Bu bir gebelik mi:( yardımcı olur musunuz

gsgsgsgsm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
58
33
3
Herkese merhabala. Burada çok yeniyim. Hemen konuya girmek istiyorum. Adetim 21 Aralık’ta başladı ve 25 Aralık’ta bitti. 3 Ocak yumurtlama günümdü. Öncesi ve sonrası cok iyi değerlendirdik. Dün akşam tuvalete gittiğimde iç çamaşırında kahverengi leke gördüm. Eşimle umutlandık acaba yerleşme kanaması mı diye.bu sabah kalktım kahverengi leke yine vardı tuvalete girdiğimde kana dönüştü. Adet kanı gibi de değil ama yoğun bir kanama:( kaşıklarımda hafif ağrı var adete daha en az 10 gün var:( gebelik istiyoruz umutlanmak istemiyorum ama bu nedir nolur yardımcı olun:(

Yerleşme için erken olabilir o kanama canım. Ama yinede biraz bekleyip tahlil yaptır. Kist falan da olabilir. Herhangi bir ilaç falan kullaniyormusun

Yerleşme için erken olabilir o kanama canım. Ama yinede biraz bekleyip tahlil yaptır. Kist falan da olabilir. Herhangi bir ilaç falan kullaniyormusun
En son Eylül ayında klomen kullandım Kasım ayında rahim filmi çekildi bu ay da olmaZsa aşılama yapacaktık. Bence de erken çok erken bir gebelik için:( ama adete de en az 10 gün var:( kafam çok karışık. Adet kanaması desem 2 hafta geçti diğerinin üstünden normal değil yani:(

En son Eylül ayında klomen kullandım Kasım ayında rahim filmi çekildi bu ay da olmaZsa aşılama yapacaktık. Bence de erken çok erken bir gebelik için:KK43: ama adete de en az 10 gün var:KK43: kafam çok karışık. Adet kanaması desem 2 hafta geçti diğerinin üstünden normal değil yani:KK43:
Hormonal bi durum da olabilir . Belkide adet duzeninizde bi değişiklik oldu arada olur normal sayılıyor. Ama inşallah yerleşme vardir da biz yanılıyoruzdur:)

Hormonal bi durum da olabilir . Belkide adet duzeninizde bi değişiklik oldu arada olur normal sayılıyor. Ama inşallah yerleşme vardir da biz yanılıyoruzdur:)
Evet saatler geçtikçe anlıyorum bu bir yeni adet döngüsü :( çok erken oldu hayatımda ilk defa yaşadım.. yarın doktora gidip aşılama için tedaviye başlarım artık:) teşekkür ederim size

Herkese merhabala. Burada çok yeniyim. Hemen konuya girmek istiyorum. Adetim 21 Aralık’ta başladı ve 25 Aralık’ta bitti. 3 Ocak yumurtlama günümdü. Öncesi ve sonrası cok iyi değerlendirdik. Dün akşam tuvalete gittiğimde iç çamaşırında kahverengi leke gördüm. Eşimle umutlandık acaba yerleşme kanaması mı diye.bu sabah kalktım kahverengi leke yine vardı tuvalete girdiğimde kana dönüştü. Adet kanı gibi de değil ama yoğun bir kanama:KK43: kaşıklarımda hafif ağrı var adete daha en az 10 gün var:KK43: gebelik istiyoruz umutlanmak istemiyorum ama bu nedir nolur yardımcı olun:KK43:
Sizi üzmek istemem ama yerleşme için daha erken kanamaniz bitince yine test yapın

En son Eylül ayında klomen kullandım Kasım ayında rahim filmi çekildi bu ay da olmaZsa aşılama yapacaktık. Bence de erken çok erken bir gebelik için:( ama adete de en az 10 gün var:( kafam çok karışık. Adet kanaması desem 2 hafta geçti diğerinin üstünden normal değil yani:(

Ekim ayinda aynisini ben de yasadim. Sonradan duzene girdim. Stresten vs olabiliyor maalesef.
peki sonrasında adetiniz nasıl oldu? son gördüğünüzün üzerinden kaç gün sonra yeni döngü başladı? örneğin benim şu an yeni döngüme 2 hafta var ama yumurtlama bile olmadı..

peki sonrasında adetiniz nasıl oldu? son gördüğünüzün üzerinden kaç gün sonra yeni döngü başladı? örneğin benim şu an yeni döngüme 2 hafta var ama yumurtlama bile olmadı..
şöyle oldu her ayın 5ınde falan oluyordum normalde 30 gunde bır, 5-9 kımde olmustum , sonrakı adetım 15-19 kasımda oldu, o aralıkta sanıyorum bı kımyasal yasadım.

19 kasımdan sonra 2-7 aralıkta bı daha adet oldum o arada ovulasyon yapmıyordum yumurtlama oldu mu olmadı mı bı fıkrım yok. ılk defa o kadar kısa aralıkla adet oldum. herhalde dedım bı rahatsızlıgım mı var acaba,

ama 2 aralıktan sonra duzene gırdı, tam 2 ocakta yenıden oldum. sımdı de 2 subatta olmayı beklıyorum. bıraz karısık mı anlattım bılmıyorm ama. :D once gecıkme yasadım pesıne erken oldum.

Back
X