın oturup cocugunu kaynanaya baktıran cocuk büyüyünce de kaynanadan uzağa taşınan versiyonları var. bazen kaynanasına cocugu kitleyenlere özenmiyor değilim ama sonra geçiyor o heves allahtan 🤣🤣uzakta oturmak cok iyi Birde siz yakın oturuyormuşsunuz ne gereksiz bir eylem kalmak istemeleri.

Vicdan yapacak bir şey yok, Aç değiller açıkta değiller. Bu içinde bulunduğumuz koşullarda ne ben kimselere gidiyorum ne de eve kimseyi kabul ediyorum. Komşularımla bile görüşmüyorum, alınan alınsın, biraz anlayışlı olmak lazım.

Çocukken annem yanlız uyuduğu zamanlarda bile yanında yatırmazdı beni.Yatağın var beni darlama diye:KK48: Millet akraba dahi olsa iyi yolluyor çocuğunu.Sizde iyi ki gel falan dememişsiniz.Alışırsa önünü alamazdınız.

Herkese merhaba. Ben kv nin karşı binasında oturuyorum. Öncelikle biliyorum bu virüste, birbirimize gidip gelmemeliyiz. Bugün, kv lere gittik, kv tek değil kızı eşi vs. var, bide iki torunu, biri ikinci sınıfa, diğeri, üçüncü sınıfa gitmekte. Bu iki kız tutturmuş, amca sizde kalıcaz diye, yok ikinizin arasında yatıcam falan. Kv lerdeyiz, tutturdular size gelicez diye, ben de hiç bir şekilde gelin falan demedim, istemiyorum çünkü, yakınız üstelik. Kvnin de gönlü vardı, ısrar etsem gelirdi. Sonra bir şekilde gelmediler. Ben şuam vicdan yaptım ama bir yandan da, doğru yaptığımı düşünüyorum. Bu iki kızın annesi babası, rahatları için kızları, gönderiyolar ben mecbur muyum. Yorumlarınızı bekliyoruö
Küçük çocuklarını, bu hastalık ortamında bir yere gönderebilen aileye şaşırdım🤪
Siz kabul etmemekle mantıklı olanı yapmışsınız 👍

Back
X