- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.107
- 128
- Konu Sahibi gizemliasli
ahah bende bendeAy kusura bakma ben hahhaha mizah topiği zannettim mahalle karısına bağladım
Bir de yaşın kaç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahah bende bendeAy kusura bakma ben hahhaha mizah topiği zannettim mahalle karısına bağladım
Bir de yaşın kaç
Ah karamelam şu eve kapanma olmasaydı ben onu davet etmez miydim sinsice planlarımın içine...Buluşmadan önce de şurdan biraz gazlardınız beni ohh misssBaşta beğenmediğim biri zamanla çekici gelebilir tabi uzun boyluysaeski sevgililerimden birini kısa boylu diye hic begenmemistim. Sonra bana yürümeye baslayınca gayette cekici gelmişti. Baska birini ilk görüste hic begenmeyip sonradan aşık olmuştum brad pit halt etmis yanında derdim
bu bana bakmaz diyeceğim biriyle hiç karşılaşmadım kimi istesem elde ettim bu birazda taktik meselesi normalde görse cekici gelmezdim mesela ama öyle oyunlar yaptım ki onlar beni beğendiklerini seçtiklerini zannettiler peşimden koşmalarını istedim koştular ama yüz vermedim öyle de karaktersizim işte
birini elde etmek istiyorsan karakter ve çevre analizi yapacaksin dümdüz yürürsen reddedilme şansın var. Erkekler icin ilk olay dış görünüş ortalama bir güzelliğe sahipsen ve bakımlıysan elde edemeyeceğin erkek yoktur yeter ki yaklaşmayı bil
![]()
Bulusmadan önce ve sonra bize anlatmazsan cok kırılırımAh karamelam şu eve kapanma olmasaydı ben onu davet etmez miydim sinsice planlarımın içine...Buluşmadan önce de şurdan biraz gazlardınız beni ohh misss![]()
aslında kendi haline bıraksa tipi çirkin değil,ama kendini keko gibi yaptığı oldu dönem dönem 5-6 senedir takipleştiğim bi arkadaş çünkü.herhalde kimse uyarmadı bu ne hal diyeBulusmadan önce ve sonra bize anlatmazsan cok kırılırımpeki bir sey sorucam tipini mi beğendiğin icin mi konusuyorsun yoksa ilgisini begendinde tipi icin bi umut belki yakisikli mı çıkar diyorsun
bazı eski sevgililerime bakınca ben ahahahaha bu iguana kertenkelesiyle benim işim neymiş diyorumBen kocamı evlenmeden önce çok beğenmiştim, tam benim tipim demiştim. Evlendikten sonra ben bunu nasıl aldım ya demeye başladım. Biri de bana bunu açıklasın![]()
sakalsız halini görünce ekrana 3 kere dönüp baktım Allah affetsinBenim tek kriterim koray avci ama sakalli hali hem sakalsiz erkek ne öyle susamsiz simit gibi
ne kadar şanslı bişey o yaBiZimki ilk görüşte aşk idi.![]()
Benim esim beni ilk gordugu zaman demisSelam kızlar, aklıma deli dürtmüş gibi, dört duvar arasında filozofik olmayan düşüncelerimden bi konu takıldı.Dert falan değil tamamen random bi merak. "Bu tam benim tipim bi adam/kadın" meselesi.Konuşmaya bağladığınız/ size yazan/tanıştığınız birine bakıp bu hiç tipim değil diye direkt siler misiniz?Ya da diyelim konuşuyosunuz biriyle, gayet kafa dengisiniz ortak yönleriniz de var, o zaman tipe takılmadan elektrik alıp aşık olur musunuz? Oldunuz mu?
Ya da erkekler açısından sorayım, bi kızı "çok iyi anlaşıyoruz , çok eğleniyoruz, güzel de kız , ama ıııh tipim değil ya ben daha sarışın severim" gibi sebeplerle elerler mi?Birisine yürüyceksiniz diyelim, ay bu bana bakmaz ya dediğiniz oldu mu?Eşlerini ilk gördüğü anda "bu ne be" diyen oldu mu mesela![]()
Ön yargı mı denir, vitrine bakmak mı denir, bi tipi etiketlemek mi denir ne denir bilemedim bu durum için.
Hadi beni aydınlatın bebeksular![]()
eşinin o zamanki bu bana bakmaz hissini çok iyi anlayabiliyorumBenim esim beni ilk gordugu zaman demisbu kiz bana bakmaz demis. Hatta is yerindeki arkadasi esime benden hoslandigini soylemis kiza bir turlu acilamiyorum demis
esimde ne diyosun o senin yengen demis
arkadasi ozur dilemis.. tanismiyorduk bile sevgili filan degildik bu arada.
sonra bakmiski kizi acilmadan olmuyor sonucta sevgilisi ilan etti beni bianda benim haberim olmadan. Sonrada ben nedicem simdi ya beni yanlis anlayip terslerse demis. Aramizda 7 yas var ben 18 dim o 25 ve sonra acildi zaten. Ben tipine bakmadim ciddi olmasi yetti bana cunku ciddi bi iliski istiyordum. Gorusleri bakis acisi hosuma gitti. Ama cok ugrasti orasini atlamiyim
sonra karsilikli sevgi saygi olunca bi baktik buralara gelmisiz. Suan mutfakta oturmus turku soyluyor bende kahvemi iciyorum. Ah ulan kader diyoruz
![]()
Yoksa seninkidemi aynisini soylemiseşinin o zamanki bu bana bakmaz hissini çok iyi anlayabiliyorum![]()
![]()
böyle korona varken uzaktan olmuyo, bak herkesinki fikirleriyle bakış açısıyla kendini sevdirmiş
![]()