bu bi tek bana mı garip geliyor acaba ?

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
merhaba kızlar aklıma takıldı sizlere de sormak istedim.
benim bi arkadaşım var onun netten tanıştığı bi sevgilisi var 3 yaş büyük. çocukla şimdiye kadar 1 kere yüz yüze görüştüler. çocuk buraya gelmişti.geçen hafta o çocuk bizim yakınımızdaki bi şehre arkadaşının yanına gelmiş. mesafe 1-1.5 saat falan. arkadaşıma sende buraya gel burda gezelim v.s demiş. ve annesi izin vermiş arkadaşımın sabahtan gidip akşam dönecek. biz daha 18 yaşında dahi değiliz ve arkadaşım daha yüz yüze sadece bi kere gördüğü birine nasıl bu kadar güveniyor anlamıyorum . arkadaşım gitti geldi çok mutluyum v.s diyo. ama bana çok ters geldi bu durum. sizce ben mi abartıyorum bu normal bir şey mi?

ya ben zaten ağzımı açmadım karışmam banane. benim garibime giden nasıl güveniyorlar yoksa ben mi çok paranoyağım.

Canım ben senden çok büyük değilim ama ben de senin yaşlarında oldukça bilinçliydim.Senin arkadaşın daha çocuk bazı şeyleri göremiyor.Senin arkadaş olarak herkese güvenemeyeceğini,dikkatli olması gerektiğini söylemen gerektiğini düşünüyorum.Zamanla o da yanlış şeyler yaptığının farkına varır.(Umarım istemediği şeyler yaşamaz.)Yani en azından risk aldığını farkeder.

artık boyle olayları cevremızde cok goruyoruz ben anormal bir durum göremedim. Normal hayatta yüz yüze görüştüğün insanlara güvenıyorsunda ne oluyor? çeşit çeşit ınsan var sokakta cevrend eokulda tanıstıgın ınsanlar cok duzgun olmuyor aynı sekılde ınternette de o risk var evet kabul edıyorum ınternette o risk daha fazla ama 2 insan birbirine guvendıyse sorun yok. aşkın sanalı olmaz ki görüşmüşler :)) sonucta arkadaşın da ormanda görüşmemiş kamuya acık alanda gorusmus. Nerde tanıstıgın değil, daha sonrakı yasanmıslıklar önemli bence

Tabi ki birbirlerine güvenmeleri önemli canım.Ama sonuçta çocuklar.Ben böyle bir şey yaşasam ileride ne kadar küçükmüşüm o zamn,kendimi tehlikeye atmışım az da olsa diye düşünürüm.Çok abartılacak bir durum değil elbette ki ama yaş çok küçük olduğu için dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum ben.

Back
X