- 6 Ekim 2018
- 372
- 113
- 23
Ya ilk bikac kez degisiklik olsun diye gelindi.bi de esim hadi gelin siz de bizle donerken diyor ortamda bana onceden birşey sorulmuyor haliyle bnim orada itiraz etme gibi bir şansım olmuyor.ilk zamanlar onemsemedim ama suan batıyor acikcasi.bir de burada esimin abisi var erkek kardesi var bazen onlar da soyluyor donerken annemi de alin gelin gormus oluruz biz de diye..falan filan yani dis gucler de oluyor isin icinde. Ben engel nasil olacagim bu durumda..Bu durum nasıl alışkanlık haline geldi şok oldum, neden bunun bu şekilde yerleşmesine izin verdiniz ki. Açık açık konuşacaksınız eşinizle bunun lamı cimi yok yani hamileliğinizi söyleyin yardımcı olurlar derse de istemiyorum kendi işimi kendim halledebilirim ama kendimden başka insanları rahat ettirmek için strese girmek istemiyorum deyin.8 aylik hamileyim görümcem doğuma kadar gelip kalmak istedi beni düşündüğünden söylüyor sağolsun ama kibarca reddettim kendi işlerimi halledebiliyorum ama yatili misafir bana gereksiz bir gerginlik veriyor strese girmektense kendi yağımda kavrulurum yani. Siz de nasıl rahat hissedecekseniz kendinizi öyle yapın o kırılır bu kırılır diye düşünüp fedakarlık yapmaya gerek yok