• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir ayrilma sebebi olabilir mi?

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Erkek arkadasimin iliskimizin baslarindayken, kardesim dedigi kiza yazilmis. Kiza resmen sulanmis kiz yuz vermemis o arada kizi bana gosterdi sana benziyo dedi trip mrip atmisim icime dogmus :( kiza bana dedgi laflari demis beni nasil seviyosa kizi tavlamak icin her yolu denemis belki hala konusmalarida vardir bilemiyorum.hersey btti yazdim beni ciddiye almadi sebebi bile sormadi. Beni kuzu kulagim diye sever, kiza da kuzu kulagm demis. Ben bana ozel sanmistm cok agrma gitti . Bilmiyorum haksiz miym:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek arkadasimin iliskimizin baslarindayken, kardesim dedigi kiza yazilmis. Kiza resmen sulanmis kiz yuz vermemis o arada kizi bana gosterdi sana benziyo dedi trip mrip atmisim icime dogmus :( kiza bana dedgi laflari demis beni nasil seviyosa kizi tavlamak icin her yolu denemis belki hala konusmalarida vardir bilemiyorum.hersey btti yazdim beni ciddiye almadi sebebi bile sormadi. Beni kuzu kulagim diye sever, kiza da kuzu kulagm demis. Ben bana ozel sanmistm cok agrma gitti . Bilmiyorum haksiz miym:(

haklısın ayrılmasanda bi süre gözlemle baktın erkek arkadaşının yapısı bu ayrılırsın:ssz:

İliskinizin basinda ise aldatilmis oluyorsunuz.
Ustelik kardesim dedigi kizla.
Hem yalanci hem hain.
Dolayisiyla bunun icin ayrilmak gecerli ve yeterli bir sebeptir.
Ustelik adam cok ucuzmus.
Her kiza ayni numaralar.
Kendini biraz gelistirseymis bari.
Nicin uzuluyorsunuz ki?

Hersey bitti dedim yapma boyle deyp geçiştirdi cevap vermedim.

Seviyodum :(

Aman salla. Yenisi mi yok? Daha iyisi var hemde.

Sent to my Iphone using Kadinlar Kulubu

Hersey bitti dedim yapma boyle deyp geçiştirdi cevap vermedim.

Seviyodum :(

Fakat size layik degilmis.
Niye affetmeye calisiyorsunuz ki?
Emin olun o kizdan olumlu yanit alsaydi siz olmayacaktiniz en iyi ihtimalle.
Yahut ikinizi de idare edecekti.
Zaten tarzi ikinize de ayniymis.
İdare ederken zorlanmazdi.
Suslemli edebiyattan cok anlamam.
İliskinin basi ortasi fark etmez.
Aldatilmissiniz ve bu bir karaktersizlik ornegidir.
Ustelik ayrilmaniz da onda bi etki olusturmamis.

Son düzenleme:
İlişkinizin başında oldugu için aldatılmış oluyorsunuz ayrılmanız isabet olmuş.Hem sizi hem de o kızı resmen kandırmış belki kız sevgiline yüz verseydi aynı anda hem seninle hem de o kızla sevgili olacaktı.

Seni o kiza benzetmesinin altinda baska bisey mi hissettin de trip attin canim? Sanki o zamandan belliymis hal ve hareketlerinden kiza bir meyli oldugu? Hala gorusuyorlar mi? Bence de basi sonu farketmez sen varken sulandiysa aldatma girisimidir yol verilmelidir, nasil guveniceksin bu saatten sonra?

o kıza yakın olmak ya da o kızdan intikam almak için mi seninle birlikte oldu acaba? ne kadar süredir birliktesiniz?

Iliskinizn basinda yani sizinle birlikteyken okan bisi okdugu icin aldatilmissiniz. Affedip affetmemek size kalmis ama sizi simdiden dikkate almayan biri affedince neler yapar kestirmek zor değil.

güven vermiyo bence boşver nasıl ayrılmanı takmadı anlamadım:52:

bu erkekler ne yiyorda sapıtıyor ben mrk içindeyim
her an başıma bişey gelecek mi diye tedirgin oluyorum bazen
allah akıl fikir versin ne saçma sapan insanlar ya

Ayrildm. SAaygi duyarim dedi ya . Seven adam boyle yapmaz :( saydirdim biraz.anlar derdimi aman unutmaya.bakcam

resmen aldatmış seni seviyorumu falan boşver kişiliğine hakaret bu başka bir şey değil

Simdi artistlik yapmış ama bi kac gün sonra kendisi sebebini herseyini mrk ettiği için sana geri yazıcak gibime geldi :31:

Simdi artistlik yapmış ama bi kac gün sonra kendisi sebebini herseyini mrk ettiği için sana geri yazıcak gibime geldi :31:

Umarim ya tek temennim bu zaten sordu . Anladi o kiz icin, sevdigi var ama hala arkadasca konusuoduk dedi. Saygi duyarim boyle mutlu olacaksan dedi. O beni sevmiyomus anlasilan . Umarim pisman olur

Back
X