Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nurdegilnurella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-3
Puanlar
28
Biz ayrı şehirlerde olduğumuz icin sevgilimde işte oldugu icin kaynana kayinpeder ikisi gitmis kuyumcuya benim istediğim modeli degilde hic deseni olmayan dumduz bir bilrzik almışlar alinca bana da demediler bu modeli aldık diye almaya gittiklerini dediler ama ne aldığını demediler sonra sordum sevgilime bana gösterdi sinir oldım niye almadin diye neymis onu alırsa 50 bin iscilik verirmiş bosuna gitcekmis almamış para zod kazaniliyomus falan. Ben aileme demedim bile onlar kendi aldı diye ailem duysa buraya gelip almaları lazim der kizar hatta ustune üstlük gitmişler bide benim.dexigim modeli bile almamışlar napmaliuim sizce hakli degil miyim?

Değilsin. Hediye olarak takacaklari bilezigi niye size sorsunlar. Set alacak olsalar hadi neyse sorsunlar setler bozdurulmaz iscilik kaybettiginden gelinin istegine gore alinir genelde ama bilezik neden sorsun onu size maddi destek amacli aliyor zaten ? Istersen sen dugunden sonra bozdur iscilikli bir suru bilezik al

Biz ayrı şehirlerde olduğumuz icin sevgilimde işte oldugu icin kaynana kayinpeder ikisi gitmis kuyumcuya benim istediğim modeli degilde hic deseni olmayan dumduz bir bilrzik almışlar alinca bana da demediler bu modeli aldık diye almaya gittiklerini dediler ama ne aldığını demediler sonra sordum sevgilime bana gösterdi sinir oldım niye almadin diye neymis onu alırsa 50 bin iscilik verirmiş bosuna gitcekmis almamış para zod kazaniliyomus falan. Ben aileme demedim bile onlar kendi aldı diye ailem duysa buraya gelip almaları lazim der kizar hatta ustune üstlük gitmişler bide benim.dexigim modeli bile almamışlar napmaliuim sizce hakli degil miyim?
En azından “kızım senin istediğin model 50 bin işçilik koyuyor,bizi zorlar” diye bildiride bulunmaları gerekirdi bence. Karşılıklı anlayış gösterilirdi diye düşünüyorum. Gösterir miydiniz ? Yoksa daha önce de benzer sorunlar oldu da o yüzden mi size sormadılar.

Yani genelde böyle olmadığını, gelinin kendisinin seçtiğini biliyorum ama, aslında böyle bir zorunlulukları yok ki. Adı üstünde, hediye. 50 bin işçilik fazla gelmiş, almamışlar. Ben çok haklı bulduğumu söyleyemeyeceğim

Yani genelde böyle olmadığını, gelinin kendisinin seçtiğini biliyorum ama, aslında böyle bir zorunlulukları yok ki. Adı üstünde, hediye. 50 bin işçilik fazla gelmiş, almamışlar. Ben çok haklı bulduğumu söyleyemeyeceğim sizi.
Bizim burda gelin kendi seçiyor modeli. Ben ona gösterdim bide istedigim modeli o zaman bisey demedi bana demeden dumduz bi model almışlar gorunce sinir oldum ailem duysa gercekten buyuk sorun cikar. Bide babamda bana bi tane bilezik aldi ben onlardan isteyeceğim bilezigi aldırdım hatta babama da takım olmasi icin.

Devir idare devri bende çok hak veremedim. Ancak durumları iyiyse ve size almamislarsa o zaman haklisiniz
Benim ailem anlayisli karşılamayack bu konuda kafalarına gkre gidip aldılar bide dumduz desensiz ben kimsede görmedim ohle bilezik. Ailemle onun arasında kalacağım yaşadığım stres yetti gercejgen bıktım ben de

Bizim burda gelin kendi seçiyor modeli. Ben ona gösterdim bide istedigim modeli o zaman bisey demedi bana demeden dumduz bi model almışlar gorunce sinir oldum ailem duysa gercekten buyuk sorun cikar. Bide babamda bana bi tane bilezik aldi ben onlardan isteyeceğim bilezigi aldırdım hatta babama da takım olmasi icin.
Siz modeli gösterdiğnizde fiyatı biliyorlar mıydı? İki model arasında, işçilik dışında da fiyat farkı var mı? (Ki yoksa bile 50 bin de bütçeleri için fazla gelmiş olabilir) Ailenizin sorun çıkartabileceği bir durum da yok. "Nasıl kızımın istediği bileziği almazsın, bizim yaşadığımız şehre de gelmediniz" mi diyecekler? Anlattıklarınız çok maddiyata dayalı.

daha evlenmemissin bile "kaynana kayinpeder" ne alaka? mustakbel demelisin bu gidisle zaten zor bi yolculuk bekliyor malum aileyi bu konu nasil problen olabilir ki cok komik

Değilsin. Hediye olarak takacaklari bilezigi niye size sorsunlar. Set alacak olsalar hadi neyse sorsunlar setler bozdurulmaz iscilik kaybettiginden gelinin istegine gore alinir genelde ama bilezik neden sorsun onu size maddi destek amacli aliyor zaten ? Istersen sen dugunden sonra bozdur iscilikli bir suru bilezik al
Her yerde farklı mi bilmiyorum ama bizim burda butun takıları gelin kendi seciyor ben ona istedigim modeli de gösterdim kendi de biliyor ne istediğimi alirken gitmis kafalarına gore almışlar demedi bile bunu aldılar diye

Allah Allah baban nasıl büyük bir sorun çıkarır çok merak ettim cidden bak bak

Klasik ajda burma şanel vs bunların hepsi işçiliksiz zaten almada da bozdurmada da işçilik yok hyr var zekiler gelmeden söyleyeyim kuyum sektöründe de çalıştım bence senden gram saklıyorlar

Hic sorulmadı bile kafalarına gore almışlar dumduz hic deseni bile yok. Bizim burda gelin kendj seçiyor bilezigi
Onların orada öyle değildir belki 🙄 ayrıca bütçeleri ona yetmiş olabilir büyütmeye gerek yok dediğim gibi düğünden sonra farkı verip istediğiniz modeli alırsınız

Kesinlikle sonuna kadar haksızsın, hem de haphaksız... Daha sevgiliyken altın konuşmak bile ayıp. Bu zamanın kızları Goblin gibi altın da altın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X