Hanımlar merhaba ben mart nisanda klomen kullandım 5. Gün sabah akşam birer tane nisanın 6 sında adet oldum 21 nisanda kontrole gittiğimd diki tane yumurtam vardı ama en büyüğü 13 mm di ona rağmen doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 22 nisanda iğne oldum beklenen adet tarihim 6-7 mayıstı. Bu sırada duphaston kullandım. sağ kasığımda yumru ver sertlik vardı (genelde hep oluyor zaten o sertlik ) 6 mayısta çöl şiddetli ağrı girdi ve arkasına 3 damla pembe leke geldi. Kesin yumurta çatlado dedim onu hissettim yani 6 mayısı değerlendirdim. 7-8 Mayıs yine leke geldi bu sefer kahveydi. Bende 8 mayısta doktora gittim kontrol ettin folükül çatlamış şuan yumurta görünmüyor dedi. Bunu adet sayıyoruz cumartesi sabah akşam ikişer tane klomen başla dedi. Şuan lekeler kana dönüştü ama şiddetli değil tam adet kanaması gibi değil. Benimle benzer durum yaşayan varmı. Normalde her adetten önce 3-4 gün lekelenmem ve kaşık ağrım olurdu. Muhtemelen o lekelerde yumurtlama lekesiydi ama ben adet sanıp hiç değerlendirmemiştim bu sefer önümüzdeki aylarda lekelenme günlerini de değerlendirmeyi düşünüyorum.
Biraz uzun oldu ama bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Biraz uzun oldu ama bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim