Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testi ilk yaptığımda net bir şekilde negatif gözüküyordu ama bi süre sonra çok çok silik bi çizgi oluştu ? Adetime daha 7 gün var.. Bu gebelik göstergesi midir ?
Bende de böyle olmuştu yaptım baktım negatif attım kenara sonra aklıma geldi bir daha bakayım dedim yarım saat falan geçmişti yanlış hatırlamıyorsam sonra heyecanlandım 2 gün bekledim tekrar yaptım aynı şekilde oldu ama bu sefer hemen belirmişti silik çizgi kanda değerim çok düşük çıkmıştı sonra kimyasal geçirmiştim maalesef. Ama inşallah siz hamilesinizdir
Testi ilk yaptığımda net bir şekilde negatif gözüküyordu ama bi süre sonra çok çok silik bi çizgi oluştu ? Adetime daha 7 gün var.. Bu gebelik göstergesi midir ?
İlk gebeliğimde bende yaptım silik ,banyoda unutmuşum baya bir zaman geçti aa atmamışmıyım diye elime aldığımda 2.çizgi silikti önemsemedim hata vardır kaç saat geçti diye ,adetim geçince kanda gebelik çıkmıştı.Bir kaç gün sonra tekrar deneyin inşallah vardır