BU BENİ SEVMİYORUM

Sel4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
13
11
3
38
Arkadaşlar size bir sorum daha olcak yüzünüzde hic ben aldirdiniz mi? Aldirdiysaniz nasil oldu..?bazilarinda tekrar ben çikmiş diye duydum..ne kadar dogru...

Tanıdığım aldırdı, çıkmadı.

Ben çok mu büyük? Hani bazıları et beni oluyor ve çok dikkat çekici oluyor. Öyle mi sizinki?

Arkadaşlar size bir sorum daha olcak yüzünüzde hic ben aldirdiniz mi? Aldirdiysaniz nasil oldu..?bazilarinda tekrar ben çikmiş diye duydum..ne kadar dogru...
aldırılan benler kansere çeviriyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Annemde et ben vardi aldirdi. Zaten doktorlar patolojiye gonderiyor kanser hucresi var mi yok mu diye. Sukur annemde bir sorun olmadi tekrarda cikmadi. Cok rahatsizsan git bir doktora danis cok buyuk bir operasyon da degil ayrica.

Et beni değil kızlar aslinda çok büyükte değil ama biraz çikik..iz filan kaldi mi peki

Annemde et ben vardi aldirdi. Zaten doktorlar patolojiye gonderiyor kanser hucresi var mi yok mu diye. Sukur annemde bir sorun olmadi tekrarda cikmadi. Cok rahatsizsan git bir doktora danis cok buyuk bir operasyon da degil ayrica.
Tskederim cvp için peki iz kaldimi ?

Tanıdığım aldırdı, çıkmadı.

Ben çok mu büyük? Hani bazıları et beni oluyor ve çok dikkat çekici oluyor. Öyle mi sizinki?
Et beni değil cnm..çok büyük te degil ama sevmiyorum görüntüsünü iz filan kaldimi

Cok hafif bir iz var ama bilmyen farketmez ben bildigim icin yerini dikkatli bakinca goruyorum. Tabi buyuklugu ile ilgilidir kesin anneminki baya buyuktu ve yam dudaginin ust kosesindeydi. Seninki kucukse belki hic iz kalmaz.

Cok hafif bir iz var ama bilmyen farketmez ben bildigim icin yerini dikkatli bakinca goruyorum. Tabi buyuklugu ile ilgilidir kesin anneminki baya buyuktu ve yam dudaginin ust kosesindeydi. Seninki kucukse belki hic iz kalmaz.
Tskederim sanirim bu hafta aldiracam..

Ben 11 yaşımdayken koca bir et beni aldırmıştım yüzümden. Kökü kendisinden daha büyük çıktı demişti doktor :) Hiçbir şey olmadı. Geri çıkmadı. İzi de bilmeyen anlamaz.

abim aldırdı farklı bir yerinde ben çıktı daha sonra.

nerenizde ben?
rahatsız edici mi gerçekten edici değilse bence hiç dokunmayın :)
tanıdıgımız yaptırdı iz değil fakat hafif çukurumsu duruyor. çok hafif kapanır mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…