- Konu Sahibi alaraberen
Kızlar geçen çarşamba günü kaynanamlara oturmaya gittik.kaynımın 1,5 yaşındaki oğluna bekar olan kaynım ve kaynanam dövmeyi öğretmişler.benim kızımda 3 yaşında her fırsatta kızıma vuruyor.15 gün önce kızımın gözünün yanına mandalla vurdu kızımın gözü halka şeklinde morardı.azda daha ileri vursaydı kızımın gözüne girecekti.bende çarşamba günü kızıma bardakla vurduğunu görünce elineden bardağı aldım.kızımıda yanımda dur yanına gitme dedim.kızımında ondan kaçtığını görünce kızıma korkuyor diye gümeye başladılar.kaynanam gülerek şöyle dedi.amcası,ben öğretiyoruz okula gidince yarın öbürgün okulda ezilmesin diye.bende dayanamadım artık kaynanamla kaynıma döndüm oyun oynamasını daha bilmeyen çocuğa dövmeyimi öğretiyorsunuz dedim.çocuk oyun oynamıyor sadece önüne gelene vuruyor dedim.çocuğa güzel şeyler öğretin dedim.suçsuz yere ona vurmayan çocuklara durup dururken vurunca diğer çocukların eli armutmu toplayacak tabiki onlarda tepki verecekler.sizin torununuzda kavgacı bir çocuk olacak dedim.kaynımda vuracak ezilmeyecek dedi.kaynım okadar küstah konuştuki. kızım diğer yiğeninden dayak yerken gülen kaynıma bende şöyle soru sordum herhalde sen okulda çok dayak yedin dedim.ben öyle diyince çok sinirlendi ki ben diğer odaya giderken arkamda diğer yiğenine vur oğlum vur dedi.düşünün bayramda yaklaştı şeytan diyorki çocuğuda götürme sende gitme asla haketmiyorlar güzel olan hiçbirşeyi.kaynanam kızımı kucağına alığ hiç sevmiyor diğer torunu hep kucağında.nasıl bu kadar kalpsiz,vicdansız olabiliyor şaşırıp kalıyorum.kızlar buna yorumunuz ne? sizce oyun oynamasını bilmeyen çocuğa kendini korusun diye dayağı öğreten bu insanlara tepkiniz ne olurdu?