- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
M meredithgrey hangimiz her konuda eşlerimizle 4/4’lük uyumluyuz ki?
Senin sevdiğin ama eşinin hoşlanmadığı bir şey yok mu? Bu eşini uyumsuz mu yapıyor?
Motoru severim eskiden deneyimlemişliğim de var fakat sevmeyene korkana da uyumsuzsun diyemem çünkü çoğumuzun sevmediği ya da korktuğu şeyler vardır mutlaka.
Yalnız madem ehliyetin var araba kullanmayı öğrenmelisin, belki araba kullanmak korkularını yenmene de yardımcı olur.
İstanbul’da şoförlük kolay değil hak veriyorum ama Allah canınıza sağlık versin, onun dışında ufak tefek kazalar gözünü korkutup araba kullanmaktan soğutmasın seni, araba kullanmaya yeniden başla, motora hepten soğuk değilsin o zaman, sadece tedirgin oluyorsun belki de, bir ara yine şehiriçi minik turlar yap eşinle, kendini bir yokla yaşadığın korku ve sevmemezlik mi yoksa 2 teker üstü şeytan arabası önyargısı mıHaklısın müdirem araba konusunda öğrensem çok iyi olacak, bir kaç ufak kaza yaşadık iyice çektim kendimi öyle olunca. Zaten İstanbul trafiğinde insanlar yamyam gibiMotora gelince bir kaç kez bindim ve bindiğimde de üstünde panik atak geçirmedim, eşimi darlamadım hatta hoşuma bile gitti hız yapmak ama uzun yolda gözüm yemiyor ne yalan söliyim
Kendini biraz rahat bırak, hayat akışında gidiyor, kusurumuz bu olsun be canCanımmmm, senin gibi kalbi güzel bir kadının takdirini kazanmak ne güzelÇok teşekkür ederim güzel düşüncen için. Ayrı hobilerimiz var, ben asla yapış yapış olmayı sevmem zaten eşimi de kısıtlamam o konuda ama gene de acaba adamın hevesine ortak olmuyor muyum diye bir geliyorlar arada
Günaydın, herkese keyifli günler dilerim.
Eşimin motor kullanma ehliyet de var ve evlendiğimizden beri istiyordu ama ben olmaz diyordum hep. Sonra bu kış hem pandemi, hem evden çalışma derken çok bunaldı ve bir motor aldı kendisine, tabii tüm ekipmanlarıyla birlikte. Ben de yorum yapma hakkı görmedim kendimde neticede koskoca adam. Ama arkadaşlar ben motor sevmiyorum, korkuyorum, rahat edemiyorum vs vs.
Bir kaç kez denedim 20 km’ye kadar gittik İstanbul içi, şehir dışı gezilere yalnız gitti. Ama sorun şu ki motor grupları çok aktif ve buluşmalar eşli de olabiliyor. Bu arada eşli ve çocuklu olanlar araçla da gidebiliyor buluşmalara ve biz de sanırım bugün öyle yapacağız çünkü korkuyorum.
Arkadaşlarım ne olur binsen diyor ama bilmiyorum bu ha deyince sevilebilecek bir şey mi? Korkuyorsan korkuyorsundur yani bilemiyorum. Mental olarak zaten iyi değilim bir de eşime destek değil köstek mi oluyorum, hobilerine saygı duymuyorum paranoyası da başladı.
Uyumsuz bir kadın mıyım ben? Eşimi hiç kısıtlamadım karışmadım istediği geziye gitti ama ortak yani eşli gezilerde yalnız kalsın da istemiyorum. Canımı sıkıyorum şu an.
uyumsuz degilsin, ben de motora karsiyim. doktorlar bunlara yuruyen organ bagisi diyor bazi yerlerde.Günaydın, herkese keyifli günler dilerim.
Eşimin motor kullanma ehliyet de var ve evlendiğimizden beri istiyordu ama ben olmaz diyordum hep. Sonra bu kış hem pandemi, hem evden çalışma derken çok bunaldı ve bir motor aldı kendisine, tabii tüm ekipmanlarıyla birlikte. Ben de yorum yapma hakkı görmedim kendimde neticede koskoca adam. Ama arkadaşlar ben motor sevmiyorum, korkuyorum, rahat edemiyorum vs vs.
Bir kaç kez denedim 20 km’ye kadar gittik İstanbul içi, şehir dışı gezilere yalnız gitti. Ama sorun şu ki motor grupları çok aktif ve buluşmalar eşli de olabiliyor. Bu arada eşli ve çocuklu olanlar araçla da gidebiliyor buluşmalara ve biz de sanırım bugün öyle yapacağız çünkü korkuyorum.
Arkadaşlarım ne olur binsen diyor ama bilmiyorum bu ha deyince sevilebilecek bir şey mi? Korkuyorsan korkuyorsundur yani bilemiyorum. Mental olarak zaten iyi değilim bir de eşime destek değil köstek mi oluyorum, hobilerine saygı duymuyorum paranoyası da başladı.
Uyumsuz bir kadın mıyım ben? Eşimi hiç kısıtlamadım karışmadım istediği geziye gitti ama ortak yani eşli gezilerde yalnız kalsın da istemiyorum. Canımı sıkıyorum şu an.
benim de regl olmadan migrenim tutar. su an öyleyim hatta.Öyle olacak bugün malesef, aslımda ben motorla deneyelim istedim ama regl oldum ve benim reglim kan revan ve migrenli başlar. Bu nedenle arabayla gitsek olur mu dedim, biraz bozuldu şimdi mi söylenir diye. Ben de e dün gece başladı migren ve reglim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?